91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Bugün nelerr kaptınn ecemmm

Ay sorma ayaklarıma kara sular indi Deborahtan rimel, alixden iki tane ruj, göz kalemi gliss saç maskesi sana söylediğim, essenceden iki far, garnier bb krem birde el kremi sanırım başka birşey yoktu.
Ya birde aklımda alixin mucize pudrası kaldı acaip güzeldi sanırım yarında gidip onu alıcam kuzum

Ezgi icin gusel seyler okurum umuduyla actim malesef guzel haber yok.

Oo birsürüü şeylerr almışşınnn
Güle güle kullan hepsinii ecemm
Nereden aldın baya hesaplımıydıı

Evet Yasemin Ezgiden olumlu bir haber yok hala:26:

Oo birsürüü şeylerr almışşınnn
Güle güle kullan hepsinii ecemm
Nereden aldın baya hesaplımıydıı

Evet Yasemin Ezgiden olumlu bir haber yok hala:26:

Teşekkür ederim canımm. Hepsi % 50 indirimdeydi hemen hemen o yüzden baya uyguna geldi.
Ezgiyi bende merak ediyorum hep bir umutla bakıyorum barıştık yazmıştır falan diye ama malesef

Teşekkür ederim canımm. Hepsi % 50 indirimdeydi hemen hemen o yüzden baya uyguna geldi.
Ezgiyi bende merak ediyorum hep bir umutla bakıyorum barıştık yazmıştır falan diye ama malesef

güle güle kullan canım hepsini
Ezgi icin herşeyin hayırlısı olur inşallah

Sağol Kübracım Sende çeyiz topiklerinde geziyorsun görüyorum araştırmayamı başladın
Evet belkide böylesi onun için daha iyi

Aynenn ecem ya bi konu açtım fikir almak içinn
Yavaştan birşeylere başlayalım diyoruzz napalımmm

Orda olmayan daha bir sürü tekstil ürünleri var Bizimkiler sağolsun canım işe girince bende aldım bir iki bişey bitti sayılır işte.

Bitmiş birşey kalmamışş darısı basıma insallah
Bende söyle kabaca alınacakları alsam birr
Çeyiz aşkı doğdu birden annemle bana ecemm

Bitmiş birşey kalmamışş darısı basıma insallah
Bende söyle kabaca alınacakları alsam birr
Çeyiz aşkı doğdu birden annemle bana ecemm

Ah bilirim o durumu. Bir ara annemle sabah akşam çeyiz bakıp ürün inceliyorduk. Ama çok eğlenceli birşey ya

Canım bence erken karar verme.Bende annemle gezerken emsanın 22 parça çelik tencere setini görmüştüm bayılmıştım aldım.Tam net hatırlamıyorum ama 750 tl idi sanırım düdüklüsü felan içinde.Şimdi ufaktan pişman oluyorum ne gerek vardı bu kadar tencereye diye.Döküm bi takım yada seramik o bile yeterdi bana.

Eğer birşeyler almak istiyorsan daha tekstil ürünlerine kay ne bileyim havlular pikeler nevresim takımları örtüler,hiö modası geçmez beğen beğen al

Çatalı bıçağı,yemek takımını elektroniği daha nişana bırak derim.ama parasını at kenara tabi

Ay kendi kendime konuşuyorum buralarda gidip yatayım sabahın köründe adliyelerdeydim zaten En güzeli uyumak

Ay kendi kendime konuşuyorum buralarda gidip yatayım sabahın köründe adliyelerdeydim zaten En güzeli uyumak

İyice kafam karıştı şimdiii
Kafamda deli sorularr
Adliyede ne işin vardıııı Zeynepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…