- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.281
ya evet haklısın zaten tıkadım artık karışmıyorum o konuya
ona da neden öyle dedim çünkü harbiden yoruldum kendimi o yokken güçsüz hissediyorum 2 hafta sonra gelecek
o geldiğinde yapıcaz herşeyi elbisesini fln geçtim gerekirse kendi dolabımdan giyerim yine de olsun
görücü geliyor iyi gelirli olunca da düşün diyorlar bunları kaldıramıyorum
yardımlarınız için çooook teşekkür ederim canım siz olmasaydınız ne yapardım bilemiyorum
hakkını helal et valla
topiği takip edeceğim düğün resimlerini görürüz inşallah Rabbim hepimize yardım etsin...
Ezgim aklında bulunsun kuzum nuevmobilya.com ve dogomobilya.com da harika şeyler var .. dogomobilya çekmeköyde buraya gelince bak bence ..
Harika şeyler var bu iki sitede bayıldım bayıldım anlatamam..Bugün buldum bu iki siteyi deli gibi arıyorum
Mutlaka birşeyler almam lazım Mehmeti msn ye bekliyorum göstermek için
Kızlar selam
Sizin heyecanınızı görmek çok mutlu ediyor beni
Bence de böyle kaftan tarzında giyin kınalarınızda.
Ben de öyle yapmıştım, Osmanlı tarzında bi kına gecesi yapmıştım, herkes çok beğendi.
Hala söylüyorlarAma doyamadım bi türlü, tekrar kına gecesi yapasım var benim
Nişanlılık dönemini bu konuda rahat geçiriyorum sanırım uzaklık oldugu için ailelerin görüşmesi gibi bi durum olmuyor, ayda yılda bir telefonda konuşuyorlar..
Bense önce nasılsam yine aynıyım nişanlandık diye aramalarım artmadı annesine karşı ya da babası bi değişiklik yok yani..
Sağolsun 2 tarafta Mehmetle bana karışmıyor genelde her kararı birlikte alıyoruz..
Aile çok fazla burnunu sokar her şeye karışırsa o nişanlılık zor geçer işte
Benim nişanımdan 1 hafta sonra arkadaşım evlendi düşünün daha yeni şimdi kan kusuyor resmen kayınvalidesinden çok çekti şu ana kadar ..
Nişanlıyken aralarından su sızmazdı mesafeyi hiç koruyamadı ben hep uyardım ama dinlemedi,, nişanlanınca ne oluyorsa daha bi yakınlaşıyorlar bana çok ters..
Hep diyordu çok iyi öyle böyle belli olmaz derdim tanıyamazsın sokulma derdim ama işte olan oldu .
Benim tavrım mesafem en başından beri aynıdır nişanlandık değişmedi evlenincede değişmeyecek..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin,, bence kayınvalidenin en iyisi bile çekilmez :) Onunla durulmaz
merhaba yasemin daha önce yazışmıştık asker bekliyorum bende bu topik bana iyi gelir demiştim :)
dağıtımımız hakkari çukurca çıktı çok üzüldük ama beklediğimiz nişanımız oluyor inş.
dağıtım da nişanımız var aileler çok karışıyor iyi bir konuya değinmişsin bnm için :)
yok altın bu kadar o olaylara girdik ne yapmalıyım bilmiyorum kayınvalidemle aram iyi aşırı değiliz ama görüşüyoruz daha seviyeli olunmuyor
çünkü mahallemizde oturuyor köylümüz önceden tanışıyoruz.
annem altın istiyor şu kdr dior onlar yapamıyorlar faln filan. durum çok kötü yani bana akıl verir misin rica etsem ne yapmalym
Kızlar fotoğraflarda gördüğünüz gibi komidinlerin aynalı olup olmaması isteğimize kalmış..
Ben aynasız olsun diyorum komidinleri öyle daha şık geldi bana dolap nasılsa aynalı zaten .. Ayna zaten zor bakımı falan birde komidinlerle ugrasmayayım
Sizin fikriniz nedir ?
Eki Görüntüle 609865
Eki Görüntüle 609866
Burdada sol komidin aynalı !
Eki Görüntüle 609868
Eki Görüntüle 609869
Aynalı olan tarafın komidini daha geniş sanırım..
