91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Kızlarrrr selammm
Nasılsınız?
Size bir haberim var.
Hamileyimmm

Heyyyyt beee eski yarene bak sen hem hüryaren hem evli hem hamiş

Çok sevindim tatlım senin ve eşin adına, inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım maşallah

Deryacım tebrik ederim ne güzel bi haber bu böyle :)
Sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

Bende birazdan foto ekleyeceğim :)

Snunda

amin canımcım sen ne zaman öğrendin? bu arada artık kullanıcı adının altında yazan ifadeyi değiştirmen gerekecek
ben aslında ramazanın ilk günü öğrendim, yani evde test yaptım o gün, ama daha çok erkendi. Doktora git gel git gel, ilk kez keseyi 24 Temmuzda gördük
Hımm evet sanırım değiştirmem lazım

Canımmm İnşallah inşallah, teşekkür ederim iyi dileklerin için

Deryacım tebrik ederim ne güzel bi haber bu böyle :)
Sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

Bende birazdan foto ekleyeceğim :)

Snunda
Teşekkür ederim yasemincimmm, inşallah
Ayy sonunda hemen bakıyorum fotolarına

Deryacım çok güzel bir haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yaseminnnn fotoğraflarına bakmak için bir heyecanla açtım ama yok

Deryacım çok güzel bir haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yaseminnnn fotoğraflarına bakmak için bir heyecanla açtım ama yok
Aminnnn canım amin ben de sizin barışmanıza çok sevindim canım, tekrar hayırlı olsun Allah bir daha ayırmasın.
Bu arada sen faceni mi kapattın?
Yasemin de fotolarını silmiş hemen:26:

Unutmadim canim telefonlarimizda net oldugu icin eve henuz baglatmadik. Ara sira online omadan bakiorum ne var ne yok die ama kimsecikler yok :))) birazda bu sehre alismak icin cabaladim pek giremedim farkindayim :/ ama unutmadim vefasiz degilim heeee :)))

Kızlarrr nerelerdesinizzzz hepinizi çokk özledimmmmm
buralarda gibiyim ben canım, varla yok arası:26: sen napıyorsun? ben bebeğimi kaybettim, çok kötü günler geçirdim, o yüzden pek gelemedim buralara

Yaşıyoruz çok şükür :)
çok şükür ezgicim

Kimseniz olayım hatunlar
ol anam ol

yasemincim nasıl gidiyor evlilik? alışabildin mi yeni memleketine yeni hayatına

Yaseminnn benim sesimii duymuştaa buralara yazmışşş çok sükürrr :)))
Nasılsın canım evlilik nasıl gidiyorr çok merak ediyorum seni inan kiiii insallah yokundadır hersey özletme kendiniş

Deryaaa çok üzüldümm canım yaaa başın sağolsunn ilk kez duyuyorumm ( nasılsın umarım atlatabilmissindirrr yasadıklarınıı :///

Kızlar şu sıralar çok telaşlı ve çok heyecanlıyımmm :/// Samet ailesini alıp ailemle tanışmaya gelecekkk off çok stresliyimmmm bir yandanda sevinçten içim içime sığmıyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…