91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

180 miii Maşallah valla sende accıkk daha çalış 100ü geçersin bir ayda sistemli çalışırsan canım.
Eveeet candy crushmı ne o işte

180 miii Maşallah valla sende accıkk daha çalış 100ü geçersin bir ayda sistemli çalışırsan canım.
Eveeet candy crushmı ne o işte

İnş canım.Torpil çok daha önemli açıktan alımlarda amaann yiyen yiyene

Onuda oynuyorum ama uyuz oldum ya bazen bi seviyede günlerce takılıyorum

İnş canım.Torpil çok daha önemli açıktan alımlarda amaann yiyen yiyene

Onuda oynuyorum ama uyuz oldum ya bazen bi seviyede günlerce takılıyorum

Yaa evet o torpil olayı yokmu zaten Böyle işlerde çok dönüyor gerçekten.. Kısmet inşallah olur
Öyle manyak seviyeler var ya benimde günlerce takıldığım oluyor

Ahahha yokluktan be kuzum Geçen senede olsak birazdan şafak attırıcaktık

Haa valla ya onu bile unuttuk o bile uğraşıymış öyle deme dakikaları dakikalara iliştirirdik ne zamanlardı bee

Şimdiki asker bekleyen hatunların tickerleri bile havalı biz kuru kuru tickerler yapardık

Ama sanki eski tat yok artık,yada bana öyle geliyor

Evet baya oyalıyormuş aslında bizi şafak vs. Biz o topikten uzaklaştık diye bize öyle geliyor herhalde ben hiç açmıyorum bile orayı ama ne sohbetler dönerdi ne eğlenirdik dimi

Evet baya oyalıyormuş aslında bizi şafak vs. Biz o topikten uzaklaştık diye bize öyle geliyor herhalde ben hiç açmıyorum bile orayı ama ne sohbetler dönerdi ne eğlenirdik dimi

Ben arasıra göz gezdiriyorum.Ne bileyim ayrıldık diye mi yoksa hakikaten öylemi anlayamadım.Sohbetler ederdik ya neydi azmı nutella muhabbeti yaptık

Dakikaları saydık hep beraber bazen askerlik yorardı bizi,bazen sevinirdik amaaannn geçti gitti şimdiki aklım olsa kafama takmazdım o kadar

Nutella dimii yaa süperdi Hep yabancılar var çok nadir tanıdıklarım çıkıyor ondan okuduklarımdan zevk alamıyorum artık bakmıyorum o yüzden.
Şimdi bende öyle düşünüyorum takmazdım diyorum ama işte ozaman ki psikoloji farklı oluyor yine olsa yine aynı davranabilirdik

Bak o konuda haklısın belki aynı şeyler olsa yine aynı davranacağız.Çünkü o an başka bu an başka

Kuzum ben kaçtım yine görüşürüz iyi geceler

Ecem ve zeynep yalnız degilsiniz kuzular:)))))
Candy crush saga manyagiyim sıkıntıdan 1o2lvl oldum
varmi beni gecen hahaha:))))

Ecemm,isteme resimlerin icin bir albüm yaptin mi. Bir haftadir ablamdaydm kacirmis olabilirm. Cok merak ediyorummm..

Ecem ve zeynep yalnız degilsiniz kuzular:)))))
Candy crush saga manyagiyim sıkıntıdan 1o2lvl oldum
varmi beni gecen hahaha:))))

Ahhaha biz anca baloncuklarla cebelleşiriz zaten

Benim öyle bi seviyem yok çifkikten fırsat kaldıkça bakıyorum.Zaten o balonlara uyuz oluyorum arkadaş,jölesi ayrı dert balonu ayrı peh

Kızlar albüm oluşturdumm isteyen bakabilir

Hemmmennnn

Ecoşşşş çok güzel olmuşsunuzz.Orayada yazdın burayada yazayım mutluluğunuz daim olsun.Gelinliğinide tez zamanda görürürz inş.Düğünü bu senemi bir dahaki seneyemi düşünüyorsunuz:26:

Ecoşşşş çok güzel olmuşsunuzz.Orayada yazdın burayada yazayım mutluluğunuz daim olsun.Gelinliğinide tez zamanda görürürz inş.Düğünü bu senemi bir dahaki seneyemi düşünüyorsunuz:26:

Zeynommmm çok teşekkür ederimmmm İnşallahh inşallah darısı başına
Önümüzde ki sene yaz sonu düşünüyoruz canım şimdilik hesabımız böyle

Ecemm, çok güzel cok hoş olmuşşunnn
Allah mutlulugunuzu daim etsinnn,tamamına erdirsinnn
Bir uzun saç hastası olarakk saçlarına bayıldımmm

Ahhaha biz anca baloncuklarla cebelleşiriz zaten

Benim öyle bi seviyem yok çifkikten fırsat kaldıkça bakıyorum.Zaten o balonlara uyuz oluyorum arkadaş,jölesi ayrı dert balonu ayrı peh

Hemmmennnn

Sormaa zeynomm yaaa
İlerleyen bölümlerde neler var nelerr sadece jölemiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…