- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.861
Bugün nelerr kaptınn ecemmm
Ay sorma ayaklarıma kara sular indiDeborahtan rimel, alixden iki tane ruj, göz kalemi gliss saç maskesi sana söylediğim, essenceden iki far, garnier bb krem birde el kremi sanırım başka birşey yoktu.
Ya birde aklımda alixin mucize pudrası kaldı acaip güzeldi sanırım yarında gidip onu alıcam kuzum
Oo birsürüü şeylerr almışşınnn
Güle güle kullan hepsinii ecemm
Nereden aldın baya hesaplımıydıı
Evet Yasemin Ezgiden olumlu bir haber yok hala:26:
Teşekkür ederim canımm. Hepsi % 50 indirimdeydi hemen hemen o yüzden baya uyguna geldi.
Ezgiyi bende merak ediyorum hep bir umutla bakıyorum barıştık yazmıştır falan diye ama malesef
güle güle kullan canım hepsini
Ezgi icin herşeyin hayırlısı olur inşallah
Sağol KübracımSende çeyiz topiklerinde geziyorsun görüyorum araştırmayamı başladın
Evet belkide böylesi onun için daha iyi
Aynenn ecem ya bi konu açtım fikir almak içinn
Yavaştan birşeylere başlayalım diyoruzz napalımmm
İyi yapıosun ya çeyiz işi zor gerçekten, al al bitmiyor.
Bende işe girebilirsem inşallah hız vericem
Ecem sen tekstil ürünlerini bitirmişşin vallahii
Nasıl aldın kız onlarııı
Orda olmayan daha bir sürü tekstil ürünleri varBizimkiler sağolsun canım işe girince bende aldım bir iki bişey bitti sayılır işte.
Bitmiş birşey kalmamışş darısı basıma insallah
Bende söyle kabaca alınacakları alsam birr
Çeyiz aşkı doğdu birden annemle bana ecemm
Ah bilirim o durumu. Bir ara annemle sabah akşam çeyiz bakıp ürün inceliyorduk. Ama çok eğlenceli birşey ya
Annem benden meraklı çıktıı alacak yemek takımlarını neredeyse
Kızlar iki seferdir annemle yemek setlerine bakıyoruz
Karar veremeden geri geliyoruz
Alsak mı ne yapsak
Marka model vs.. karar veremedim bir türlüü:26:
Yardım edin bana alsam çok mu erken olur evlenene kadar başka modellerde aklım kalırmı
Ecem senin çeyiz topiğin felan mı var
Canım bence erken karar verme.Bende annemle gezerken emsanın 22 parça çelik tencere setini görmüştüm bayılmıştım aldım.Tam net hatırlamıyorum ama 750 tl idi sanırım düdüklüsü felan içinde.Şimdi ufaktan pişman oluyorum ne gerek vardı bu kadar tencereye diye.Döküm bi takım yada seramik o bile yeterdi bana.
Eğer birşeyler almak istiyorsan daha tekstil ürünlerine kay ne bileyim havlular pikeler nevresim takımları örtüler,hiö modası geçmez beğen beğen al
Çatalı bıçağı,yemek takımını elektroniği daha nişana bırak derim.ama parasını at kenara tabi
Ay kendi kendime konuşuyorum buralarda gidip yatayım sabahın köründe adliyelerdeydim zatenEn güzeli uyumak
Kuzuu çok önceden açmıştım hatta sen yorum bile yapmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?