91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canını sıkan her neyse umarım hallolur canım. Bu topigin kızlarına mutsuz olmak hiç mi hiç yakişmıyorrr..

Ezgiden hala ses yok değil mi :26:

Gece rüyamda gördüm.Kafama takılmıştı zaten ne oldu diye.İnş güzel haberlerle gelir

Şu hiçbir şey yapmamaktan o kadar bunaldımki Zeynepp anlatamam ya

İçimimi okudunne sınav yok iş yok ders yok bişe yok.6 sene iş hayatı ardından 2 sene sınav hayatı şimdi böyle bi boşluğa düştüm afalladım insanlar bişeyler hedeflemezken ya da çalışmazken nasıl yaşıyordu morona bağladım haha

Al benden de o kadar Uğraşabileceğim bişey yok, iş arıyorum dönen yok 3 gün bile çalışsa insan alışıyor valla bunaldım evde boş boş oturmaktan. Uğraşıcak birşeyler olsaydı bari

Al benden de o kadar Uğraşabileceğim bişey yok, iş arıyorum dönen yok 3 gün bile çalışsa insan alışıyor valla bunaldım evde boş boş oturmaktan. Uğraşıcak birşeyler olsaydı bari

Napacağız biz yaa

Can sıkıntısından herife dalıyorum allahtan bedava,arıyorum iki saçmalıyorum rahatlıyorum kapatıyorum yazık acıdım şimdi

Napacağız biz yaa

Can sıkıntısından herife dalıyorum allahtan bedava,arıyorum iki saçmalıyorum rahatlıyorum kapatıyorum yazık acıdım şimdi

Sen en azından arayıp ona sarıyorsun bende o da yok benim ki o kadar yoğunki gün içinde 10 dk konuşmak büyük başarı oluyor

Sen en azından arayıp ona sarıyorsun bende o da yok benim ki o kadar yoğunki gün içinde 10 dk konuşmak büyük başarı oluyor

Senin durum vahimmiş canım deşarj olmamak kötü

İnan netten oyun sevmezdim hatta oynayanlara kızardım sırf vakit geçsin diye şimdi ben başladım bağımlılık yaptı.Çifliğim var öküzlerim tavuklarım

Ama kötü oldu bağımlılık yaptı katipliğe başvuracağım klavye çalışmam gerek onuda yapasım gelmiyor

Teşekkür ederim kızlar merak etmişsiniz beni..
Umarım hallolur..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin Ezgicim.

Aynen bende oyunlara sardım Balonlar uçuşuyor benim gözümde de artık
Yaa inşallah kazanırsın katipliği canım ya dakikada kaç yazıosunn ?

İnşallah güzel haberlerle gelirsin Ezgicim.

Aynen bende oyunlara sardım Balonlar uçuşuyor benim gözümde de artık
Yaa inşallah kazanırsın katipliği canım ya dakikada kaç yazıosunn ?

Hiç çalışmadım canım 90 civarı yazıyorum 3 dk da 90 yazmam yeterli ama şansa bırakamam az daha hızlansa süper olur bir ay var sınava çalışacaz artık gün boyu pc başındayız.Millet 3dk da 180 yazıyor motora bağlamış mübarek

Balonlar mı yoksa candy sgurh sagamı oynuyorsun ismini de doğrumu yazdım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…