91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Hmm baya uyguna almışsın canım.Zaten şuan tam zamanı biraz daha yaza kaydımı düğün dönemi diye fiyatlar yukarı çıkıyor.

Küboşum sorma gitsin canım yaa şöyle iki lafın belini sıcak çaylarımızla beraber kıramadık gitti

Hosgeldın kubracım tesekkur ederım begenmene sevındım gelınlık daha bakmadım ınan kı ew bellı olsun kafam rahatlıcak oyle bakcam. Ewe takık aklım 3 4 bellı olur sanırım durumumuz.satılık kıralık bakıoruz walla.hanqisi ksmet olck blmıorum. Bazı ewler nerdeyse ıstanbuldan pahalı almıs olmak ıcınde almak ıstemıyoruz ıcıme sınmesı lazım e uyqun fıyatada bulamıyoruz.kiralık olabılır.hayırlısı.

Yasminim mobilyalarını biliyordum zaten ama ben hala masanın çatal kaşık koyma ayrıntısına bayılıyoru
Yakından da gördün içine de sinmiş maşallahhh
Ev konusunu çok kafaya takma kuzum iyi bi mahallede temiz olsun yeter. Kiraymış satılıkmış hepsi olur inşallah..

Ecem seninde hayırlı olsun canım, gerisi hayırlısıyla gelir inşallah..

Kızlar ev kira olacak aradık bakındık sırf ev almak içinde almayalım dedik. Alınsa bazı yerlerini istediğimiz gibi yaptıralım istiyorduk e onada zaman kalmadı güzel evede denk gelmedik . Kafamıza bütçeye uygunda bulamadık.
Şimdilik rafa kalktı bi süre kirada oturup uygun ev bulunca almak yaptırmak öyle geçmek istiyoruz.
Sonradan pişman olmak var satılıkta.

Böyle işte isterdim ki evime çıkayım o yüzden biraz moralim bozuk
Planladıgımız gibi gitmedi bazı şeyler
Tahminen 1 1,5 sene falan otururuz kirada.
Eşyaların fiyat listesinide çıkarttılar bize ev belli olunca artık pazarlıkla alınıp eve girecek hepsi inşallah.
O kadar zor ki kızlar bu işler!

Olsun canım alel acele bi ev alıp sonra pişman olmaktansa;zamana bırakıp zevkine ve bütçene en uygun evi almak daha mantıklı.

Kaldıramayacağımız Yükü, Taşıyamayacağımız Derdi, Çekemeyeceğimiz Çileyi, Gidemeyeceğimiz Yolu, Aşamayacağımız Engelleri, Yaşayamayacağımız Canı, Sevemeyeceğimiz Yari, Veremeyeceğimiz Cevabı, Yiyemeyeceğimiz Lokmayı, Konuşamayacağımız Sözü, Duyamayacağımiz Sesi, Gidemeyeceğimiz Mekanı, Giremeyeceğimiz Gönülü, Kavuşamayacağımız AŞK-ı verme Bize Ey Rabbim. Hayırlı cumalar...

Bu güzel duaya amin denmez mi.Sana da Hayırlı Cumalar Kübracığım.

Zeynep umut dünyası be:)))))
Özendimde yaptım öylesine kaldi oyle net birşey yok ortada henüz..
Ezginin msjina bir anlam veremedim :S

Selam fıstıklar ezqi neden öyle yazdın ya canım sıkıldı inan ki :-(

Zeynep umut dünyası be:)))))
Özendimde yaptım öylesine kaldi oyle net birşey yok ortada henüz..
Ezginin msjina bir anlam veremedim :S

Buda iyimiş hehe madem tarih yok elimizde kendi kendimize eğlenmek de iyi fikir

Bende anlamadım inan,inş kötü bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…