- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #14.121
Özledim hepiniziiii
Ne çok isterdim buraya evleniyoruz yazabilmeyi.. Ama olmadı bizde bittik.
Ne çok isterdim buraya evleniyoruz yazabilmeyi.. Ama olmadı bizde bittik.
Canımşuan şok oldum nasıl oldu
Zeynom konumda yazıyor ayrıntılar sana zahmet okuyuver ordan ilk ve son sayfayı okusan yeter zaten
Selam kızlar ben geldim hepinize güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Evet evlendik sonunda bir rüya gibi :) Düğünümüzde çok güzel geçti,, istediğim gibi bi gelin oldum çok şükür rabbime, en kısa zamanda albüm yapacagım evimizin ve düğünümüzün fotograflarından paylaşacagım.
Ecem canım henüz konunu okumadım ama çok üzüldüm neden böyle birşey oldu inanamıyorum :/
Herseyin hayırlısı diyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere..
Selam kızlar ben geldim hepinize güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Evet evlendik sonunda bir rüya gibi :) Düğünümüzde çok güzel geçti,, istediğim gibi bi gelin oldum çok şükür rabbime, en kısa zamanda albüm yapacagım evimizin ve düğünümüzün fotograflarından paylaşacagım.
Ecem canım henüz konunu okumadım ama çok üzüldüm neden böyle birşey oldu inanamıyorum :/
Herseyin hayırlısı diyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere..
Canım benim ilk etapta evimizde zaman geçirmek istedik ..
Balayına önümüzde ki aylarda gitmeyi düşünüyoruz nasipse daha sıcak olacak o zaman havalar ...
Albümü yapacağım aklımda ..
Tickerıma inanamıyorum ya görünce bi garip geldi daha şimdi farkettim ..
sen ne diyorsun ecem yaa, hemen bakıyorum konuna...Zeynom konumda yazıyor ayrıntılar sana zahmet okuyuver ordan ilk ve son sayfayı okusan yeter zaten
sen ne diyorsun ecem yaa, hemen bakıyorum konuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?