- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.681
çok sıkıntı be kuzum ya malum öyle ilk etapta çok çok pahalı evleride alamayız tam buluyorsun bi yerden bişi çıkıyor ya aynı dediklerin gibi bi yeri uymuo tam istediğimiz gibi olamıyo e bi kere alıosun meredi.
bakalım napcaz düğüne kalmıs 80 gün hemen hemen ben daha gelinlik peşine düşmedim.
evi halletmek kafamı azda olsa bosaltmak istioyrum cok doluyum bunaldım of
hiç bulamasak kira olcakbir süre
gerçi burda sıfır lüks dairelerin kiraası bile uygun ama isterim kendi evim olsun
saol zeynebim
ezgiiiiiiim öpüyorum snei canım kolay gelsin sanada çlısıosun kolay gelsin
zeyno özge buraları terk etti bilmiyor musun
15 ay sürdü onun arkadaslıgı
eceeem bol sans diliyorum eger özel albüm falan yaparsan haber verin ha
msj atıver emi kuzum
Kübra ne olsun canım ya çalışmaya devam ölüyorum yorgunluktan, çok ihmal ettim buraları..
Hafta sonu sınava giremedim zatenArabamız bozuldu otobanda kaldık öyle ne taksi ne birşey.. Bilmiyorum ne olacak şimdi.
İstanbula git gel yoruldum bide..
Nişanlanalı 6 ay olacak ben iyice sıkılmaya başladım.. Geriliyoruz, üzüyoruz artık birbirimizi.. Hep diyorum yine diyorum uzaklık zarar veriyor..
Nişanı ne kadar kısa tutarsanız o kadar akıllıca kızlar, sakın uzatmayın. Ben çok pişmanım şimdi..
Öyle yani üzerimizde bi kara bulut bakalım neler olacak..
Yasminim umarım içine siner evin canım benim, ev bulmak hiç kolay değil hele de temiz olacak..
Zorluğu bile güzeldir eminim..
Hayırlısını nasip etsin Rabbim..
Kuzum inş zaman tezden geçer de sende rahatlarsın.Uzaklıklar git geller yorar insanı,neyse ki çok zaman yok 6 ay geçer biz ne ayları devirmedik ki
Tavsiyenide kaptım.Zaten nişanlılık denilen o gergin dönemi 1-2 ay gibi kısa süreli düşünüyorum.Hiç gelemem olsun bitsin
İnşallah Zeynom gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Bazen herşeyden vazgeçesim gelmiyor değil.. O dereceyim yani.
Uzaklık mahvediyor bizi..
Hayır olsun işin sonu ne diyeyim..
Merhaba kızlarr ben geldimm
Herşey çok güzel geçti, istediler yüzüklerimizi taktık artık sözlü bir kızımmm
O kadar heyecanlıydım ki tansiyonum fırladıKahveleride dökmedim
canım benim gözün aydın çok sevindimmAllah tamamına erdirsin inşallah
kahveleri de dökmediysen herşey harikadır
ee foto var mı foto
Tamam canım, ee peki nişan düğün fln konuşuldu muTatlımm çok teşekkür ederim amin inşallahAlbüm yapıcamm fotoğrafların hepsini tam alamadım mesaj atıp haber veririm ben albüm yaptığımda
Tamam canım, ee peki nişan düğün fln konuşuldu mu:123:
hımm sırada sizin ziyaretiniz var demek kiYok canım o konulara girilmedi, biz onlara gittiğimizde konuşulur herhalde :44:
hımm sırada sizin ziyaretiniz var demek kiee ilişkileri sıcak tutmak, aileleri kaynaştırmak gerek tabi
Merhaba kızlarr ben geldimm
Herşey çok güzel geçti, istediler yüzüklerimizi taktık artık sözlü bir kızımmm
O kadar heyecanlıydım ki tansiyonum fırladıKahveleride dökmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?