91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Bu arada gelinliğim ve kınalıgımı İzmirden aldık kızlar.

Siparişle diktirdik gelinliği geldiğinde bazı yerleri tam olmadı tek günlüğüne İzmire gittik düzelttirdik yarimle :)
Kardelen Gelinlik .. İzmirliler bilir o moda evini.. Mimar Kemalettin ne caddedir o ya herşey var bayıldım
Bu arada dini nikahımız kıyıldı evliyiz artık Allah katında :) Resmiyet kaldı :)

çok az kalmış yasiminim yaa nazar:
ne güzel ben bile heyecanlandım

Karnıma ağrılar giriyor ya son 14 gün

Kına gecesi nasıl olacak acaba ya biraz acemiyim hayatımda belkide 1 sefer katılmışımdır
Bundada girişte dans müziği ilk dans vs oluyor mu kızlar Soruma güldüm ya

Son düzenleme:

Canım ay ne kadar az kalmış yaa

Evinin fotolarını gelinliğini düğününü her şeyi bekliyoruz hepsinin fotosunu ilk müsait olduğun anda

Şimdiden sana mutluluklar canım

Bu akşam bi akrabanın düğünü var annem gel gel diye ısrar ediyor.Bende pek hoşlanmam gitmeyeceğim.Söyleniyordu bişey bilmiyorsun gitte öğren nasıl oluyor felan fialn..

Sorunun cevabını ben de merak ettim geldik 25 yaşına cahillik diz boyu hiç hatırlamıyorum da gittiğim kınalardan.Zaten ya ortasına ya sonuna yetişirdim

Son düzenleme:
Sağol Zeynepcim düğünden sonra paylaşıcam zaten albüm yapıcam.
O kadar yoruldum ki artık herşey olsa bitse evimize gitsek ..

Kına elbisem için hem abiye hem bindallı almak istemedim hürrem elbisesi aldım .. Aşağıdaki elbisenin zümrütyeşilini aldım. Kolları tamamen tül değilde dirseğe kadar dantel , dantelden sonrası aynı fotograftaki gibi uçuş uçuş tül.

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...-elbise-bindalli-78298884#product-information

Bindallı ya da kaftan diye bilinenleri zaten sevmiyordum böylesi iyi oldu diye düşünüyorum.

Birde taşı var alnıma takacağım ayrıcada duvağı var :) İnşallah güzel olurum

Son düzenleme:
Ayyy çok aç kalmışş Yaseminnn
Hayırlısıylaa bi oolsada bitse

Ayyy çok az kalmışş Yaseminnn
Hayırlısıylaa bi oolsada bitseeee

Yasemincim şafak bitmek üzere
Herşey çok güzel geçer inşallah.
Aldığın elbiseye bayıldım eminim mükemmel olacaksın. Bizim kızımız güzel zaten ne giyse yakışır

Ayyy çok az kalmışş Yaseminnn
Hayırlısıylaa bi oolsada bitseeee

Evet fıstık gerçekten çok az kaldı. Bitsede evime geçsem artık çok yoruldum ben düğün temposundan.. Kesinlikle en çok damat ve gelin yoruluyormuş uzaklıkta olunca yollarda kaldık zor oldu. Neyse ki 11 gün kaldı büyük güne.
Kocacımla uyuyup uyanıcam artık.
Darısı en tez zamanda başınıza.

Yasemincim şafak bitmek üzere
Herşey çok güzel geçer inşallah.
Aldığın elbiseye bayıldım eminim mükemmel olacaksın. Bizim kızımız güzel zaten ne giyse yakışır

Bu şafağıda yiyorum be Ecemim Darısı başınıza. İnşallah canım benim olsun bitsin teşekkür ederim bu arada :)

Kına için bu ayakkabıyı aldım
Elbisem zümrüt yeşil geçen gün göstermiştim duvağım yine yeşil fakat dore işlemeleri var .. Ve birde hürrem alınlıgım var oda dore :)

Umarım begenirsiniz kızlar :)

Hemen koyuyorum canımm

Buda alnıma sacıma takacagım takım dore :)

Birde duvagım var yeşşil dore işleme, elbiseyi zaten göstermiştim geçenlerde ..

Yaseminimm ayakkabılara bayıldımm benn çok hoş yaa takıda süper
Bomba gibi olacaksınnnnnn
Kaldıı 5 günnnnnnnnnnnn
Gelinliginn nasıl çok merakkk ediyorummmmm

Yasemin kınada süper olacaksın, gözümde canlandırabiliyorum
Ama şimdi gelinliğini çok merak ediyorum, eminim düğünde de güzel olacaksın tabiki

Yasemiiiiiin

Evliler kervanına hoş geldin kuzum Hayırlara vesile olsun, Allah musmutlu etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…