91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Hoşbulduk ezgicimm

walla ben ne ara nişanlandım ne ara evlendim anlamadım yasemincim, o yüzden inanki senin de şafağın çabucak geçecek.. şuanda ömrünün en güzel günleri, tadını çıkarmaya bak.. ailenle bol bol güzel vakit geçir... hazırlıklar hızlanınca hepten anlamıosun geçen zamanı

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya ben cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm
Yazaa nişanlanıyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119:
Allah'ımm inanamıyorummmm
kübracım çok sevindim canım, gözün aydın, Allah tamamına erdirsin

heleki evindeki son günler... eşyaların birbir kolilenip paketlenip evden çıktığı zaman... odanda yatağında misafir gibi olduğun günler... sanki aileni bir daha göremeyecemişsin gibi hissetmeler.. durup durup sarılıp öpmeler fln... anlatılamaz duygular bunlar yasemin, evleneli 4 ay oldu ama şuan bile yazarken dizlerim titredi
bol bol vakit geçir ailenle..

Evet evet evlenmişim nasıl olduysa evlendim yazıyordum

Eee belli olmaz bu işler
belli mi olur zeynom, bi atak yaparsın, yıldırım nikhıyla sollarsın herkesi fln
hani ayfer vardı, şubat nickli. darısı başına dediğimde hep daha zamanı çok var fln derdi.. görünürde nişan bile yoktu..
ama ani bir kararla evlenmiş biliyor musun :123:
belli olmuyor yani

Kübra canımmm çok sevindim ya hayırlısı olsun
ecemcim hadi bakalım, sıra sana geliyor

Ezgim kına gecesinde nasıl bir elbise giymeyi planlıyorsun ben hala ne yapacağıma karar vermiş değilim..
Bindallı giymek istemiyorum elbisemin üstüne kaftan mı nedir tam bilemiyorum onu geçirsem yeter diyorum bide kemeri var sanırım.. Kına yakıldımı çıkarırım zaten..

Canım dediğim gibi ilk gelinlik giyeceğim sonra bindallı. Şimdilerde moda olan osmanlı bindallıları var ya ondan düşünüyorum.
Senin tercihinde çok uygun canım, elbisene uygun bi kaftan aldın mı tamamdır.
Ben böyle birşey tercih edeceğim, göstereyim sana..

Başıma da bu tarz bi taç istiyorum

Ezgim bayıldım ben seninkine ya acaba bende böyle birşey mi tercih etsem hem elbise hem bindallı modunda..Eminönü dolu bunlardan..
Aklıma yattı bu fikir değerlendireyim

Tavsiye ederim Yasminim. Benim kuzenimin eşi giydi kınasında öyle güzel duruyor farklı bi hava katıyor ki anlatamam.
Bunların fiyatları biraz uçuk, 450 den aşağı bulamadım. Bende çarşıdan almayı düşünüyorum elbet bulurum

Sanki 3 aydır 7 ay kalmış gibi hissediyorum..
Hiç mi geçmez zaman ya.. Bi kaç yere iş başvurusu yaptım 6 ay kadar çalışmayı düşünüyorum en azından zaman geçer. Evde bi o yana bi bu yana çok sıkıldım.
Siz neler yapıyosunuz kızlar? Ciddi anlamda bunalıma girme sürecindeyim. Örgü ve kitaptan başka birşey gelmiyor aklıma..

Seni çok iyi anlıyorum Ezgim,, benim bile az kalmasına rağmen bazen öyle daralıyorum ki anlatamam kendimi uykuya verdim resmen çok sıkılıyorum hiç bitmcek gibi..
Bizim böyle olmamızın sebebi uzun bi bekleyişten sonra tekrar bu deliğin içine girmemiz ama ne güzeldir ki evlilik şafağı sayıyoruz..
Bende sürekli örgü örüyorum tv kitap böyle geçiyor...
Önümüzdeki aydan tibaren hazırlık başlar bizde belki anlamam,, seninde inşallah iş olur hemen geçer canım ama sakın çok bunaltma sıkma kendini..
Sonuçta evlilik için çokta bi zaman yok önünde...
Biraz daha böyle takılıyoruz işte sıkılıyoruz evet ama geçicek canım...

