91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

ceydaaaaa çok şaşırdım, hayırlı uğurlu olsun canım ya, faceni de kapattın heralde, göremiyorum seni. İnşallah bu sefer çok mutlu olursun

Kızzzlarr artık yanlızım bitti hemde dönüşü olmayan bir şekilde
inanmıyorum yaa, hani düzeltmiştiniz aranızı... bi süre giremedim, yine neler değişmiş. çok üzüldüm canım ama sanırım çok kararlısın bu sefer. Hakkında en hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım...
bi taraf alttan alıp idare etmeyince, dişini sıkmayınca olmuyor işte. Ben de sıkmasam dişimi bişeylere katlanmasam belki ben de bu listede olurdum zeynom:26:
Hepimiz için hayırlısı
Rabbim alnımıza güzel şeyler yazmıştır inşallah...

Öyle kuzum çok özveri gerekiyor.
İnş canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

selam kızlar uzun zaman oldu yazamaadım sanmayın ki unuttum buraları fırsat olmadı..
şaka maka 2 aylık evli olduk :)

nasılsınız bakalım nasıl gidior tek tek hayatlarınız ..
beni soracak olursanız şükür iyiyim hersey güzel gidiyor alıştım sayılır çok zor geçmedi 2 aylık süreç ( ailem olmadan)
istanbula gittik bi ara bayramda da onlar gelecekler :)öyle böyle derken geçiyor hayat ..

fotograf ekleyecegim bi türlü ayarlayyamadım ama ekleyeceğim ..
yazarım
öpüldünüz

Canım öncelikle tekrar hayırlı olsun evliliğinin iyi gitmesine çok memnun oldum

Görüşemiyoruz ama aklımdasın arada kontrol ediyorum burayı bizim kız gelmiş mi diye

Fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım tekrar öptüm görüşmek üzere

Tatlım çok sevindim evliliğinin iyi geçmesinee
Bende hep takip ediyorum girdinmi yazdınmı foto ekledinmi diee sabırsızlıkla bekliyoruzz fotolarınıı
Allahım tekrardan mutlu mesutt etsin bir yastıkta kocayın inşallahh
Kendine iyi bakk öptüm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…