- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #14.161
Amin canım benim amin herkes bir yerden sıkıntı çekiyor işte.
Her şeyin hayırlısı.Hayırlı ise olsun hayırsız ise uzak dursun zaten
Zeyno msj kutunu boşaltttt
ceydaaaaaselam kızlar nasılsınızz ben Ceyda..
uzun zaman oldu uğramayalı yeni nick aldım kendime artık yeni bir hayat başlıyor benim için..
bi kaç ay öncesine kadar bende asker bekliyodum sizler gibi ama ayrıldık bitti..
şimdiyse başka biriyle nişan hazırlıkları yapıyorum.. Allah ın izniyle ağustosta nişanım var çok şükür rabbime karşıma onun gibi biri çıktı
sizler napıyosunuz ne var ne yok
inanmıyorum yaa, hani düzeltmiştiniz aranızı... bi süre giremedim, yine neler değişmiş. çok üzüldüm canım ama sanırım çok kararlısın bu sefer. Hakkında en hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım...Kızzzlarr artık yanlızım bitti hemde dönüşü olmayan bir şekilde
bi taraf alttan alıp idare etmeyince, dişini sıkmayınca olmuyor işte. Ben de sıkmasam dişimi bişeylere katlanmasam belki ben de bu listede olurdum zeynom:26:Anlıyorum canım.Hakkında hayırlısı olsun çok söylenebilecek söz yok bu durumda.Hatalarını anlarlar mı bilmem.Anlarlarda sizi bulabilirler mi onuda bilmem
Nasıl zor birşeymiş,heleki bir şeyler ciddiye doğru giderken.Keşke hep 18 kalsak gelecek tasası olmadan zaman geçmeden
Ezgi Özge sen; bilmiyorum belkide dişimi sıkmasam ben ,zor inan zor
ceydaaaaaçok şaşırdım, hayırlı uğurlu olsun canım ya, faceni de kapattın heralde, göremiyorum seni. İnşallah bu sefer çok mutlu olursun
inanmıyorum yaa, hani düzeltmiştiniz aranızı... bi süre giremedim, yine neler değişmiş. çok üzüldüm canım ama sanırım çok kararlısın bu sefer. Hakkında en hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım...
bi taraf alttan alıp idare etmeyince, dişini sıkmayınca olmuyor işte. Ben de sıkmasam dişimi bişeylere katlanmasam belki ben de bu listede olurdum zeynom:26:
Hepimiz için hayırlısı
Rabbim alnımıza güzel şeyler yazmıştır inşallah...
Aminnn canım aminnnÖyle kuzum çok özveri gerekiyor.
İnş canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Zeynepppp
Dün bir aralalık uğradım derken çıkmak zorunda kaldımmm kusura bakmaa
Yine yakalayamadım senii:26:
selam kızlar uzun zaman oldu yazamaadım sanmayın ki unuttum buraları fırsat olmadı..
şaka maka 2 aylık evli olduk :)
nasılsınız bakalım nasıl gidior tek tek hayatlarınız ..
beni soracak olursanız şükür iyiyim hersey güzel gidiyor alıştım sayılır çok zor geçmedi 2 aylık süreç ( ailem olmadan)
istanbula gittik bi ara bayramda da onlar gelecekler :)öyle böyle derken geçiyor hayat ..
fotograf ekleyecegim bi türlü ayarlayyamadım ama ekleyeceğim ..
yazarım
öpüldünüz
selam kızlar uzun zaman oldu yazamaadım sanmayın ki unuttum buraları fırsat olmadı..
şaka maka 2 aylık evli olduk :)
nasılsınız bakalım nasıl gidior tek tek hayatlarınız ..
beni soracak olursanız şükür iyiyim hersey güzel gidiyor alıştım sayılır çok zor geçmedi 2 aylık süreç ( ailem olmadan)
istanbula gittik bi ara bayramda da onlar gelecekler :)öyle böyle derken geçiyor hayat ..
fotograf ekleyecegim bi türlü ayarlayyamadım ama ekleyeceğim ..
yazarım
öpüldünüz
Kızlarrrr selammm
Nasılsınız?
Size bir haberim var.
Hamileyimmm
Çok teşekkür ederim canım yaa, darısı isteyen herkesin başınaAaa tatlım çok sevindimm yaa hayırlııı olsunnnn Maşşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?