91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Öyle canım pahalı bizede 4 bin dediler Mehmet pazarlıkla 3750 TL ye anlaştı düğüne kadar bitcek taksidi.
Sorma ya napalım düğünün yeride başka oluyor sanırım

Bende aynalı dolap hep hayallerimde vardı Zeynebim düşünmüyor değilim ama napim silerim Ayna odaya derinlik katıyo daha geniş gösteriyor ve ben ayna sapıgı olarak evde sürekli ayna karsısındayım Yatak odamda olsa süper olur diye düşünüyorum :)
Mehmetle bunda hem fikiriz ikimizde aynalı istiyoruz,,bakalım kısmet..Son karar neyden yana olcak..

Bu köşenin yanına yastıkların deseninden fakat uçuk toz pembe renkli bejler çok yakışır

Valla içimi okumuşsun bende yanına ne kombinlersem toz pembe pudra renklerinde olacak diyordum :13:
Ne diyelim zevkin yolu bir :13:

Oh 2 haftadan da düşmüşüz aşkımm

Askerdeyken nasıl saymışız biz 460tan geriye ya :44:
Şimdi evlilik şafağını saymaya korkuyorum rakamlarla bogustugum günleri hatırlamak istemiyorum sorana 5 ay sonra diyorum :27
Haziranı hiç saymıyorum zaten

Bazen günler o kadar ağır geçiyor ki hiç bitmeyecek bu 8 ay diyorum..
Offf. Beklemek çok zor

Bazen günler o kadar ağır geçiyor ki hiç bitmeyecek bu 8 ay diyorum..
Offf. Beklemek çok zor

Ah Ezgim o kadar sıkıldık ki beklemekten,, bazen ben 5 aya bile tahammül edemiyorum artık Mehmedimin yanında olmak istiyorum hepp

Valla içimi okumuşsun bende yanına ne kombinlersem toz pembe pudra renklerinde olacak diyordum :13:
Ne diyelim zevkin yolu bir :13:

Evet canım zevkin yolu bir.

Ben ilerde ev döşersem bu şekilde bi kombin düşünmüştüm hep gri kanepelere toz pembe yada pudra tonu bi rengi patlatacaktım.Bu bejlerimde olabilir hatta perdede bile olabilir

Evet canım zevkin yolu bir.

Ben ilerde ev döşersem bu şekilde bi kombin düşünmüştüm hep gri kanepelere toz pembe yada pudra tonu bi rengi patlatacaktım.Bu bejlerimde olabilir hatta perdede bile olabilir

Bende çok seviyorum gri rengini hatta Mehmetle ne baksak elimiz griye gider önce :) Güzel bi renk gri bakalım artık 5 ay sonra nasıl bi evdeyim merak ediyorum =)

Yasminim kınaya gelmek nasip olur ha belki ne dersin ?
Nasıl olsa sık sık geliğ gidiyorum İstanbul'a
Bi geliş tarihimi senin kınana denk getiririm..

Yasminim kınaya gelmek nasip olur ha belki ne dersin ?
Nasıl olsa sık sık geliğ gidiyorum İstanbul'a
Bi geliş tarihimi senin kınana denk getiririm..

Ezgim inan ki harika olur derim bir güzel eğleniriz :)
Sıkı sıkı sarılırım valla tertibime
Henüz tarihimiz belli değil tatlım belli olsun söylerim

Hep söylüyorum Nerdeeeeen Nereyee geldik biz :13:

Aşkım geldi kızlar yılbaşına birlikte giriyoruz Nişanlılığın gözünü seveyim evde parti yapacağız

Selam kızlar bildiğiniz gibi aşkım burda
Birlikte pizza yaptık veeee işte bana hazırladığı pizza

Sonra yarısını aşkım yarısını ben afiyetle yedik

Gelsin artık şu Haziraaaaaaaaan

Geçmişiii okumakk ne zevkliii oluyorr yaaaa
Dügün hazırlıklarınızı okurkenn o kadar zevk aldım kii
Sanki kendii evimi düzüyorummm
Allahım herkese nasip etsin bu duyguları
Yaseminnnn paylaştıgın ilk yatak odasınaa bayıldım yaa boydan boya ayna süper duruyorrr
Tabi Zeynebin dedigi gibi temizligi başa belaaa
Köşe takımıda cok hoş duruyor
Pizza nefisss gözüküyorrrr kalplii felan cok hoş yaa
Ezgiiiii Senin seçtigin yatakk odasıııda harikaa gözüküyorr canımm
Benimdee yarın sınavım varr haftalardır derslerlee uğraşıyorummm
Bi dertlerim bitemedi kii geleyim söyle eski günlerdeki gibi sohbet edelimmm
Askerlikten sonra herşey ne kadar degişiyormuşş
Kendime ayıracak vakit bulamıyorum günler o kadar hızla geçiyor ki
Zeyneppppp senn napıyorsunn canım ne var ne yokkk evlilik yokmu ufuktaa

Teşekkürler Kübracım yorumların için
Ayyhh keşke banada geçse hemencik günler delircem ya çok varmış gibi geliyo hiç geçmicek gibi ASkerliği atlattık ne güzell,, şu düğünde olsa bitse hergün aşkımla olsam yaaaaaa oooof

Kübracım hoşgeldin..
Sınavın iyi geçmiştir umarım, benim çok kötü değildi. Bazı derslerim çok iyi bile geçti.
Herşey yavaş yavaş olur, içimize sinsin yeter ki..

Kızlar nasıl gidiyor askerlik sonrası hayat,evlilik hazırlıkları falan... Bi gelip soramadım sizi kusuruma bakmayın

Biz de anca gün sayıyoruz işte bitmedi gitti sanki gün geçtikçe daha da artıyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…