91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Selam kızlarr
Maşallah size ya sevgilileriniz nişanlılarınız geldi de evlilk telaşına girmişssinz Maşallah
Darısı bizlerin başına İnşallah

Sizlere bişey danışıcaktım annem de sorunca aklıma direk size sormak geldi

Ablamın hayırlısıyla 2 hafta sonra sözle nişanı var ikisini bir arada yapıcaz ve evde olucak.
Şimdi nişanda aile yakınları bişeyler takıyormuş. Evde olduğu için ne taklır acaba?
Sizin anneniz bababnız size taktı kızlar.
İnanın hiç bişey bilmiyoruz Allahtan karşı komşumuz ablamın eltisi olucakta o yardımcı oluyor bize.
Şimdi annem bana sorunca bende size bir soriyim dedim ne takılır diye.
Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlarrr

Selam canım,, çok şükür gördük bu günleride darısı başına
Evet mecbur değil ama genelde takılır , bizim bi eğlence mekanında oldu gelenler takılarını taktılar,, açıkcası evde oluyor diye şu takılır bu takılır diyemem ...
Annem babam bana sordular fikrimi istediler ,,nişanlım takı seti ayrıca bileklik aldıgı için annemlerden bilezik falan istemedim zaten kullanmam ama para daha mantıklı olur dedim..
Hem nişanlıma hem bana dolar taktılar .. Böylesi daha iyi istediğim gibi oldu.
İnsan herşeyi nişan düğün gibi ritüellerde öğreniyor canım bizde pek bilmiyorduk ama herşey gelişti kendiliğinden
Güzel geçer inşallah canım darısı başına

Avm de kasiyer oldum ya İş bulmak ne zormuşşşş..
Zaten 4-5 ay çalışacağım, çok yorulmuyorum da güzel gidiyor.. LKeyifli bir iş..
Onun dışında eve gelip yemek yiyip hemen yatıyorum, böyle böyle bitireceğim günleri.

Canım benim, hoşgeldin..
Darısı sana olsun inşallah.. Ablanın nişanı da hayırlı olsun.
Bizim akrabalar takı yapmadı, annem babam da birşey takmadı. Kayınvalidemler yaptı bütün takılarımı..
Siz nasıl istiyorsanız, bütceniz ne kadar uygunsa o kadar yapın..

Abboww kasiyerliğe hiç yanaşmadım parayla hesapla ilgili işlerden uzak duruyorum Beceremem o işi ben
Kolay gelsin canım evet 4 5 ay idare et zaten ev düzmeye başlıcan buraya gelip gidip

Çok teşekkür ederim canlarım benim çok yarıdmcı oldunuz bana saolun
Darısı tüm bekarların başına inşallah
Allahım sizide bir yastıkta kocatsın Hep mutlu çok mutlu olun İnşallah

EZGİcim işin hayırlı olsun öncelikle. sana birkaç sorum olucek.istanbulda yaşamak seni korkutmyor mu hiç ? bizimde orda oturma ihtimalimiz yüksek ama beni oradaki yaşam korkutuyor geçimde aynı şekilde.ev yok kiralar çok.ben hemen işe girebilicemmi üstelik heemen işe girmek istemiyorum.sonuçta istanbula göre küçük şehirde büyüdüm büyük şehire alışmadan işe girmek bilemiyorum kafam karışık.sen neler düşünüyorsun bu konuda ?

Yaseminnn bu yatak odasındannn vazgeçmee dehşett birseyy yaaa
fiyatınıı merakk ettimmm canmm

Yok kuzum yatak odamız bu karar verdik
Fiyatı değişir canım tercihine göre..

Ben kominlerimi aynasız istiyorum dolabımı 260 cm dolap istiyorum odam uygun olursa diğer malzelemerle fiyatı 5bini buluyor
180 cm dolap olunca dahada düşüyor fiyat..

