91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kızlar biliyorsunuz köşe takımım yatak odam belli yemek odası seçmeye çalışıyorum..
Kolay kolay begenemiyorum hiç bulamazsam bi yemek masası birde konsol yaptırırım demiştim ama şu model hoşuma gitti gibi..
Sizce nasıl ?

Yemek masası birde konsol düşünüyorum kızlar.. Bu masanın özellikleri hoşuma gitti çatal kaşık koymak için yeri var ayrıca açılıyor falan çokta küçük olmaması iyi gibi geldi
Ünitemi başka alabilirim.

Buda Enza Mobilya.

Son düzenleme:

Yaseminimmm bayıldım bu takıma kesinlikle çok şık çok modern. Renkleride çok kullanışlı.:81::81:

Yaseminimmm bayıldım bu takıma kesinlikle çok şık çok modern. Renkleride çok kullanışlı.:81::81:

Sağol canım ya valla begenmeniz hosuma gidiyor demek ki diyorum dogru bi seçim yapmışım aynen bende öyle düşünüyorum ..
Nişanlıma daha göstermedim msn den göstereceğim,, zaten önümüzdeki ay Ispartaya gidicem köşe takımını alırken belki bunuda alırız ..

Köşe takımıda bu sence uyuyorlar mı

Eki Görüntüle 615170 Eki Görüntüle 615171

Yakışıyorlar gibi duruyor buradan birde canlı görmek lazım
Sadece bi fotoğraf akşam diğeri gündüz
Minderlerin rengi daha açık renk onu biliyorum gri ama bu kadar koyu değil ..

Son düzenleme:

Zevklerimiz bir canım O yüzden ortak beğenilerimiz oluyor
Ben bu köşe takımını daha önceden görüp kaydetmiştim bilgisayarıma zaten.
Uyumlu gibi duruyorlar burdan gerçekte nasıl olur tabi bilemem. Ben mağazada görmüştüm bu koltuğu dediğin gibi minderleri daha açık gri.

:13:
Bende bu takımı yarim askerdeyken görüp kaydetmiştim bayıldı oda.. Hiç düşünmedik üzerinde.
Canlı canlı bi göreyim bakalım nasılmış fakat bende bi kadının bloğunda gördüm almış evindeki hallerinin fotograflarını çekmişti minderlerinin daha açık oldugunu o zaman anlamıştım.Gri diyordu buda gri,, demek ki fotoğrafta koyu durmuş..

Bakalım yarim ne diyecek :112:
Gün gelcek senin mobilyaları seçicez kiiiiii :114:

Bende hiç düşünmeden kaydetmiştim Eminim canlı canlı gördüğünde de beğeniceksin kuzum.
İnşallah inşallah o günlerde gelecek önce senin eşyalarını seçelimde.
Yalnız koltuğun yanı ve sehpalar koyu kahve onların rengi değişebilirmi acaba ?

İnşallah canım evet katılıyorum sehpalar zaten dahil değil takıma..
Onları almam büyük ihtimalle çok fazla beğenmedim çünkü.
Ama koltugun yan sehpasını soracagım masalarla aynı olabilir mi diye ..
Olur herhalde :44:

Bak bu fotoğrafta sağdaki sehpa yemek masasından belki bunu tercih ederim,, koltuğun kenarıda değişirse süper olur herhalde..
Önümüzdeki ay konuşuruz gidip Enza ya.. Yok değişmezsede sanırım değiştirmem kararımı bu masafalan kullanışlı çok güzel ..

Eki Görüntüle 615183

Evet değişirse güzel olur gerçekten ama değişmezsede sırıtıcak birşey değil sadece onun için o koltuktan vazgeçilmez
Bak resimdeki sehpa güzel hem takımı galiba.

Evet değişirse güzel olur gerçekten ama değişmezsede sırıtıcak birşey değil sadece onun için o koltuktan vazgeçilmez
Bak resimdeki sehpa güzel hem takımı galiba.

