- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #14.181
Kızlarrrr selammm
Nasılsınız?
Size bir haberim var.
Hamileyimmm
Sağol kübracımNe güzel bir haber bu yaaaa
Tebrikk ederimm canımmm
Kızlarrrr selammm
Nasılsınız?
Size bir haberim var.
Hamileyimmm
sağol nilücümhayırlı uğurlu olsun derya'cım, Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin6 haftalıkmış bir de hee ne güzel
sağol nilücümevet daha çok küçük
Amin inşallah sağlıkla gelsin dünyaya
Kızlarrrr selammm
Nasılsınız?
Size bir haberim var.
Hamileyimmm
ben aslında ramazanın ilk günü öğrendim, yani evde test yaptım o gün, ama daha çok erkendi. Doktora git gel git gel, ilk kez keseyi 24 Temmuzda gördükamin canımcımsen ne zaman öğrendin? bu arada artık kullanıcı adının altında yazan ifadeyi değiştirmen gerekecek
CanımmmHeyyyyt beee eski yarene bak sen hem hüryaren hem evli hem hamiş
Çok sevindim tatlım senin ve eşin adına, inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım maşallah
Teşekkür ederim yasemincimmm, inşallahDeryacım tebrik ederim ne güzel bi haber bu böyle :)
Sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)
Bende birazdan foto ekleyeceğim :)
Snunda
Aminnnn canım aminDeryacım çok güzel bir haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yaseminnnn fotoğraflarına bakmak için bir heyecanla açtım ama yok
buralarda gibiyim ben canım, varla yok arası:26: sen napıyorsun? ben bebeğimi kaybettim, çok kötü günler geçirdim, o yüzden pek gelemedim buralaraKızlarrr nerelerdesinizzzz hepinizi çokk özledimmmmm
çok şükür ezgicimYaşıyoruz çok şükür :)
ol anam olKimseniz olayım hatunlar
yasemincim nasıl gidiyor evlilik? alışabildin mi yeni memleketine yeni hayatınaUnutmadim canim telefonlarimizda net oldugu icin eve henuz baglatmadik. Ara sira online omadan bakiorum ne var ne yok die ama kimsecikler yok :))) birazda bu sehre alismak icin cabaladim pek giremedim farkindayim :/ ama unutmadim vefasiz degilim heeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?