- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.741
Hiç çalışmadım canım 90 civarı yazıyorum 3 dk da 90 yazmam yeterli ama şansa bırakamam az daha hızlansa süper olur bir ay var sınava çalışacaz artık gün boyu pc başındayız.Millet 3dk da 180 yazıyor motora bağlamış mübarek
Balonlar mı yoksa candy sgurh sagamı oynuyorsun ismini de doğrumu yazdım bilemedim
180 miiiMaşallah valla sende accıkk daha çalış 100ü geçersin bir ayda sistemli çalışırsan canım.
Eveeet candy crushmı ne o işte
İnş canım.Torpil çok daha önemli açıktan alımlarda amaann yiyen yiyene
Onuda oynuyorum ama uyuz oldum ya bazen bi seviyede günlerce takılıyorum
Yaa evet o torpil olayı yokmu zatenBöyle işlerde çok dönüyor gerçekten.. Kısmet inşallah olur
Öyle manyak seviyeler var ya benimde günlerce takıldığım oluyor
Sanırım sev,yeler gibi bizde manyağız
Ahahha yokluktan be kuzumGeçen senede olsak birazdan şafak attırıcaktık
Haa valla ya onu bile unuttuk o bile uğraşıymış öyle deme dakikaları dakikalara iliştirirdik ne zamanlardı bee
Şimdiki asker bekleyen hatunların tickerleri bile havalı biz kuru kuru tickerler yapardık
Ama sanki eski tat yok artık,yada bana öyle geliyor
Evet baya oyalıyormuş aslında bizi şafak vs. Biz o topikten uzaklaştık diye bize öyle geliyor herhalde ben hiç açmıyorum bile orayı ama ne sohbetler dönerdi ne eğlenirdik dimi
Ben arasıra göz gezdiriyorum.Ne bileyim ayrıldık diye mi yoksa hakikaten öylemi anlayamadım.Sohbetler ederdik ya neydi azmı nutella muhabbeti yaptık
Dakikaları saydık hep beraberbazen askerlik yorardı bizi,bazen sevinirdik amaaannn geçti gitti şimdiki aklım olsa kafama takmazdım o kadar
Nutella dimii yaa süperdiHep yabancılar var çok nadir tanıdıklarım çıkıyor ondan okuduklarımdan zevk alamıyorum artık bakmıyorum o yüzden.
Şimdi bende öyle düşünüyorum takmazdım diyorum ama işte ozaman ki psikoloji farklı oluyor yine olsa yine aynı davranabilirdik
Bak o konuda haklısın belki aynı şeyler olsa yine aynı davranacağız.Çünkü o an başka bu an başka
Kuzum ben kaçtım yine görüşürüz iyi geceler
Ecemm,isteme resimlerin icin bir albüm yaptin mi. Bir haftadir ablamdaydm kacirmis olabilirm. Cok merak ediyorummm..
Ecem ve zeynep yalnız degilsiniz kuzular:)))))
Candy crush saga manyagiyim sıkıntıdan 1o2lvl oldum
varmi beni gecen hahaha:))))
Kızlar albüm oluşturdumm isteyen bakabilir
Ecoşşşş çok güzel olmuşsunuzz.Orayada yazdın burayada yazayım mutluluğunuz daim olsun.Gelinliğinide tez zamanda görürürz inş .Düğünü bu senemi bir dahaki seneyemi düşünüyorsunuz:26:
Ahhaha biz anca baloncuklarla cebelleşiriz zaten
Benim öyle bi seviyem yok çifkikten fırsat kaldıkça bakıyorum.Zaten o balonlara uyuz oluyorum arkadaş,jölesi ayrı dert balonu ayrı peh
Hemmmennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?