Evet bende çok sırıttığını düşünmüyorum ama belki değişir .. Yok anam yok koltuklardan vazgeçmem zaten begenen bi tip değilim cnaım çıkıyor
Takımı olabilir tatlım masada da iki renk var onda da renkler aynı..
Bakalım benim adam ne diyecek oda bayılır böyle dekorasyonla ilgilenmeye o olur mu bu olur mu zevkine konforuna düşkündür eşşek

Ecemim bak buldum diğeri Piero yemek odasıydı.
Bu Piero tv ünitesi ve sehpası

Ay bayıldım ben bunlara ya

Yasminim çok beğendim canım yemek takımını, çatal kaşık detayı da çok iyiymiş, yerin olur ne güzell..
Fotoğraflardan uyumlu gibi duruyorlar ama canlı görmekte fayda var. Malesef bazı mobilyalar reismdeki gibi olmuyor..
Genel olarak yakıştırdım ama..

Teşekkürler canım.
Evet çok kullanışlı olması cezbetti birazda.. O renkleride çok severim akçaağaç vs ..
Ispartaya gidince bakcaz yarimle o zaman daha net karar veririz herhalde :87:

Teşekkürler canım.
Evet çok kullanışlı olması cezbetti birazda.. O renkleride çok severim akçaağaç vs ..
Ispartaya gidince bakcaz yarimle o zaman daha net karar veririz herhalde :87:

Ne güzel canım..
Şimdi bana çok uzak geliyor hiçbirşey bakmıyorum artık..

Ne güzel canım..
Şimdi bana çok uzak geliyor hiçbirşey bakmıyorum artık..

Öyle deme canım benim zamanın çabuk geçer artık bak 7 aydan düşüyorsun bu akşam..
Bende eşya seçiyorum ama hala gelinlik bakmadım
Ispartadan bakcam kiralıcağım için,, ordan bulamazsam Antalyaya atlarım

212 gün gözümde büyüyor da büyüyor valla..
Benim kafamda hazır gibi, geçenlerde bi gelinlik beğendim senin nişanlığı beğendimiz siteden.. Bakalım kuzum. Fikri çabuk değişen biriyim.
Sende Antalyaya değil izmire gel Bak ben seni burda en iyi yerlere götürürüm

Büyümesin kuzum şimdi işe başladın ya hop diye geçer inan bana
Benimde kafamda ki model ama bulabilcek miyim bilmiyorum ben kolları dantelli istiyorum canım tıpkı fotoğraftakiler gibi...Etek hariç tabi ..
Eki Görüntüle 615446 Eki Görüntüle 615447 Diktirme işine hiç bulaşmak istemiyorum açıkcası ..

Begendiğin gelinlik nasıl canım merak ettim ? O sitede güzel şeyler vardı hatırlıyor gibiyim..
Sağol canım benim :)

Son düzenleme:
Benimde kolları dantelli olacak Yasminimmm..
Bunları da çok beğendim. Diktirme işine bende girmeyeceğim, zaten 2500 den aşağı fiyat alamadım.
Tesadüfen gördüm bunu da hoşuma gitti öyle..

Anaam bizim gelinliktede zevklerimiz aynıymış kız
Baksana ikimizde aynı şeylerden hoşlanıyoruz aynı dantel kollar :)

Diktirmeye gelince daha da pahalı oluyor zaten
Umarım buluruz istediğimizi

Anaam bizim gelinliktede zevklerimiz aynıymış kız
Baksana ikimizde aynı şeylerden hoşlanıyoruz aynı dantel kollar :)

Diktirmeye gelince daha da pahalı oluyor zaten
Umarım buluruz istediğimizi

E birbirimizi tanıyalı 2 yıl oalcak kuzum olsun o kadar
İnşallah yaa.. Benim düğün salonumun aynı zamanda gelinlikçisi de var ilk iş oraya danışmak olacak. Bi güzellik yaparlar belki

E birbirimizi tanıyalı 2 yıl oalcak kuzum olsun o kadar
İnşallah yaa.. Benim düğün salonumun aynı zamanda gelinlikçisi de var ilk iş oraya danışmak olacak. Bi güzellik yaparlar belki

Vay be şaka maka 2 yıl oluyor dimi tanışıklığımız
Hadi bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…