Yasemincim seçimin çok güzel,şık bir model.
Ama komidinler yatakla birleşik ya, yatak örtüsü sıkıntı oluyormuş bu tarz mobilyalarda, aklında olsun:101::101:
Teşekkürler Ecemim
Hmm evet bak o aklıma gelmedi fakat ben çok zor begenen birisiyidim haftalardır bakıyoruz nişanlımla hiçbirşey begenemiyorum bunu begendim...Yatak örtüsünede artık bulurum bi yol yatagın ucunda olur olmazsa hadi yarım seriliyor ya :44:
Ecemim senin fikrin nedir 2 komidinimi aynasız olsun diyorum ben şifonyer aynası var e dolap tamamen ayna..Komidinlerlede olursa çok parlar gibi geldi ..Birazda gereksiz gibi ..
İçine sindiyse sorun yok ozaman canım bende çok beğendim zaten dediğim gibi bir tek o sorun geldi benim aklıma ama ucuna sermek mantıklı
Bencede aynasız olsun tatlım, o kadar ayna göz yorar gibi geliyor bana dolap tamamen ayna olmasaydı belki kaldırabilirdi. Ama yeterince ayna olucak odanda
Canım ben öyle cinsim ki gerekirse kullanışsız olsun ama şık olsun çamurdan olsun
Aynen bende öyle düşünüyorum tatlım :) Hemde Mehmetle ortak begenimiz oldugu için başka model hiç bakmadım kararımız bundan yana oldu .. Güzel şeyler bunlar darısı başınıza inşallah ..
Yemek masası ve konsol bakıyorum şimdide begenmek çok zor çooook
Kuzum bende senin gibiyim o yüzden anlayabiliyorum seni. Birşey beğendimmi illa o olucak takılıp kalıyorum.
Önemli olan beğenmeniz zaten. Çok sorun yaratıcak birşeyde değil hani örtü
Amin canım amin zor işler valla. Herşeyin en ince ayrıntısana kadar düşünüp özeniyorsun en iyisi olsun diye uğraşıyorsun.
Haliyle zor oluyor ama güzel zorluklar bunlar
:) Aynıyız desene, ama böyle daha iyi boşver az olsun gerekirse öz olsun .. Evleniyorum diye eve şeya doldurmayacagım valla seçerek begenerek tek tek alcam .. Sanırım böyle kendimi daha ii hissedicem :) Kimisi evleniyor diye begenmese bile alıyor yeter ki eşya olsun yeni gelin evi ya
Çok haklısın çok eşyaya hiç gerek yok boşuna iş oluyor aksine. Temizliği falana ayrı dert.
Az olsun ferah ferah ohhHerkes bizim gibi düşünmüyor işte biz ayrı özeniyoruz Olması gerekende bu bence.
Tarz meselesi canım ya bende sevmem öyle incik cıncık. Daral geliyor ruhumaEvet çok aksesuarlı evleri hiç sevmem özellikle çok ferah ve sade istiyorum ..
Bi kere düzeni nasıl kurarsan öyle gider bizim burda biri var Ecem evi müza resmen çok sıkıcı
Ben salon takımı olur ya örtü falan serilir onları bile hiç sevmiyorum yaAnnem diyo sende çok fenasın,, iğne oyasından takım yaptırmış kullanmaz mısın diyor Cıxx dedim sağolsun Mehmette benle aynı kafadan gelemez öyle şeylere
Tarz meselesi canım ya bende sevmem öyle incik cıncık. Daral geliyor ruhuma
O evde ikiniz yaşıycaksınız zaten ikiniz beğenin önemli olan sizin rahatınız.
Evet tatlım tarz meselesi :)
İnşallah herşey güzel olur önümüzde ay köşe takımımızı alacağız sabırsızlanıyorum evde netleşecek
Amin canım inşallah..
Eviniz netleşsin kararlarınıda daha sağlıklı verirsin. Çok güzel köşe takımlarımı var bayılıyorum onlara çok rahat gözüküyorlar hem
Yasemin çok iyi tercih canım, beğenmiştim zatenn..
Bence de çok aynalı olmasın, karışık durabilir.
Bende işe başladım, 4 gündür çalışıyorum günler daha rahat geçecek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?