- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.901
aynen canım yorucu baya stresli günler çok az kaldı yetiştirmeye çalışıyoruz.
şuan evde hiç bişi yok pazar sabah orda olcam hafta içi eşyaları alcaz tül perde siparişi ondan sonra çeyiz alma olacak.evin temizliğini yaptık çeyiz serilmeden bir daha geçerim üstünde süpürge vs. zaten tertemizdi ev sıfır oldugu için.
işlerimi bitirip gelip ailemlede zaman geçirmek istiyorum.
üzgünler zaten mutlu oldukları kadar.
ne dion kısoyun mu acaba dediğin aklıma candy crash geldi
Ne güzel canım insanın kendi evim diyebilmesi değil mi
Çok da az bir zaman kaldı.
Çok harika bi duygu canım nasip etsin Allah..
Yerleşsinde albüm yaparım :)
Aynenn canım candy i diyorum boşluktan oyunlara sardım
Bende oynadım onu telefonda 1 2 kere ama sevmedim, subway surf oynuyorum birde angry gran run
Sıkılınca hemen oyun oynuyorum
Ezgiyi bende merak ediyorum ruh hali nasıl acaba
nasılsınız kızlar ? ezgiden haber varmı ya buralara pek uğramıyor sanırım. birde aklıma geldi bir buseh vardı ne oldu acaba ona :s
Ezgiden bir haber yok canım.Buseye gelince o şafağını bile bitirmeden kayboldu ortalıklardan.En son konuşmamızda onunda sorunları vardı ayrılacaklardı sanırım.En son bildiğim bu msn yi bile hiç açmıyor.Ne oldu bilemiyorum.Bende çok merak ediyorum
Oyun oynamaya vakitte buluyorsan ne güzel.
Ben bi farm 2 oynuyorum birde bu şeker belasını başka bi şey yaptığım yok akşam ediyoruz günü valla
aksamları cay içerken oynuyorum valla napim kafa dagıtıyor.
bu süreçte bazı kişilere çok gıcık oldum kafaya takmak istemiyorum :26:
insan hiç tanımasada merak ediyor.en nihayetınde nefes alan bir canlı :) özge vardı birde phoenix oda hiç gelmiyor onuda merak ediyorum aslında.sen napıyorsun zeynep varmı ufukta hareketli günler :)
aksamları cay içerken oynuyorum valla napim kafa dagıtıyor.
bu süreçte bazı kişilere çok gıcık oldum kafaya takmak istemiyorum :26:
katılıyorum canım.Ki biz bu insanlarla 15 ay nelerimizi paylaşmadık.Arkadaşlarımızdan farkı kalmadı.Özge iyi allaha şükür en azından kayıp değil ve en son bildiğim kadarı ile sevgili ile beraber
Ufuktaki en haraketli günüm bir daha ki buluşmamız
Yok canım biz işlerimizi elimize almayı bekliyorum ben atanmayı O'da o sınav senin bu sınav benim koşuşturuyor.İşimizi halledelim 2-3 ay için düğün nişan hepsini yapacağız inş
öyle ya sonuçta bir şeyler paylaştık hatırda kalıyor insan aman iyi olsunlarda .sen kpss mi girmiştin canım hakkında hayırlısı olsun cemili cümlemiz için inşallah.eşin ne sınavı için koşturuyor peki ? hayırlı zamanda sorunsuz kavuşun inşallah.
Evet canım kpssBankalarla başımız dertte bu kadar mı torpil döner bir sistemde ben bile unuttum canım o sınavların sayısını en son türk telekoma başvurmuştu onun başvurduğu pozisyona daha düşük puan almış birini yerleştirdiler göz göre göre Şimdi halk bankası güvenlik görevlisi alacakmış,sertifikasını alacak da oraya başvuracak.Baya terane anlayacağın canım iyi bi iş diyorsan böyle sürüneceksin sınav kapılarında
ahhh ahh çok iyi bilirim ben ama birazda bir insanda şans olucak zeynep .o torpil belası inan her yerde var özellilkle küçük şehirlerde
Zor bu devirde iş tutmak yuva kurmak değilki samanlık seyran,olmuyor samanlık seyran işte.Büyük şehirdeyiz bir de ama yok adam gibi bir iş yok ya da demen gibi bizde şans yok.İş yeri açmak istiyor onunda önüne ben duruyorum açtırmıyorum öyle bi tıkanma yaşıyoruz hadi hayırlısı.
Sizin askerlik nasıl gidiyor:26:
çok zor her şey çok zor desteksiz tek başına tutunmak zor sabit para getiren meslek olmadıkça.artık bu devirde kendi işini yapmak çok zor bencede mantıklı düşünmüşsün.bizim askerlik çok şükür zeynep bitiyor biran önce bitsin diye bakıyoruz.hayat çünkü sonrasında başlayacak bizim için
Hem öyle hem sabit olamayız ben nereye atanırım kim bilir.tekrar düzen bozmak zor zaten kurumları tercih etmemizin sebebi de bu.Ben nereye gidersem O da kurum içinde geçiş yapar.Bu kadar seçici olmak zorunda olmasak yine olur iş ama bizim için hareket edilebilir kurumlar çok öenmli.
Az kalmış 2 ay geçer hemen inş.Sizin birşeyler bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?