91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya ben cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm
Yazaa nişanlanıyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119:
Allah'ımm inanamıyorummmm

Kübra nasıl oldu kıs bu hep umutsuzdun sen daha var derdin ve bir takım problemler vardı
Ama bu habere çok sevindim inşallah olur kuzum benim bekliyoruz nişan haberlerini inşallaaah

Hayırlı haberlerle gel inşallah

Örgümü amaan ben anlamam onlardan
Mercem evlendi mi hadi ya ben bilmiyordum,ya da unuttum :26:
Olsun sende bu senenin ilkisin den gibi

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya ben cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm
Yazaa nişanlanıyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119:
Allah'ımm inanamıyorummmm

Aaaa Kübraa hakkaten bak buna şaşırdım canım benim bir o kadar da sevindimm
Hadi hayırlısı olsun canım benim

Örgümü amaan ben anlamam onlardan
Mercem evlendi mi hadi ya ben bilmiyordum,ya da unuttum :26:
Olsun sende bu senenin ilkisin den gibi

Evet örgü çok severim Stres atmaya birebir Tığ işinden anlamam tabi
Evlendi o 2012 gelini , bende 2013ün ilk gelini oluyorum Kübra çıkıp benden önce evlenmezse Baksana hatun nişanlanıcak galiba

Evet örgü çok severim Stres atmaya birebir Tığ işinden anlamam tabi
Evlendi o 2012 gelini , bende 2013ün ilk gelini oluyorum Kübra çıkıp benden önce evlenmezse Baksana hatun nişanlanıcak galiba

Bunu mu duyacakmışım ne bende rüyam da foruma evlendim yazıyordum hehe,Yasemin herkes senden öncemi gidecek ne

Kübraya şaşaırdım sorunların çözülmüş olmasında sevindim

Düğüne az kaldı çok tuhafım ben :26:
Evet çok mutluyum senelerdir hayalini kurdugum adamla evleniyorum mutlu olacagımdan beni mutlu edeceğinden çok eminim fakat ne bileyim yeni şehir,yeni hayat,yeni ev, yeni eşyalar .. Herşeye alışabilirim ama yinede bu yaşıma kadar geldiğim şehirden gidiyorum ailemden saatlerce uzakta olmak falan

Ama nişanlımıda çok seviyorum ben onsuzda olamam nasıl bi iştir bu ya

Bunu yazarken içim titriyor şu anda kendi odamda bile kendimi yabancı gibi hissettim dün akşam Şöyle bi baktım etrafa çok hüzünlendim emanet gibi hissediyorum kendimi

Bunu mu duyacakmışım ne bende rüyam da foruma evlendim yazıyordum hehe,Yasemin herkes senden öncemi gidecek ne

Kübraya şaşaırdım sorunların çözülmüş olmasında sevindim

Evleniyorum değilde evlendim yazdın he vay anasını yoksam senden mi atak gelecek Arap atı gibi sondan sondan

Kıyamam..Sanırım her evlenen geç kız bunları hissediyor yaşıyor.Doğup büyüdüğün evden,aileden ayrılmak çok tuhaf olmalı.Yan daireye bile evlensen aynı hisler olur

Kıyamam..Sanırım her evlenen geç kız bunları hissediyor yaşıyor.Doğup büyüdüğün evden,aileden ayrılmak çok tuhaf olmalı.Yan daireye bile evlensen aynı hisler olur

Çok değişik Zeynebim ya çok değişim hemde, eminim Ezgide aynı şeyleri hissediyor.
Çok mutluyum dediğim gibi istemiyor deilim ama içimde hüzünde yok değil.
Düğün olcak bitcek annemler geri döncek o veda anını ben düşünemiyorum bile boguluyorum düşüncemde..
Zaman ilaç olacak herhalde,, alışacağım ...

Hepsi yaşanacak geçecek gidecek.Hatta zaman gelecek annenin evinde olduğunda kendi evini özleyeceksin.

Hepsi yaşanacak geçecek gidecek.Hatta zaman gelecek annenin evinde olduğunda kendi evini özleyeceksin.

Haklısın tatlım bunu çok duyuyorum gerçekten kendi evini özlüyor insan annesinin evinde..

Canım benim çok normal.. Düğününe çok az kaldı gerçektende.
Doya doya yaşa günlerini hiç eksik kalmasın birşey. Ailenle bol bol güzel vakitler geçir.
Zor elbet, ama alışılır.. Dediğin gibi zaman..

Kübracım tebrik ederim inşallah en kısa zamanda yaşarsın canım, gelişmeleri bekliyoruz..

Evet canım benim öyle napalım evleniyoruz güzel birşey .. Herşey güzel olsun hepimiz için

Kızlarr nasıl oldu bendee bilmiyorummm sabahtan beri şoktayımmm
Halamlar eniştemler babamla konuşmuşlar resimini göstermişler
Babam sametin resminee bakmak istemişş yaniiiii aklımın ucundan geçmezdiii böyle birsey isteyecegiiii
Resmi felan göstermişler babam begenmişş
Gelsinler istesinler ben karışmıyorum demişş
Hala inanamıyorummm
Abim fransadan gelince yazın birşeyler yapacağız insallahhhhhh

Bak Kübracım ben sana diyordum sıkma canını güzel güzel olur herşey...
Baban kıyamaz sana canım ben çok sevindim adına Nişanlılığımı sana bırakıp evliliğe terfi ediyorum
Nişanlılıkta harika bir duygu,, heleki siz aynı şehirdesiniz çok daha güzel geçer

Babam bu işlere hiç sıcak bakmıyordu Yasemin
Biliyorsun sorunlarımı az cok nisanlanmak aklımın ucundan geçmiyordu kii babamı razı etmek cok zordu
Bugün ne olduysa halam konuşmuş iyice Allah razı olsun
Pamuk gibi bir adam oldu herkes sasırıyorr
Simdi istemeye gelseler tamam diyece o dereceee
Allahıma şükürler olsunn
İnsallah yaza kadar caymaz babammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…