91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Dikmek öyle oluyor canım evet .. Bende korkuyordum ama terzim yanıltmadı beni..
Yok canım ya nişanlımıgıda aldım duruyor öyle dolapta inan ki fazlalık canım tamam gelinlik harika birşey ama bir gün giyeceğim dahada işe yaramayacak .. Alanlar bir zaman sonra hep satıyor ...Sıfır kiralamayı düşünüyorum..Hem böylelikle begendiğim model çok pahalı bile olsa kiralayacagım için ucuza gelir ..
Bende alıcam derdim hep ama nişanlıktan sonra akıllandım..
Gelinlik masum güzel birşey ama çokta anlam yüklememek gerek..

myzt, ecm+, SezgiLim1905+, mylovem+

Uzun zamandır böyle olmamıştı topik

Kızlar ben kaçayım muhteşem yüzyılı izleyeceğim Kendinize iyi bakın en kısa zamanda tekrar kaynatalımm

Bende buluruz diye umuyorum Fikirleşelim tabi kuzum ya her konuda hemde
Olurr insann konuşacak fikir alacak birine cok ihttiyaç duyuyor gerçektennn

Haklısın aslında Yasemin ablam satın almıstı seneler sonra çöpe attı
O an belkide bende kiralama yoluna giderimm
Ne olacagı belli olmazz

Abboww kasiyerliğe hiç yanaşmadım parayla hesapla ilgili işlerden uzak duruyorum Beceremem o işi ben
Kolay gelsin canım evet 4 5 ay idare et zaten ev düzmeye başlıcan buraya gelip gidip

Bende öyle sanıyordum ama çok zorluğu yok kuzum.. Kafa dağıttırıyor ya o çok iyi, saatleri anlamıyorum

Canım teşekkür ederim.
Şöyle söyleyeyim; Rabbime çok şükür maddi konuda çok sıkıntımız yok.. 2 seneye kadar evimizi almayı düşünüyoruz. Nişanlımın mesleği çok avantajlı bir meslek.. Ben zaten çalışmayı düşünmüyorum..
İstanbul beni korkutuyor mu ? Evet.. Şu yönden; gerçekten çok stres dolu bir şehir. İnsanlar mutlu olmayı unutmuş.. Eğer planlarımız gerçekleşirse bi süre İstanbulda oturup sonra Balıkesir tarzı kıyı yerlere yerleşmeyi düşünüyoruz.
Eğer imkanınız varsa, sende çalışmayı düşünüyorsan başka şehir olsa daha rahat edersiniz. Yani çok eksisi var bu şehrin..

Bende kiralayacağım kuzum..
Abimin eşinin gelinliğine bakıyorum, baza altında zaten tarlatanı fln kırıldı. Ki 3 saatlik bir olay, bir daha giymeyeceksin.. Yazık olur gelinliğe, kocaman şey koyacak yer de yok.

Yani o benim fikrimdi canım ama geneli aldıgına pişman oluyor.. Bende nişanlıktan sonra oldum acıkası,,nişanlıgı giydim canını cıkardım kiralamıs olsaydım daha iyi olurdu o gün bu gündür dolapta
Ayrıca çokta yer kaplıyor

Bende kiralayacağım kuzum..
Abimin eşinin gelinliğine bakıyorum, baza altında zaten tarlatanı fln kırıldı. Ki 3 saatlik bir olay, bir daha giymeyeceksin.. Yazık olur gelinliğe, kocaman şey koyacak yer de yok.

Aynen canım katılıyorum dediğim gibi pahalı bir model begendik diyelim kiraladıgımız takdirde uyguna gelir ..
Sıfır olacagı için sıkıntıda olmaz nasılsa onunla ilk biz gelin oluyoruz :)
Canını çıkaralım gelinliğin sonrada verelim geri

Beni vazgeçireceksinizzzz sizde

Beni vazgeçireceksinizzzz sizde

Gönlünden ne geçiyorsa öyle yaparsın fıstık

Ezgim kirayamı çıkacaksınız yoksa yarinin-ailesinin ev alabilme durumu var mı inşallah ev sahibi olursun canım

Topiğin adınımı değişsek kızlar ya 91/2 lerin Sohbet Topiği
Askerlik biteli 5 ay oldu sonuçta

Kübracım birazdan senin için çeyizimden küçük mutfak aletlerimi paylaşacağım
Konu açmaya üşeniyorum kategori olarak ayırmak falan zor geliyor ara ara kesitler sunayım

Tost Makinam
Blender Setim Korkmazdan..

Mikrodalga ve Çaycı aynı zamanda kettle olabiliyor Arçelikten ..

Katı meyva sıkacağım teyzemin hediyesi Sinbodan

:))

Bak bunlarda tencere tavalar

Korkmaz canım çelik olanlar..
O maviş seti annem hediye almış bana mavi sevmem ama annem almış kullanıcam artık gerçi ilk etapta diğer ufak parça olan seti kullanıcam diğerleri çok büyük hiper set dediğim onları kaldırıcam rafa
Teflonlarda Mehtap marka.Fakat krep tavası Tefal.

O Tantitoninin minik tavası fotoğrafta mavi ama ben yeşilini aldım,, benim mutfakta bütün ıvır zıvırlarım yeşil çünkü

Son düzenleme:

bizim hiç bir şeyimiz belli değil.işi felan belli değil evimiz yok ailesinin alma gibi düşünceleri varmı bilemiyorum kendine ait evleri yok henüz.bende elbet çalışırım ama çalışmak zorunda olmak beni rahatsız ediyor afedersiniz köpek gibi çalışıp ne evliliğimi ne hayatımı nasıl geçtiğini anlayamayaacak bir hayat istemiyorum.şehir büyük ,pahalı,zor aklımı karıştırıyor

Anladım canım.. Zormuş durumun.. Yani bu yaşta bi adamdan ev beklemekte zor aslında.. Benim annem babam 40ından sonra ev sahibi olabilirdiler.
İş güç belli değilse bence çok daha avantajlı bir şehire yerleşebilirsiniz. Ben hep hayret etmişimdir asgari ücret ile İstanbulda kira da nasıl oturulur diye.. Yaşamak pahalı, İstanbulda yaşamak çok daha pahalı.
Sende haklısın.. Bende o yüzden çalışmak istemiyorum. Eşim eve geldiğinde evimde olmak isterim. Ki bu İstanbulda çok zor..
Rabbim yardımcınız olur inşallah. Önce bir iş bulun, sonra bunları hesaplayın. Çok karamsar olma emi, var herşeyde bi hayır..

Ezgim kirayamı çıkacaksınız yoksa yarinin-ailesinin ev alabilme durumu var mı inşallah ev sahibi olursun canım

Kira canım.. Evimizi kendimiz alacağız nasipse..

Topiğin adınımı değişsek kızlar ya 91/2 lerin Sohbet Topiği
Askerlik biteli 5 ay oldu sonuçta

Olabilir aslında, yapsak mı ?

yani elbet bir iiş olacak ama ben evli bir adama uygun iş istiyorum hali hazırda bir iş yok evet.benimki istanbulda büyümüş çok ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum çevresi geniş gerçi sakaryada iş bak dediimde bakarız bir geleyimm dedi .kısmet her se y ya

Ezgim inşallah rabbim gönlünüze göre ev verir ..
Hayırlısıyla ev sahibi olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…