- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.161
Herşey çok pahalı yasminim ya :26: Sadece yatak odası olsa keşke..
Düğün salonumuzu tuttuk sayılır, 2 seçenek arasında kaldık hafta sonu karar verilecek biri 4 biri 5 bin.
3 saat oynayacaz diye para saçıyoruz
Yaseminciğim ilk resimdeki yatak odası çok güzel ve en güzel parçası da dolabı boydan boya ayna.Ben çok severim hem odayıda ferah gösterir fakat birde şu var ki temizliği.O ayna el izi olacak hep sürekli bi temizleme isteyecek belki günlük temizlik bekleyecek ya da ben bilmiyorum ben kıl oluyorum aynada ki lekelere.Benim yatak odam olsa hemen o dolabın yanına bir kuru bi ıslak bez koyar her gördüğümde silerim
Bu köşenin yanına yastıkların deseninden fakat uçuk toz pembe renkli bejler çok yakışır
Oh 2 haftadan da düşmüşüz aşkımm
Askerdeyken nasıl saymışız biz 460tan geriye ya :44:
Şimdi evlilik şafağını saymaya korkuyorum rakamlarla bogustugum günleri hatırlamak istemiyorum sorana 5 ay sonra diyorum :27
Haziranı hiç saymıyorum zaten
Bazen günler o kadar ağır geçiyor ki hiç bitmeyecek bu 8 ay diyorum..
Offf. Beklemek çok zor
Valla içimi okumuşsun bende yanına ne kombinlersem toz pembe pudra renklerinde olacak diyordum :13:
Ne diyelim zevkin yolu bir:13:
Evet canım zevkin yolu bir.
Ben ilerde ev döşersem bu şekilde bi kombin düşünmüştüm hep gri kanepelere toz pembe yada pudra tonu bi rengi patlatacaktım.Bu bejlerimde olabilir hatta perdede bile olabilir
Yasminim kınaya gelmek nasip olur ha belki ne dersin ?
Nasıl olsa sık sık geliğ gidiyorum İstanbul'a
Bi geliş tarihimi senin kınana denk getiririm..
Aşkım geldi kızlar yılbaşına birlikte giriyoruzNişanlılığın gözünü seveyim evde parti yapacağız
Günler ne kadar ağır geçiyor.. Hafta sonu sınavım var sonra da Istanbul çıkartması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?