- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.701
Zeynebım sagol cnım salonu we yatak odası genıs olan ewlere bakıoruz kı boguk olmasın dıye. Sımdılık berjer dusunmuyorum canım malum para durumları alırsam 2 tane alcam cunku. Bıraz oturtalım duzenımızıde alırız. Köse t.na bı oturdum cok rahat bayıldım anlatamam. O camasır m.da 9kg 1200 dewır kampanya fıyatı 1000tl. Super cıdden kazanıdaelmas olması avantaj. Esas fıyatı bı bucugun ustunde. Tavsıe edrm alcklara. Opuyorum kızlar gorusuruz.
Ben geldim kzlarrr merhaba:)))
Pazar gününden beri ablamdayım giremedim kaç gundur.
ECEM,isteme töreni olmuş bitmiş hayirlisiyla ALLAH tamına erdirsin canım benım,fotoları bekliyorummmm..
YASEMİN,eşyalarını bir bir inceledim cok guzeller ALLAH agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bu model yatak odasida guzel canım aklın öbüründe kalmasin) Gelinlik falan bakabildin mi canım ,ev işi hallolmuştur umarım,ne zaman dönüyorsun? Yeni telefonun hayırlı olsun bu arada )
EZGİ, Allah sanada kolaylık versin canım çok yogun oluyorsun sanırım
ZEYNEP, Bir türlü denk gelip sohbet edemiyoruz canım yaa:)))
Kızlar ev kira olacak aradık bakındık sırf ev almak içinde almayalım dedik. Alınsa bazı yerlerini istediğimiz gibi yaptıralım istiyorduk e onada zaman kalmadı güzel evede denk gelmedik. Kafamıza bütçeye uygunda bulamadık.
Şimdilik rafa kalktı bi süre kirada oturup uygun ev bulunca almak yaptırmak öyle geçmek istiyoruz.
Sonradan pişman olmak var satılıkta.
Böyle işte isterdim ki evime çıkayım o yüzden biraz moralim bozuk
Planladıgımız gibi gitmedi bazı şeyler
Tahminen 1 1,5 sene falan otururuz kirada.
Eşyaların fiyat listesinide çıkarttılar bize ev belli olunca artık pazarlıkla alınıp eve girecek hepsi inşallah.
O kadar zor ki kızlar bu işler!
Kaldıramayacağımız Yükü, Taşıyamayacağımız Derdi, Çekemeyeceğimiz Çileyi, Gidemeyeceğimiz Yolu, Aşamayacağımız Engelleri, Yaşayamayacağımız Canı, Sevemeyeceğimiz Yari, Veremeyeceğimiz Cevabı, Yiyemeyeceğimiz Lokmayı, Konuşamayacağımız Sözü, Duyamayacağımiz Sesi, Gidemeyeceğimiz Mekanı, Giremeyeceğimiz Gönülü, Kavuşamayacağımız AŞK-ı verme Bize Ey Rabbim. Hayırlı cumalar...
Vazgectim herşeyden..
Vazgectim herşeyden..
Kızlarrrrrr neredesinizzzzzzzzzz
Vazgectim herşeyden..
Zeynep umut dünyası be:)))))
Özendimde yaptım öylesine kaldi oyle net birşey yok ortada henüz..
Ezginin msjina bir anlam veremedim :S
Selam fıstıklar ezqi neden öyle yazdın ya canım sıkıldı inan ki :-(
Belirsiz kızlar birşey diyemiyorum. Zamanı gelince anlatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?