- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.921
atanmayı bekliyorsun puanınız iyi herhalde amanhangi bölüm mezunuydunuz cnım sizz ? bizim hiç bir şeyimiz belli değil askerden gelince şekillenicek aceeleye gelsin istemiyorum o nezaman gelmeyi düşünüyoruz derse ozaman.askerden gelir gelmez sıkıstırmak istemiyorum kendine gelsin toparlansın biraz.hem onun adım atması benim daha hosuma gider
Canım 84 küsür önlisanstan girdim.Her dönem ortalama 10 bin kişi alınıyor önlisanstan bende 7 bindeyim.Düşün 700 bin aday giriyor sadece önlisanstan ala ala 10 bin ancak alıyorlar buda ayrı muammaya neyse.
Benimki ilahiyatçı ama askerdeyken olduğu için kpss 68 mi ne almıştı oradan ekmek çıkmaz ona.
En güzelini yapıyorsunuz,sizin iş durumuzda sıkıntı yoktur umarım.
hakkınızda hayırlısı olsun canım ikiniz içinde.askerden gelince onu bekleyen bir işi yok buzamana kadar askerlik engel olduğundan sabit bir işi olamadı.artık bundan sonra inşallah.ee benimde işim yok sakarya çok büyük bir memleket değil bizimde istanbulda yaşama olasılığımız yüksek artık umudum taşı toprağı altın şehirde :) işimiz oldukça zor yani
kimlere kız
Valla bişe yapmadım
Kime taktın Yaseminim bu kadar.:26:
dün çıkmak zorunda kaldım kusura bakma zeynepcim.inşallah dilediğimiz gibi olur.sıkıntılı günler bekliyor bizi hakkımızda hayırlısı olsun.Sağol canım.Askerden önce iş zor zaten.İnş çok sıkıntı çekmeden halledersiniz siz
İnsan ister istemez çok geriliyor bu dönemde.
aslında en stresli zamanlar bu zamanlar herkese evet diyip kendi bildiğini okumak gerek kimsenin lafına bakmadan bildiğini okumak elbet zor ama mutluluğun için gözünü kapa kulaklarını tıka.boşver canım kaale alınmayak insanlar ama ben üzüldüm.
dün çıkmak zorunda kaldım kusura bakma zeynepcim.inşallah dilediğimiz gibi olur.sıkıntılı günler bekliyor bizi hakkımızda hayırlısı olsun.
aslında en stresli zamanlar bu zamanlar herkese evet diyip kendi bildiğini okumak gerek kimsenin lafına bakmadan bildiğini okumak elbet zor ama mutluluğun için gözünü kapa kulaklarını tıka.
Yakalayamadım ki
perdelerde tamam :) seçtik bugün zar zor çok zor seçmek kızlar .. kendi evim olsa rustik tercih edecektim ama kiralık eve deldir vs ugrasmak istemedim o hevesi kendi evime bıraktım ama perdelerim cok cici :)
evim hazır olunca albüm yapcam
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Artıkk ben bir ögretmenimmmmmmmmmmm
Yarın ücretli öğretmenliğe başlıyorummmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?