15 ay nereee 7 ay nereee

Doğru diyorsun Yasminim ama anlatamam bazı anlar oluyor böyle ağlıyorum sıkıntıdan.
Senin şubatta hazırlıklar başlar kuzum nasıl geçti anlamazsın. Gelinlik, eşya ev derken 3 ay su gibi geçer..
Bende bugün bi kaç yerle görüştüm sanırım önümüzdeki hafta işe başlarım. Ne iş olursa olsun 6 ay zaman geçirtsin bana yeter.. Kalıcı değilim zaten.
Evet askerden sonra böyle bi bekleme de ağır geldi. Yine söylüyorum hep söylüyorum uzaklık başa bela.
Yanıbaşımda olsa istediğim an gidip görsem bu kadar sıkılmam heralde.. Göçebe gibi bi o burda bi ben orda. Tamam her ay görüşüyoruz hatta bazen ayda 2 kere ama veda etmekten de sıkıldım, özlemektende..
Diliyorum çabuk geçsin.. Farkında olmadan..

Biliyorum canım benim o anları bende öyleyim inan ki az kalmış olabilir benim ama stresliyim uzaktan uzaga evliliğe hazırlanmak zor gerçekten..
Dediğin gibi uzaklık başa bela herşeye engel,, nişanlıyız ama süreklide görüşemiyoruz dediğin gibi biz gidiyoruz onlar geliyor yorulduk artık gerçekten çok yorulduk..
Bunu söylemekten artık nefret ediyorum ama beklemekten başka çaremiz yok sanırım,, çok sıkıldığım zaman askerdeyken tuttugum defterimi açıyorum bakıyorum halime şükrediyorum o yüzden iyi ol canım son ayrılıklar bunlar ..
Elbet bizimde yüzümüz gülcek be arkadaşım Bizde evlenip yuvamızı kurcaz inşallah ve dediklerim 1 sene içerisinde olacak :)
İçini ferah tut sıkma güzel canını

Ezgim aklında bulunsun kuzum nuevmobilya.com ve dogomobilya.com da harika şeyler var .. dogomobilya çekmeköyde buraya gelince bak bence ..
Harika şeyler var bu iki sitede bayıldım bayıldım anlatamam..Bugün buldum bu iki siteyi deli gibi arıyorum
Mutlaka birşeyler almam lazım Mehmeti msn ye bekliyorum göstermek için

nuevmobilya ya facebook sayfasından bak canım daha çok ürün var,, Lazzoni kalitesi hepsi aynı malzemeyle yapılıyor..
çok cici şeyler var ..

Son düzenleme:
Kızlar selam
Sizin heyecanınızı görmek çok mutlu ediyor beni
Bence de böyle kaftan tarzında giyin kınalarınızda.
Ben de öyle yapmıştım, Osmanlı tarzında bi kına gecesi yapmıştım, herkes çok beğendi.
Hala söylüyorlar Ama doyamadım bi türlü, tekrar kına gecesi yapasım var benim

Canım daha önce yazmıştım bizde söz düşünüyoruz bu ay sonu gibi yazada belki nişan
Öylemi görmemişim demek ki canım.hayırlısı olsun o zaman canım sizde atıyorsunuz ilk resmi adımınızı

Aynısını düşünüyorum canım nişanlılık güzelde çok kasıntılı bi dönem geliyor bana aileler işin içine girince.En iyisi biz böyle iki kişi iyiyiz.Her şeyi yoluna koyduğumuzda 2-3 ay gibi bi nişanlılıktan sonra düğün düşünüyoruz.

