91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Anlıyorum canım seni,ben daha boşa ev bakarken daraldım sen birde düğün arifesi nasıl bunlamışsındır.

Aceleye de getirmemek lazım,dediğin gibi kiraya çıkar sonra kafana göre rahat rahat bakarsın evini.

Özgenin burayı bıraktığını biliyorum ama ben yinede bi anmak istedim belki kulakları çınlar

Kübra ne olsun canım ya çalışmaya devam ölüyorum yorgunluktan, çok ihmal ettim buraları..
Hafta sonu sınava giremedim zaten Arabamız bozuldu otobanda kaldık öyle ne taksi ne birşey.. Bilmiyorum ne olacak şimdi.
İstanbula git gel yoruldum bide..

Nişanlanalı 6 ay olacak ben iyice sıkılmaya başladım.. Geriliyoruz, üzüyoruz artık birbirimizi.. Hep diyorum yine diyorum uzaklık zarar veriyor..
Nişanı ne kadar kısa tutarsanız o kadar akıllıca kızlar, sakın uzatmayın. Ben çok pişmanım şimdi..
Öyle yani üzerimizde bi kara bulut bakalım neler olacak..

Yasminim umarım içine siner evin canım benim, ev bulmak hiç kolay değil hele de temiz olacak..
Zorluğu bile güzeldir eminim..
Hayırlısını nasip etsin Rabbim..

Kuzum inş zaman tezden geçer de sende rahatlarsın.Uzaklıklar git geller yorar insanı,neyse ki çok zaman yok 6 ay geçer biz ne ayları devirmedik ki

Tavsiyenide kaptım.Zaten nişanlılık denilen o gergin dönemi 1-2 ay gibi kısa süreli düşünüyorum.Hiç gelemem olsun bitsin

İnşallah Zeynom gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Bazen herşeyden vazgeçesim gelmiyor değil.. O dereceyim yani.
Uzaklık mahvediyor bizi..
Hayır olsun işin sonu ne diyeyim..

İnşallah Zeynom gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Bazen herşeyden vazgeçesim gelmiyor değil.. O dereceyim yani.
Uzaklık mahvediyor bizi..
Hayır olsun işin sonu ne diyeyim..

Biraz sabır canım sen çok bunalmışsın belli bu düşüncelere kadar geldiysen.Geçecek bu günlerde elbet

çok iyi anlıyorum seni ezgim ya allah sabırlar versin üzmeyin kırmayın yüzdünüz kuyruguna geldiniz.
bitecek hersey güzel olacak ben sürekli bunu deyip duruyorum.
allah kolaylık versin hepimize bizde ev arayışındayız işte

Merhaba kızlar sonunda bende telden kk ya görebiliyorum aşkım sagolsun ne süpermis hoho kaptım telefonu ecem nasıl geçti merasim :) aşkım şimdi ise gitti bir kaç zamandır erken kalkıyor malum cafenin yeni zamanları çalışanlara gözükmesi gerek haliyle bu yaşında patron oldu tırnaklarıyla kurban olduğum. Bu arada dün dawraz kayak merkezine gittik bayıldım doğru düzgün kar görmeyen ben kar cennetine düştüm kesinlikle tavsiye ediyorum. Neyse görüşürüz kizlar biraz okuyayım benimki 2 3 saate almaya gelir beni. Hoşçakalım

Merhaba kızlarr ben geldimm
Herşey çok güzel geçti, istediler yüzüklerimizi taktık artık sözlü bir kızımmm
O kadar heyecanlıydım ki tansiyonum fırladı Kahveleride dökmedim

canım benim gözün aydın çok sevindimm Allah tamamına erdirsin inşallah
kahveleri de dökmediysen herşey harikadır
ee foto var mı foto

canım benim gözün aydın çok sevindimm Allah tamamına erdirsin inşallah
kahveleri de dökmediysen herşey harikadır
ee foto var mı foto

Tatlımm çok teşekkür ederim amin inşallah Albüm yapıcamm fotoğrafların hepsini tam alamadım mesaj atıp haber veririm ben albüm yaptığımda

Selam kızlar 3 4 güne evimiz belli oluyor bi yer var olursa alıcaz olmaz kiralık olucaz.
Zaten uygun fiyata evde pek bulamadık. Bütçeninde şimdilik zorlanmaması gerek.

Yatak odası Teleset Dreamyden vazgeçtik bir kez daha baktıkta öyle kullanışlı değil dolap içi falan.

Eşyalarımız bunlar kızlar herşey belli artık

Enza Mobilya / City Köşe Takımı

Eki Görüntüle 636192

Enza Mobilya / Piero Yemek Odası
Yemek Masası/ Konsol/Tv Ünitesi

Enza Mobilya Piero Yatak Odası

Eki Görüntüle 636209

Birde şifonyeri var ama mağazada gördüm nette fotosunu bulamadım kızlar. Bu takım İmob 2012 tasarım yarışmasında " En iyi Yatak Odası" kategorisinde 1.'lik ödülü almış.

Beyaz Eşyalar

Simens Buzdolabımız

Siemens Bulaşık Makinamız

Siemens Fırın / Ocak / Davlumbaz

Samsung Çamaşır Makinamız

Yorumları bekliyorum

Köşe takımına ilk gördüğümden beri bittim zaten.Tasarımı çok hoş.Hala uçuk yada pudra pembe berjer düşünüyormusun düşünmüyorsan bile düşün kafamda canlandırıyorum da böyle bi uyum hoşluk olmamaz

Yatak odan ve beyaz eşyaların yemek masan ayrı hoş.Fakat ünitene takıldım birebir gördün mğ? büyük bi ünite sanırım baya ferah bi ortam büyük bir salon ister,küçük salonlarda kendini göstermez çokta boğar ortamı :26:

Şimdiden canım Allah ağız tadıyla mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

Senide verdik gittiii Allah tamaına erdirsinnn beyaz gelinliklerin ide tezden giyesinn

E okadar heyecan olur,ben olsam bayılırdım bile çok heyecanlıyımdır ben haha

Zeynebım sagol cnım salonu we yatak odası genıs olan ewlere bakıoruz kı boguk olmasın dıye. Sımdılık berjer dusunmuyorum canım malum para durumları alırsam 2 tane alcam cunku. Bıraz oturtalım duzenımızıde alırız. Köse t.na bı oturdum cok rahat bayıldım anlatamam. O camasır m.da 9kg 1200 dewır kampanya fıyatı 1000tl. Super cıdden kazanıdaelmas olması avantaj. Esas fıyatı bı bucugun ustunde. Tavsıe edrm alcklara. Opuyorum kızlar gorusuruz.

Ben geldim kzlarrr merhaba:)))
Pazar gününden beri ablamdayım giremedim kaç gundur.
ECEM,isteme töreni olmuş bitmiş hayirlisiyla ALLAH tamına erdirsin canım benım,fotoları bekliyorummmm..
YASEMİN,eşyalarını bir bir inceledim cok guzeller ALLAH agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bu model yatak odasida guzel canım aklın öbüründe kalmasin) Gelinlik falan bakabildin mi canım ,ev işi hallolmuştur umarım,ne zaman dönüyorsun? Yeni telefonun hayırlı olsun bu arada)
EZGİ, Allah sanada kolaylık versin canım çok yogun oluyorsun sanırım
ZEYNEP, Bir türlü denk gelip sohbet edemiyoruz canım yaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…