- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.181
Geçmişiii okumakk ne zevkliii oluyorr yaaaa
Dügün hazırlıklarınızı okurkenn o kadar zevk aldım kii
Sanki kendii evimi düzüyorummm
Allahım herkese nasip etsin bu duyguları
Yaseminnnn paylaştıgın ilk yatak odasınaa bayıldım yaa boydan boya ayna süper duruyorrr
Tabi Zeynebin dedigi gibi temizligi başa belaaa
Köşe takımıda cok hoş duruyor
Pizza nefisss gözüküyorrrr kalplii felan cok hoş yaa
Ezgiiiii Senin seçtigin yatakk odasıııda harikaa gözüküyorr canımm
Benimdee yarın sınavım varr haftalardır derslerlee uğraşıyorummm
Bi dertlerim bitemedi kii geleyim söyle eski günlerdeki gibi sohbet edelimmm
Askerlikten sonra herşey ne kadar degişiyormuşş
Kendime ayıracak vakit bulamıyorum günler o kadar hızla geçiyor ki
Zeyneppppp senn napıyorsunn canım ne var ne yokkk evlilik yokmu ufuktaa
Kızlar nasıl gidiyor askerlik sonrası hayat,evlilik hazırlıkları falan... Bi gelip soramadım sizi kusuruma bakmayın
Biz de anca gün sayıyoruz işte bitmedi gitti sanki gün geçtikçe daha da artıyor gibi geliyor
Evlililik mi o ne ola ki yeniyomu
Merhaba canım biz sıramızı savdık gitti şimdi daldık hayat telaşelerine askerliği hatırlamıyoruz bile sanki hiç gitmemiş gibi
Sizde salarsınız yakında yakasını
Kızlar nasıl gidiyor askerlik sonrası hayat,evlilik hazırlıkları falan... Bi gelip soramadım sizi kusuruma bakmayın
Biz de anca gün sayıyoruz işte bitmedi gitti sanki gün geçtikçe daha da artıyor gibi geliyor
evet canım ya bitince büyük ihtimalle biz de öyle diyeceğiz ama işte bitene kadar sabır taşı olup çıkıcaz sanırım...
Merhaba kızlarrrrr
İşten ayrıldım, nefes aldım yeniden boştayım. Sizlere bir uğrayayım dedim.
Özledim sizleri, eski sohbetlerimizi.
Ezgii Yasemin, düğün hazırlıklarınız benide heyecanlandırdı sizleri düşünemiyorum, inşallah herşey gönlünüzce olur.
Bizde kısmetse ocak sonu - şubat başı söz düşünüyoruz yaza da nişan olur herhalde bakalım
Zeynomm, kübraa siz nasılsınız çok uzun zaman oldu konuşmayalıı ne var ne yok ?
Ecemm canım ne kadar uzun zaman oldu denk gelip konuşmayalı.İyiyim canım kendi adıma seni sormalı asıl
Aaa Ecem hoşgeldin özlemişim valla eski dostGörünce seni şöyle bi eskiye gittim,, teşekkürler canım iyiyim kendi adıma düğün evlilik hazırlıkları işte :) Allahım sanada nasip etsin sende sanırım atıyorsun ilk adımı yakın zamanda oh maşallah maşallah
Nerelerden geldik değil mi insan inanamıyor bazen ayy ben cidden nişanlıyım he diyorum :)))
Velhasıl kelam güzel şeyler bunlar canım darısı isteyen herkesin başına
İş içinde hayırlı kapılar diliyorum tatlım herşeyin hayırlısı şimdi dinlen bir güzel :)
Bende sizleri özledimEskileri düşünmnek istemiyorum çok şükür geçti gitti mutluyuz artık hepimizz
Amin canım en kısa zamanda bende nişanlı bir hatun olmak istiyorumDarısı hepimizin başına inşallah.
Sağolasın canım.. Dinlenmedeyim buaralar iş arayışlarım devam ediyor tabi evde oturmak istemiyorum, nişan falan malum para biriktirmekte lazım
Düğün erkene alınmış çok sevindim sizin adınıza sabırsızlanıyor insan haliyle çok iyi olmuş
Evet canınmmm ya ne zamandır konuşamadık.
Bende iyiyim iş güç uğraşıyordum başımı kaşıcak vaktim yoktu şimdi boştayım eskisi gibi
Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik
Bende bir zamanlar sınava çalışmaktan nefes alamıyordum şimdi boşa kaldım ne yapacağımı şaşırdımSabahtan akşama oyun oyunuyorum pc de
Ooo yaseminimm tarihi öne çekmişsin hadi bakalım ilk gelinimiz olacaksın topikte az kaldı şurda mayısa ne kaldı
Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik
Ne güzel yapmışsınız canım benim, sevindim. Bizim yurt dışından gelecekler olmasa bizde çok daha erken yapardık ama malesef tek seçenek ağustos. Şimdi günler hiç geçmiyor..
Canım ne iyi yapmışsınız çok sevindim...Nasıl gidiyor hazırlıklar, yetişecek mi bari
Canlarımmm
Nasılsınız?
Ayy yasemin geçen sene bu zamanları bi düşün demişsin ya, tüylerim diken diken oldu
Geçen sene ocak ayında hepimiz asker bekliyorduk daha:98:
Çok şükür şimdi hepimiz ya sözlü, ya nişanlı ya da evliyiz :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?