91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canımm benim teşekkür ederimm
Nasılsın neler yapıyorsunn ? Birbirimizi yakalayıp iki laf edemiyoruz artıkk
iyiyim canım sen nasılsın? evet yaa hiç denk gelemiyoruz artık. ama sen de gündüzleri gelebileceksin heralde artık, o zaman görüşürüz sık sık inşallah. iş güç ev devam ediyor işte, bugün biraz yoğunum işte, birazdan aniden çıkabilirim hatta ama diğer günler genelde burdayım. sen neler yapıyorsun?

Bende iyiyim canım sağol çalışıyorum işte onun dışında pek bir şey yaptığım yok buaralar
Nişan bohçası işine başlamayı düşünüyorum buaralar araştırma peşindeyim
Evett artık gündüzleri gelebilicem yoğun olmadıkça canım inşallah konuşuruz bol bol.

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy ne güzelll, benim de en keyif aldığım şey nişan bohçalarını hazırlamaktı düğün hazırlığından daha keyifliydi walla.
Aldıklarının fotolarını ekle buraya e mi? bizde görelim
kime kime yapacaksınız bohça?

Hayırlı olsun işin Ecemim.Tamam canım bekliyoruz seni

Eklerim tabi Deryacımm eklememmi hele bir başlayayım
Biz bir tek kendimize yapıcaz canım aileleri sokmadık işin içine.

Hayırlı olsun işin Ecemim.Tamam canım bekliyoruz seni

Teşekkür ederim kuzumm.

Detayla uğraşmak istemiyorum canım ya ben masrafa da gerek yok. Zaten iki tarafta istemiyor

walla iyi yapmışsınız canım bizde iki taraf da pek bi istediydi, ben tek çocuk, eşim de tek erkek çocuk olunca, yapmasak hevesleri kalacaktı. Biliyorsun benim eşim o zaman askerdeydi, benim de başka uğraşım yoktu, canım sıkılıyordu. Bana da eğlence oldu, yaptık işte bişeyler

Ahh bilmezmiyim o zamanları Deryacım ya Madem istiyordu herkes iyi olmuş yapman kuzum. Bizde istiyoruz ama sadece kendimize

Zeynooooo ben burdayım şimdide sen yoksun amaaaa

Hayatımı hiç bu kadar dolu dolu ve yoğun olarak yaşamamıştım
önce okul sonra eve gel ders çalış kafayı yemessem iyidirr
Kk ya bile giremiyorummmmmmm

Son düzenleme:
Selam kızlar hepinizi özledim hiç unutmadım :)

Çok yogunum valla anra duruldum İstanbula geldim son yazdıklarımdan sonra çok iyiyim evim yerleşti çok çok güzel oldu.
Gelinlik tamam kınada giyeceğim tamam hazır ve nazır düğünü bekliyoruz artık :)
Kına 5 Mayısta olacak şimdilik sırada o var sonrada düğüüüün

Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz :)

İnanamıyorum çok az kaldı hayal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…