A biliyorum şubat nickli üyeyi evlenmiş demek ki.Evlilik işleri nasip canım neyin ne zaman oalcağı belli olmaz.Biz işlerimizi yoluna koyalım yeterki yarın nişanlanır nisanda düğün yaparız o kadar hazırız normalde

Bu bindallıya bayıldım ben ya

Nişanlılık dönemini bu konuda rahat geçiriyorum sanırım uzaklık oldugu için ailelerin görüşmesi gibi bi durum olmuyor, ayda yılda bir telefonda konuşuyorlar..
Bense önce nasılsam yine aynıyım nişanlandık diye aramalarım artmadı annesine karşı ya da babası bi değişiklik yok yani..
Sağolsun 2 tarafta Mehmetle bana karışmıyor genelde her kararı birlikte alıyoruz..

Aile çok fazla burnunu sokar her şeye karışırsa o nişanlılık zor geçer işte

Benim nişanımdan 1 hafta sonra arkadaşım evlendi düşünün daha yeni şimdi kan kusuyor resmen kayınvalidesinden çok çekti şu ana kadar ..
Nişanlıyken aralarından su sızmazdı mesafeyi hiç koruyamadı ben hep uyardım ama dinlemedi,, nişanlanınca ne oluyorsa daha bi yakınlaşıyorlar bana çok ters..
Hep diyordu çok iyi öyle böyle belli olmaz derdim tanıyamazsın sokulma derdim ama işte olan oldu .
Benim tavrım mesafem en başından beri aynıdır nişanlandık değişmedi evlenincede değişmeyecek..

Rabbim herşeyin hayırlısını versin,, bence kayınvalidenin en iyisi bile çekilmez :) Onunla durulmaz

Köşe takımına karar verildi.

Yatak odası büyük ihtimal Teleset Dreamy olacak..Henüz netleşmedi.

Yemek masası konsol ve tv ünitesi kaldı bunlara karar verme aşamasındayım ..

:44::44:

merhaba yasemin daha önce yazışmıştık asker bekliyorum bende bu topik bana iyi gelir demiştim :)
dağıtımımız hakkari çukurca çıktı çok üzüldük ama beklediğimiz nişanımız oluyor inş.
dağıtım da nişanımız var aileler çok karışıyor iyi bir konuya değinmişsin bnm için :)
yok altın bu kadar o olaylara girdik ne yapmalıyım bilmiyorum kayınvalidemle aram iyi aşırı değiliz ama görüşüyoruz daha seviyeli olunmuyor
çünkü mahallemizde oturuyor köylümüz önceden tanışıyoruz.
annem altın istiyor şu kdr dior onlar yapamıyorlar faln filan. durum çok kötü yani bana akıl verir misin rica etsem ne yapmalym

Merhaba canım,, üzülme canım içini ferah tut hayırlısıyla döner canı bedeninde olsun yeter ..
Bende seni bunları yazacagını biliyormuş gibi değinmişim konuyaÇok kötü işte bu muhabbetler ya yok altın istemece şu şöyle olsun
demece..Ayıp karşılıyorum ben bunları zaten problemlerde bunlardan çıkıyor..Elbette görüşülecek kayınvalide peder falan ama mesafeni koru sen ..Saygısızlık etme sakın..Benim sana tavsiyem,, ailenle konuş onu bunu istiyoruz muhabbeti olmasın neye gücü yetiyorlarsa alsınlar..He güçleride varsa almıyorlarsa yine olmasın muhabbeti boşver..Keyfine bak
Erkek arkadaşınla aranın açılmasına müsadee etme,,yoksa zamanla bi bakmışsın bu zor zamannda siz birbirinize girmişsinizO kendi ailesini idare etsin sen kendi..Ya zaten askerde seninki zor bi süreçte birde bu saçma muhabbetleri siz konusmayın bence kendi aranızda
Kafana birşeyi takma aileleri kendi haline bırak..

Elbisenle ilgilen sen

Nacizane tavsiyem bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…