91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kızlar köşe takımımız bu olacak bu takımı ne zamandır begeniyorduk

Yataş City Köşe Takımı Enza Mobilya

Son düzenleme:
Ezgim sen salon ve oturma odası yani 2 ayrı oda konusunda ne düşünüyorsun ben ilk olarak sadece 1 oda oluşturmak ve onda oturmak istiyorum bu begendiğim takımı odaya yerleştirmek ve uygun yemek masası konsolu ve tv ünitesinide aldım mı tamamdır ..

2 ayrı oda sistemi şimdilik gerekli gelmiyor bana ..
Büyük ihtimalle böyle yapacağız.Zaten gelenimiz gidenimiz olmaz bizim bi oda olustursak rahat yeter.. Bir iki berjer alırız olur biter :)

İlerde kalabalıklaşacağımız için çocuk vs :) temizde bi salon durur günlük odamızda çor çocuk otururuz salon temiz kalır öyle misafirimiz geldiği zaman salona geçeriz diye düşünüyoruz ..

Son düzenleme:
Güzel düşünmüşsün yasminim bana kalsaydı bende öyle yapardim ama bize şart gibi gelenimiz çok olur bizim. akrabalar yurt dışında olduğu için. Tam takım olacak yani

Yasemin köşene bayıldım balım

Diğer konuda da fikrimi söylemek isterim,Ezgini ki gibi uzaklardan gelecek gidecek çok misafirin olmayacaksa.En güzeli tek oda döşemek.İki kişinin yaşayacağı eve 5 kişilik eşya döşemek çok akıllıca olmuyor.Şimdiden alacaksın misal döşeyeceksin bir oda o odayı ayda bir kapısını ancak açacaksın ne kullanılacak ne bişey olacak boşuna temizleyip duracaksın,sonra gün gelecek lazım olacak bu seferde modası geçecek,eskiyecek.

En iyisi lazım olduğunda almak.Hem düğün arifesi kendinizi fazla masraflarla sıkmamış olursunuz.Ben evlenirsem bu şekilde planlıyorum

Güzel düşünmüşsün yasminim bana kalsaydı bende öyle yapardim ama bize şart gibi gelenimiz çok olur bizim. akrabalar yurt dışında olduğu için. Tam takım olacak yani

Evet canım o zaman haklısın,, bizim öyle bir durum olmayacagı ıcın cok gereklı gormadım mehmetinde kimseleri yok zaten gelenleri gidenleri olmuyor bizede ancak annemler gelir..
İlerde çoluk çocuk falan olunca belki büyültebiliriz seçenekleri diye düşündük :)

Yok kuzum bize kimse gelmiyor teyzemler herkes uzakta Bursa ve Rize dagılmıslar kardesler birbirine gidemiyor Ispartaya kim gelsin,, ben zaten calıscım o kadar misafir agırlayacagımı sanmıyorum acıkcası pekte sevmiyorum :)
EVet çok mantıklı yazmıssın o odayı döşesem salon takımı alsam kullanılmayacak kalacak öyle bosta yazık günah cok masrafta yapmak istemiyorum bir sürü borc olacak sonucta düğün yapmak kolay değil..
Dediğin gibi lazım oldugunda alacağım canım :) Hem o zaman birazdaha ferahlamış oluruz

allah kısmet ederse bu köşe takımında oturacağız begenmene sevindim :) Birde yemek masası konsol tv ünitesi aldım mı tamamdır :) Birde ben cok esya sevmiyorum öyle vitrin falan almayacağım ..

Eki Görüntüle 586328

Yatak odası olarakta bunu çok begeniyorum kızlar,, ama alabilir mi ailem bilmiyorum 5bin TL civarı
Aslında Lazzonidede harika seyler var bir aynalı dolap begendim ama kendisi 4 5 milyar nerdeyse

Bu oda Teleset Dreamy Yatak Odası bu alıp almayacagımız kesin değil biraz daha arastırıyorum model ama bunu begeniyorum :)

Pembe Yatak 3300 TL Şaka gibi :/ En üstteki siyah cam dolap ise 5150 TL

Lazzonidende bu iki takıma aşığım tabi ki bunlar Telesetten daha şık o kadar da pahalı
Gerçi ben bu magazadaki herseye asıgım ya

Bakalım bize nasıl bi yatak odası kısmet olacak :)
Paylaşıyorum ki kızlar sizede fikir olsun

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 586404

Kızlar bu takımın soldaki koltuguda var gayet yeterli değil mi diğer fotografta çıkmamıs
Olmadı bundan 2 tane alınır Yapılır bi dizayn

Bayıldım bunaa..
Bende kesinlikle beyaz istiyorum yatak odamı.
Bellona da victoria diye bir takım beğenmiştim açıkcası lazzoni ye bakmak hiç aklıma gelmedi

Bayıldım bunaa..
Bende kesinlikle beyaz istiyorum yatak odamı.
Bellona da victoria diye bir takım beğenmiştim açıkcası lazzoni ye bakmak hiç aklıma gelmedi

Begenmene sevindim aynen bende beyaz delisiyim yatak odasının beyaz olmasıda iyi temiz kalır hep ferah ferah dah derinlik katar odaya :)
Lazzoni süper ama çok pahalı be anacım be sanırım sadece bakmakla kalıcam
Bu takımıda seviyorum da anacım 5000 civarı

Herşey çok pahalı yasminim ya :26: Sadece yatak odası olsa keşke..
Düğün salonumuzu tuttuk sayılır, 2 seçenek arasında kaldık hafta sonu karar verilecek biri 4 biri 5 bin.
3 saat oynayacaz diye para saçıyoruz

Yaseminciğim ilk resimdeki yatak odası çok güzel ve en güzel parçası da dolabı boydan boya ayna.Ben çok severim hem odayıda ferah gösterir fakat birde şu var ki temizliği.O ayna el izi olacak hep sürekli bi temizleme isteyecek belki günlük temizlik bekleyecek ya da ben bilmiyorum ben kıl oluyorum aynada ki lekelere.Benim yatak odam olsa hemen o dolabın yanına bir kuru bi ıslak bez koyar her gördüğümde silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…