91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ne denir bilemedim canım,üzüldüm okuyunca.

Kızlar şu sıralar çok telaşlı ve çok heyecanlıyımmm :/// Samet ailesini alıp ailemle tanışmaya gelecekkk off çok stresliyimmmm bir yandanda sevinçten içim içime sığmıyorrrrr

Oo kübracım artık tanışmalar başlıyor ha kız senide verdik gittimi ne

Deryaaa çok üzüldümm canım yaaa başın sağolsunn ilk kez duyuyorumm ( nasılsın umarım atlatabilmissindirrr yasadıklarınıı :///
sağol canım benim, atlatmaya çalışıyorum işte. Bugün 42 gün oldu. İLk günkü kadar kötü değilim tabi, ama yine de içim yanıyor

Kızlar şu sıralar çok telaşlı ve çok heyecanlıyımmm :/// Samet ailesini alıp ailemle tanışmaya gelecekkk off çok stresliyimmmm bir yandanda sevinçten içim içime sığmıyorrrrr
çok sevindim kübracım yaa, inşallah çok güzel anlaşırlar aileleriniz. Herşey tıkır tıkır yolunda gider ve Allah tamamına erdirir

Ne denir bilemedim canım,üzüldüm okuyunca.
diyecek bişey yok ki zeynom, takdiri ilahi işte... yiyecek ekmeği yokmuş kuzumun

Ecem nerelerde yaa, gelmez oldu yine? facesini de kapatmış galiba

Deryacım başın sağ olsun canım, çok üzüldüm okuyunca, Allah sabır versin. bebeğin cennetin kapısında seni bekliyor olacak inşallah...

Ecem.aa evet hakikaten uzun zamandır görmüyorum.Nerelerde acaba :26:

Deryacım başın sağ olsun canım, çok üzüldüm okuyunca, Allah sabır versin. bebeğin cennetin kapısında seni bekliyor olacak inşallah...
sağol nilücüm dostlar sağolsun...
İnşallah

Ecem.aa evet hakikaten uzun zamandır görmüyorum.Nerelerde acaba :26:
sevdiceği ile arasını düzeltmişti en son, sonra da ortalardan kayboldu zaten

Selam kızlar nasılsınız net baglattık evimize d smartn kampanyası cezbetti :) Telefondan pek girmiyordum ..

Deryacım çok üzüldüm canım ya başın sağolsun ..

Kübracım iyiyim canım çok şükü sorunum yok ilk aylar adaptasyon sorunu çok yaşadım mehmetten gizli agladıgım cok oldu ama alısıyorum komsularım falan cok iyi gidip geliyoruz sürekli ailecek görüşürüyoruz eşleride çok iyi insanlar ..İnşallah böyle gider..

Bebek yok henüz

sağol yasemincim. Bu arada iyi olmana sevindim

Sağol Deryacım sende iyi ol emi bir daha denersiniz anne ve babaya birşey olmasın yeter ki :)

Sağol Deryacım sende iyi ol emi bir daha denersiniz anne ve babaya birşey olmasın yeter ki :)

Evet haklısın canım. Şimdilik bekleme evresindeyiz, zamanı gelince bir daha deneyeceğiz hayırlısıyla
Komşuların iyiymiş, çok şanslısın, komşu çok önemli. Onlar sayesinde daha kolay adapte olmuşsun yeni hayatına.

İnşallah canım.
Evet çok iyiler 3 daireyiz zaten toplamda sürekli görüşürüz bir gün birinde diğer gün birinde ..
Dün aksam bizdeydik çay sohbet jenga falan güzel geçti akranımız sayılırlar onlarda genç o yüzden keyifli oluyor :)

Herkes nerde
Ben buralardayım artık :)

Son düzenleme:
Hey gibi topikk hey ne günler gördüm sen

Deryacım başın sağolsun, çok üzüldüm.. Rabbim en hayırlısını en doğru zamanda versin inşAllah..

Herkese merhaba kızlarr nasılsınızz ? Uğrayamadım ne zamandır iş güç koşuşturmacayla geçiyor günlerim.
Herşey yolunda çok şükür sizlerde ne var ne yok ?
Deryacım başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten.

ne güzel, hiç canın sıkılmaz. Hep özenmişimdir öyle komşuluklara. Çocukluğumda hep böyle gördüm çünkü ben, komşularla aile gibiydik. Ama şuanda kayınvalidemden başka komşum yok gibi nerdeyse zaten görüşmeye vaktim de yok çalıştığım için, o yüzden heralde kaynaşamadım bi türlü insanlarla:26:

Deryacım başın sağolsun, çok üzüldüm.. Rabbim en hayırlısını en doğru zamanda versin inşAllah..
Aminnn ezgicim, çok sağol. Sen nasılsın bu arada? Keyfin nasıl?

Teşekkür ederim canım benim, hayırlısı böyleymiş :26:
Sen nasılsın? Facede göremiyorum artık seni Sevindim herşeyin yolunda gitmesine

Vay be bugün evleneli tam 5 ay oldu ..

11 Mayıs - 11 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…