Bende tahmin ettim en az 5 bin vardır diyee
Parasınada deger yaniii
Öbür eşyalar ne olduu hersey tamam mıı

Bende tahmin ettim en az 5 bin vardır diyee
Parasınada deger yaniii
Öbür eşyalar ne olduu hersey tamam mıı

Köşe takımımıza begendik canım paylaşmıştım ya o takım Onu alacağız ..
Şubat ayında dahada hızlanıyor ev vs.. Diğer eşyalarda eve göre şekillecek ev belli olsun beyaz eşyaları alcağız eve gitcekler işte öyle canım kaba şeyler bitince çeyizim gider

Son düzenleme:
Ooo Kübra yeni fark ettim 1 gün sonra sizin yıldönümüzmüş yanılmıyorum dimi 25 Ocak
Oh oh kutlaşırsınız artık

Ooo Kübra yeni fark ettim 1 gün sonra sizin yıldönümüzmüş yanılmıyorum dimi 25 Ocak
Oh oh kutlaşırsınız artık

Ay ne güzell eşya seçmesii yaaaaaa
Kuzenim var yanımdaa seni anlatıyorum ıspartaya gidecek bak yatak odasını seçmiş diyee
Çok begendii odaaa
Evet Yasemin 3 senemizz doluyorrr
Ne çok olmuş yaaa

Ay ne güzell eşya seçmesii yaaaaaa
Kuzenim var yanımdaa seni anlatıyorum ıspartaya gidecek bak yatak odasını seçmiş diyee
Çok begendii odaaa
Evet Yasemin 3 senemizz doluyorrr
Ne çok olmuş yaaa

Çok zevkli canım sanada nasip olcak hiç merak etme Yemek masası konsol tv ünitesi falan kaldı ama ev belli olsunda onlarıda öyle seçeceğiz ..
Öylemi selam söyle kuzenine
Sağolun valla begenmeniz hosuna gitti

Oh maşallah canım Allah nazarlardan saklasın sizi Bizde 8.yılımıza evli olarak gireceğiz inşallah

Ohh maşallahhh 8 yıl dilee kolay ayrı ayrı sehirlerde birde helal sizlere
Yaseminn kızz nişan felan böyle konuşuluyor bizimkilerde benim çeyiz sıfırr napıcamm nereden baslıcammmmm

Ohh maşallahhh 8 yıl dilee kolay ayrı ayrı sehirlerde birde helal sizlere
Yaseminn kızz nişan felan böyle konuşuluyor bizimkilerde benim çeyiz sıfırr napıcamm nereden baslıcammmmm

Sağol canım dile kolay valla
Çocukken kurdugumuz hayaller gerçekleşiyor şükür
En önemli şeylerden başla dicemde çeyiz hiç bitmez ki
Önce mutfağa giriş sen bir sürü ihtiyacı var çatal kaşık seti,tencereler,tabaklar ohooo aklına gelebilecek her türlü malzeme..
Sonra küçük mutfak aletleri .. Ne bileyim nevresim takım yorgan yastık elektirik süpürgesi ütü çok şey var Kübra ben senelerdir yapıyorum çeyizi
Paylaşırım inş çeyizimide çok üşeniyorum konu açmaya

Aç bir konuu yaa ben senin secimlerini cok merak ediyorummm Yaseminnn
bi yerden baslanacak artık yemek setlerine bakıyodumm modellerineee
O kadar güzel seyler var kiiiiiii

Merhaba kızlarrrrr Nasılsınızz bakalım, bir kaç saattir isteme-nişan olaylarını araştırıyorumda amanın ne zor işmiş öyle ya

Merhaba kızlarrrrr Nasılsınızz bakalım, bir kaç saattir isteme-nişan olaylarını araştırıyorumda amanın ne zor işmiş öyle ya

Ecemmmmmmm nne zamann geliyorlarrrrrrr
Kısmetse yaza bende nişanlanıyorummmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…