91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

İyice kafam karıştı şimdiii
Kafamda deli sorularr
Adliyede ne işin vardıııı Zeynepp

Valla canım özellikle çeyiz topiklerinden uzak durmaya çalışıyorum,oraya baktıkça birşeyleri beğendikçe sürekli alasım geliyor sonra bi bakıyorum o kadar dolmuş ki örneğin bir saklama kabı insana kaç adet lazım olur,bende her çeşidinden her deseninden her boyundan çeşit çeşit napacaksam ömürlük halada beğenip almak istediklerim oluyor.O sebep acele etmemek gerek benim ki nufak bi örnekti ben artık yavaşlattım alışlarımı aklımda olan bazı şeyleri alıyorum.

Karışmasın kafan sadece değişimi bol olan ürünleri son zamanlara bırak.Birde abartma yani illa bir şeyin on çeşidine gerek yok ben bu hatayı yaptım bi çok ürünün bir çok çeşidi mevcut züccaciye açacağım memur olup atanamazsam

Adliyeye katiplik başvurusu için gitmiştim,başvuru belgemi dün aldım o sebep

Son düzenleme:

Züccaciye
Güldürdün beni yaa
Allah iyiliğini versin Zeynep
Ben yine az önce gittim karacadan yemek takımı baktım
Çok güzel modeller var
Kafam eser belkide alırım
Belli olmaz bana
Ama bir yandan tekstil işinede el atmayı düşünüyorumm
Hatta internetten bi tane nevresim takımı begendim getirtsem mi diye düşünmekteyim
Ne oluyor bana ya çeyiz aşkı dogduu:18::18:

Porland'a bakmanı tavsiye ederim canım o kadar güzel modeller var ki yemek takımlarında hele kahvaltı takımlarına bayılmıştım.

Nevresim felan al onları ya ne kadar alırsan kardır değiştirir değiştirir kullanırsın ama sakın uykuseti gibi gereksiz bişey alma

Çeyiz öyledir ben bi ara baya sarmıştım şimdi bi durdum.Çünkü aldığım bir şeyin başka modelini görünce dayanamayıp alıyorum çok fazlalık oluyor evde koymaya yer kalmadı inan.Aman evlenmeme yakın alırım geri kalanını da.

Porlandı nereden bulacagımmm
:26::26:

23 gündür Ispartadaydım kızlar bugün döndüm İstanbula artık ailem çok fena özledi Ama ben evimi istiyorum resmen burada misafir gibi hissediyorum kendimi.
Hafta sonu tekrar gidiyorum eşyalarımızı alacağız sonra çeyiz almaya gelicez.
Hayırlısı olsun bakalım artık. Evimi özledim Anahtarlara sahip olmak çok güzel.

Değil mi artık o ruhsal üzüntülü halin geçmiş gibi

Hayırlııı olsunn Yaseminnnnnnn
Demekk artık anahtarında varr

Değil mi artık o ruhsal üzüntülü halin geçmiş gibi

Hayırlııı olsunn Yaseminnnnnnn
Demekk artık anahtarında varr

Evet Zeynep biraz iyiyim çok sıkılmıştık gerçekten.
Çok sıkıntılı zamanlar. Bazı kişilerden beklediğimiz desteği göremedik.Sağlık olsun.

Teşekkür ederim Kübracım var valla darısı başınıza.

Giremezsem haberiniz olsun kızlar Cumartesi gecesi bincem.

Bu günlere geldiniz ya varsın kimsenin desteği olmasın siz baş başa verdikten sonra

Bu günlere geldiniz ya varsın kimsenin desteği olmasın siz baş başa verdikten sonra

Evet canım çok haklısın geldik ya sonunda bu günlere çok şükür. O kadar yıldan sonra yılmadan pes etmeden.
Çok çok şükür.

naber kızlar napıyorsunuz ?
nasıl gidiyor hayatınız ?

Benim ki gayet sıradan ama senin ki baya yorucu olsa gerek Yasemin.Ama bir o kadar heyecanlı ve güzelldir

aynen canım yorucu baya stresli günler çok az kaldı yetiştirmeye çalışıyoruz.
şuan evde hiç bişi yok pazar sabah orda olcam hafta içi eşyaları alcaz tül perde siparişi ondan sonra çeyiz alma olacak.evin temizliğini yaptık çeyiz serilmeden bir daha geçerim üstünde süpürge vs. zaten tertemizdi ev sıfır oldugu için.
işlerimi bitirip gelip ailemlede zaman geçirmek istiyorum.
üzgünler zaten mutlu oldukları kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…