- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.201
Örgü ör fıstık sende ben gibi kafayı örgüye taktım bu aralarNeler örüyorum neler geliştirdim kendimi
Evet canım Mayıs ayına çektik hayırlısı böyleymiş kısmet gerçekten .. Tam 4 ay var hayırlısıyla olsa bitse çok zor gerçekten herşey stres ve uzaklık olunca maddi durum çok zorluyor ..
İlk gelinimiz Mercem canım ,, bu senenin ilk gelini oluyorum sanırım
Darısı başınıza inşallah ..
Bi evlensek girsek yuvamıza başka birşey istemem,,
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya ben cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm
Yazaa nişanlanıyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119:
Allah'ımm inanamıyorummmm
Örgümü amaan ben anlamam onlardan
Mercem evlendi mi hadi ya ben bilmiyordum,ya da unuttum :26:
Olsun sende bu senenin ilkisin den gibi
Evet örgü çok severimStres atmaya birebir Tığ işinden anlamam tabi
Evlendi o 2012 gelini , bende 2013ün ilk gelini oluyorum Kübra çıkıp benden önce evlenmezseBaksana hatun nişanlanıcak galiba
Bunu mu duyacakmışım ne bende rüyam da foruma evlendim yazıyordum hehe,Yasemin herkes senden öncemi gidecek ne
Kübraya şaşaırdım sorunların çözülmüş olmasında sevindim
Düğüne az kaldı çok tuhafım ben :26:
Evet çok mutluyum senelerdir hayalini kurdugum adamla evleniyorum mutlu olacagımdan beni mutlu edeceğinden çok eminim fakat ne bileyim yeni şehir,yeni hayat,yeni ev, yeni eşyalar .. Herşeye alışabilirim ama yinede bu yaşıma kadar geldiğim şehirden gidiyorum ailemden saatlerce uzakta olmak falan
Ama nişanlımıda çok seviyorum ben onsuzda olamam nasıl bi iştir bu ya
Bunu yazarken içim titriyor şu anda kendi odamda bile kendimi yabancı gibi hissettim dün akşamŞöyle bi baktım etrafa çok hüzünlendim emanet gibi hissediyorum kendimi
Kıyamam..Sanırım her evlenen geç kız bunları hissediyor yaşıyor.Doğup büyüdüğün evden,aileden ayrılmak çok tuhaf olmalı.Yan daireye bile evlensen aynı hisler olur
Evleniyorum değilde evlendim yazdın he vay anasını yoksam senden mi atak gelecekArap atı gibi sondan sondan
Çok değişik Zeynebim ya çok değişim hemde, eminim Ezgide aynı şeyleri hissediyor.
Çok mutluyum dediğim gibi istemiyor deilim ama içimde hüzünde yok değil.
Düğün olcak bitcek annemler geri döncek o veda anını ben düşünemiyorum bile boguluyorum düşüncemde..
Zaman ilaç olacak herhalde,, alışacağım ...
Hepsi yaşanacak geçecek gidecek.Hatta zaman gelecek annenin evinde olduğunda kendi evini özleyeceksin.
Haklısın tatlım bunu çok duyuyorum gerçekten kendi evini özlüyor insan annesinin evinde..
bende duyduklarımdan iletiyorum.Allah hepimize o günlerin göstersin.Evimiz,eşimiz her şey çok güzel olsun
Düğüne az kaldı çok tuhafım ben :26:
Evet çok mutluyum senelerdir hayalini kurdugum adamla evleniyorum mutlu olacagımdan beni mutlu edeceğinden çok eminim fakat ne bileyim yeni şehir,yeni hayat,yeni ev, yeni eşyalar .. Herşeye alışabilirim ama yinede bu yaşıma kadar geldiğim şehirden gidiyorum ailemden saatlerce uzakta olmak falan
Ama nişanlımıda çok seviyorum ben onsuzda olamam nasıl bi iştir bu ya
Bunu yazarken içim titriyor şu anda kendi odamda bile kendimi yabancı gibi hissettim dün akşamŞöyle bi baktım etrafa çok hüzünlendim emanet gibi hissediyorum kendimi
Canım benim çok normal.. Düğününe çok az kaldı gerçektende.
Doya doya yaşa günlerini hiç eksik kalmasın birşey. Ailenle bol bol güzel vakitler geçir.
Zor elbet, ama alışılır.. Dediğin gibi zaman..
Kübracım tebrik ederim inşallah en kısa zamanda yaşarsın canım, gelişmeleri bekliyoruz..
Bak Kübracım ben sana diyordum sıkma canını güzel güzel olur herşey...
Baban kıyamaz sana canım ben çok sevindim adınaNişanlılığımı sana bırakıp evliliğe terfi ediyorum
Nişanlılıkta harika bir duygu,, heleki siz aynı şehirdesiniz çok daha güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?