- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.141
Soğuğu var kar yok ne iştir arkadaş ya.Madem soğunu çekiyoruz azıcık karını görsek
Güzel düşünmüşsün yasminim bana kalsaydı bende öyle yapardim ama bize şart gibi gelenimiz çok olur bizim. akrabalar yurt dışında olduğu için. Tam takım olacak yani
Yasemin köşene bayıldım balım
Diğer konuda da fikrimi söylemek isterim,Ezgini ki gibi uzaklardan gelecek gidecek çok misafirin olmayacaksa.En güzeli tek oda döşemek.İki kişinin yaşayacağı eve 5 kişilik eşya döşemek çok akıllıca olmuyor.Şimdiden alacaksın misal döşeyeceksin bir oda o odayı ayda bir kapısını ancak açacaksın ne kullanılacak ne bişey olacak boşuna temizleyip duracaksın,sonra gün gelecek lazım olacak bu seferde modası geçecek,eskiyecek.
En iyisi lazım olduğunda almak.Hem düğün arifesi kendinizi fazla masraflarla sıkmamış olursunuz.Ben evlenirsem bu şekilde planlıyorum
Eki Görüntüle 586328
Yatak odası olarakta bunu çok begeniyorum kızlar,, ama alabilir mi ailem bilmiyorum 5bin TL civarı
Aslında Lazzonidede harika seyler var bir aynalı dolap begendim ama kendisi 4 5 milyar nerdeyse
Bu oda Teleset Dreamy Yatak Odası bu alıp almayacagımız kesin değil biraz daha arastırıyorum model ama bunu begeniyorum :)
Eki Görüntüle 586404
Kızlar bu takımın soldaki koltuguda var gayet yeterli değil midiğer fotografta çıkmamıs
Olmadı bundan 2 tane alınırYapılır bi dizayn
Bayıldım bunaa..
Bende kesinlikle beyaz istiyorum yatak odamı.
Bellona da victoria diye bir takım beğenmiştim açıkcası lazzoni ye bakmak hiç aklıma gelmedi
Begenmene sevindim aynen bende beyaz delisiyim yatak odasının beyaz olmasıda iyi temiz kalır hep ferah ferah dah derinlik katar odaya :)
Lazzoni süper ama çok pahalı be anacım be sanırım sadece bakmakla kalıcam
Bu takımıda seviyorum da anacım 5000 civarı
Eki Görüntüle 586404
Kızlar bu takımın soldaki koltuguda var gayet yeterli değil midiğer fotografta çıkmamıs
Olmadı bundan 2 tane alınırYapılır bi dizayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?