91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evlililik mi o ne ola ki yeniyomu

Merhaba canım biz sıramızı savdık gitti şimdi daldık hayat telaşelerine askerliği hatırlamıyoruz bile sanki hiç gitmemiş gibi

Sizde salarsınız yakında yakasını

Evlililik mi o ne ola ki yeniyomu

Merhaba canım biz sıramızı savdık gitti şimdi daldık hayat telaşelerine askerliği hatırlamıyoruz bile sanki hiç gitmemiş gibi

Sizde salarsınız yakında yakasını

evet canım ya bitince büyük ihtimalle biz de öyle diyeceğiz ama işte bitene kadar sabır taşı olup çıkıcaz sanırım...

Denk gelemez olduk..
Herşey aynen devam işte bende yenş haber yok..
Yalnız şu var ki, askerlik sonrası sendromu var..

Merhaba kızlarrrrr
İşten ayrıldım, nefes aldım yeniden boştayım. Sizlere bir uğrayayım dedim.
Özledim sizleri, eski sohbetlerimizi.
Ezgii Yasemin, düğün hazırlıklarınız benide heyecanlandırdı sizleri düşünemiyorum, inşallah herşey gönlünüzce olur.
Bizde kısmetse ocak sonu - şubat başı söz düşünüyoruz yaza da nişan olur herhalde bakalım
Zeynomm, kübraa siz nasılsınız çok uzun zaman oldu konuşmayalıı ne var ne yok ?

Ecemm canım ne kadar uzun zaman oldu denk gelip konuşmayalı.İyiyim canım kendi adıma seni sormalı asıl

Ecemm canım ne kadar uzun zaman oldu denk gelip konuşmayalı.İyiyim canım kendi adıma seni sormalı asıl

Evet canınmmm ya ne zamandır konuşamadık.
Bende iyiyim iş güç uğraşıyordum başımı kaşıcak vaktim yoktu şimdi boştayım eskisi gibi

Aaa Ecem hoşgeldin özlemişim valla eski dost Görünce seni şöyle bi eskiye gittim,, teşekkürler canım iyiyim kendi adıma düğün evlilik hazırlıkları işte :) Allahım sanada nasip etsin sende sanırım atıyorsun ilk adımı yakın zamanda oh maşallah maşallah
Nerelerden geldik değil mi insan inanamıyor bazen ayy ben cidden nişanlıyım he diyorum :)))

Velhasıl kelam güzel şeyler bunlar canım darısı isteyen herkesin başına

İş içinde hayırlı kapılar diliyorum tatlım herşeyin hayırlısı şimdi dinlen bir güzel :)

Son düzenleme:
Oh be yarın 5 aydan düşüyorum :) Gerçi Haziranı saymazsak 5 aydan düştük bile
Bu hesaplar öldürecek beni ya

Bugün aşkımm düğün tarihini Mayısa çekelim mi dedi,, sanırım kavuşmak için sabırsızlanıyor Bende ya yetişmezse düşüncesiyle 8 Haziran kalsın aşkım dedim,, zaten belediyede kaydımız yapıldı düğün yeri tamam.. Daha oynamayalım dedim,,, her an yeni tarihle gelebilirim deli bu adam
Yarın ne der belli olmaz

Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik

Bende sizleri özledim Eskileri düşünmnek istemiyorum çok şükür geçti gitti mutluyuz artık hepimizz
Amin canım en kısa zamanda bende nişanlı bir hatun olmak istiyorum Darısı hepimizin başına inşallah.
Sağolasın canım.. Dinlenmedeyim buaralar iş arayışlarım devam ediyor tabi evde oturmak istemiyorum, nişan falan malum para biriktirmekte lazım
Düğün erkene alınmış çok sevindim sizin adınıza sabırsızlanıyor insan haliyle çok iyi olmuş

Haklısın canım bir nişan yapmak bile masaraflı oluyor gönlüne göre bulursun inşallah ..

Teşekkür ederim rahatladım valla düğün şafağımdan bi anda 1 ay düştü ASkerlikte bulmadı bizi

Evet canınmmm ya ne zamandır konuşamadık.
Bende iyiyim iş güç uğraşıyordum başımı kaşıcak vaktim yoktu şimdi boştayım eskisi gibi

Bende bir zamanlar sınava çalışmaktan nefes alamıyordum şimdi boşa kaldım ne yapacağımı şaşırdım Sabahtan akşama oyun oyunuyorum pc de

Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik

Ooo yaseminimm tarihi öne çekmişsin hadi bakalım ilk gelinimiz olacaksın topikte az kaldı şurda mayısa ne kaldı

Örgü ör fıstık sende ben gibi kafayı örgüye taktım bu aralar Neler örüyorum neler geliştirdim kendimi

Evet canım Mayıs ayına çektik hayırlısı böyleymiş kısmet gerçekten .. Tam 4 ay var hayırlısıyla olsa bitse çok zor gerçekten herşey stres ve uzaklık olunca maddi durum çok zorluyor ..

İlk gelinimiz Mercem canım ,, bu senenin ilk gelini oluyorum sanırım
Darısı başınıza inşallah ..
Bi evlensek girsek yuvamıza başka birşey istemem,,

Ne güzel yapmışsınız canım benim, sevindim. Bizim yurt dışından gelecekler olmasa bizde çok daha erken yapardık ama malesef tek seçenek ağustos. Şimdi günler hiç geçmiyor..

Ne güzel yapmışsınız canım benim, sevindim. Bizim yurt dışından gelecekler olmasa bizde çok daha erken yapardık ama malesef tek seçenek ağustos. Şimdi günler hiç geçmiyor..

Sağol canım benim bu sefer az kaldı sanırım çok yoruldum gerçekten olsun bitsin çok zor nişanlılık helede uzaktan uzaga olunca ..
Sende sıkma canını Ağustosta gelicek sende ericeksin muradına canım biliyorum günler hiç geçmiyor gibi geliyor insana bıkıyor bunalıyor ama elbet bu günleride geride bırakıcaz ..Bunu sen çok iyi biliyosun... Geçen sene bu zamanları hatırla şimdi ki halimiz çok iyi

Canım ne iyi yapmışsınız çok sevindim... Nasıl gidiyor hazırlıklar, yetişecek mi bari

Canlarımmm
Nasılsınız?
Ayy yasemin geçen sene bu zamanları bi düşün demişsin ya, tüylerim diken diken oldu
Geçen sene ocak ayında hepimiz asker bekliyorduk daha:98:
Çok şükür şimdi hepimiz ya sözlü, ya nişanlı ya da evliyiz :123:

Canım ne iyi yapmışsınız çok sevindim... Nasıl gidiyor hazırlıklar, yetişecek mi bari

Hesnacım yetiştiği kadar artık ya Sıkıldım iyice onunla olayım bi yuvamız olsun gerekirse eşyamda az olsun huzurumuz olsun.. Zamanla herşey olur ..
Evli barklı mutlu olmak istiyorum artık

Canıııııım
İyilik sağlık seni sormalı
Vallahi öyle asker bekliyorduk değil mi,, şimdiki günlerimiz o günlere nispeten çok daha iyi..

Senin evlendiğin gün kadar benim şafağım var
Geçer mi yaaa

Neyse 2 hafta sonra 3,5 ay kalıyor diye teselli ediyorum kendimi Ev hazırlama süreci başlayınca çabuk geçer günler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…