91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Nasılsın mercem?

iyim canım. bi kaç sayfa önce yazdıklarını okudum askerinle ilgili yazmışşın. benim askerimde ustalardan çok şikayetçi. sürekli emir veriyolarmış şunu yap felan. ama tam destek olmaktan başka şeçenek yok. kavga etme sakın diyorum. askerlik uzamasn. bizde usta olucaz inş geçicek bu günler

Bende öyle canım sakinleştirene kadar canım çıkıyor vallahi.. Paşama kıyana kıyarım valla
Tickerim daki sevgililer az yaklaşsa da içim rahata erse canım

mercem çıktı
Özge yok
Yaseminin askeri çarşıda
Ben evde yalnız, hava sıcak, askerimin telefonu kapalı, tv de hiçbirşey yok, temizlik bitti, yemek ne yapsam :89:

Kamera açtık bizde. Ama tartıştıkk ..
Saat 2 de msnden çıkmak istedi. Neden diye sordum gezicez arkdşlarla dedi
Gezme dedim .. Ben geziomuym hep evdeym dedm. Sen gezme , ben gezerim çıkıyorum bb. diyip çıktı .
Sİnirlerim bozuldu ya. Kıskançlık krizine girdim resmen. Beni kıskandrmak için yaptıgı sakalar canımı sıkmaya basladı
Her şakada bir gerçeklik var derler ...
Sürekli dioki hatayın kızları çok güzel süperler çok sexyler felan ben kıskanim die dio bliorm ama Çok kıskanmaya basladım iice huysuz bse oldm
Parmagnda söz yüzüğümüz var. Dışarı çıkınca çıkarıyorum yüzüğü yoksa kızlar nasıl laf atar bana nasıl bakarlar felan dio sonrada saka tabi askm dio .ama
cidden snrlerm bozuldu , çarşıya çıksn istemiorm kıskançlık krizine grdm elim ayam ttrio sinirden..
yardm edn kzlar ya.

Son düzenleme:

Sakin olmalısınnn en başta..
Şimdi şöyle düşünelim. Sen askere gittin günlerce belli metre2'lik alandasın ötesine çıkman yasak ve bilmediğin bir yerdesin.. Arkadaşlarınla çarşıya çıktın sevdiğinle, ailenle görüştün. Hatayı merak ediyorsun ve uzun zamandır koğuş yemekhane alan arasında mekik dokuduğun için gezmek istiyorsun. Açıkcası ben önce sevdiklerimle görüşür vaktimin kalan kısmını da biraz gezmekle geçirirdim Yazık çocuk kaç gündür bunalmış olabilir. Biraz anlayışlı olmak lazım değil mi?
Kıskandırma meselesine gelirseeekk.. Benimde askerim oo Tatvan kızları harika fln diyor Bitlisi bilmesek yicez bizde.. Dışarda kız mı var Allah aşkına? Ayrıca istediği kadar desin şükür ki benim güvenim tam. ve aldatmak insanı da istediğin kadar engelle yapacağını yine yapar, ruhun bile duymaz.
Güven sorununuz var sanırım. Halletmezseniz askerlik size ayrı bir dert olur.
Biraz onun psikolojisini anlamalısın. Bütün yakınlarından uzakta. Bir sürü dertleri var..
Aradığında hiçbir şey olmamış gibi güzelce nasıldı hatay beğendin mi demen herşeyi halleder
Aşk fedakarlık ister.. Bunu unutmamalısın.

Bu konuda Eylem'i teselli etmek isterdim ama..Söyleyeceklerimi kendim de kabullenmeyeceğimi bildiğimden hiç girmiyorum o işe.

Gezme konusuna gelince gezsin canım gezmeyip de ne yapacak?
Benim askerde geziyor arkadaşlarıyla,alması gereken şeyler oluyor alıyor çarşı izninde devamlı bir dolaşmaca halinde yani.Telefon da açık oluyor aynı zamanda hem geziyor hem konuşuyoruz arada kapatıyoruz sonuçta haftanın 1 günü onun serbest alanı stresini atsın arkadaşlarıyla rahatça sohbet etsin.Bunaltmaya gerek yok orada onları öyle değil mi? Evet bizim de gezesimiz yok ama onların ihtiyaçları var değişik bir alan görmeye.Bunu kötüye kullanmadığı sürece bu konuda haklı.

Ama kıskandırmak için yaptıkları hiç hoş değil çünkü askerdeyken öyle lüksleri yok bize karşı.
Tavrını koy derim.Benim de tahammül edebileceğim şeyler değil böyle saçma şakalar, nasıl ki biz burada onların huzurlarını bozmamak için bazı şeylere dikkat ediyorsak onların da bizi düşünerek davranması gerekiyor..Kendini üzmeden ciddi şekilde konuş hiç kıskançlık krizlerine de girme çarşıda kızlar askerlerden nasıl kaçacaklarını bilemiyorlar ordu halinde gezdikleri için

Son düzenleme:
Tatvan Kaynarca köyü'nde mayın patlamış.. Yüreğime iniyordu az kalsın.
Ölen yok :44: Herhangi bir bilgi de daha yok :44:

Güven sorununuz var sanırım. .

Hayır güvenim tam , sadece çok kıskanç biriyim ben yapım öyle yani , sevgilimi kuzenlerinden bile kıskanırım o derece

Gezmesine karısmıodum ama kıskandırmak için söyledikleri şeyler yüzünden gezmesini istemiyorum.
bugün telefon ve hat aldı , saat 22.30dan sonra mesajlaşıcaz. Ciddi ciddi konusucam canım. Bu davranışlarını gerçekten çekemem , bunaldım 1 değil 2 değil
her çarşı izninde aynı şeyi diyor. birkez daha aynı seyi tekrarlarsa darılıcam daha yüzüne ble bakmamm.
Bilmiyorumki canım ya bakmazlarmı gerçekten ?? Bi kız gelip adını felan sormuş bana bunu anlattı benmde yanıma brileri gelp bana adımı felan soruo
ama ben ona bşeden bahsetmiorm aklı buraada kalmasın die o anlatıo. eğer beni kıskandrmak için yaptgkları devam ederse bende ne var ne yok anlatcam GÖRSÜN nasıl bseymş kıskanmak

Ah canım benim sen ne bakıyosun onun dediklerine seni kıskandırmak için söylediğine eminim.
Ama daha önceden söyledikleri çok yanlış yok çok güzeller bilmem ne sorsana sende sen kızlarımı süzüyosunda biliyosun diye ayıp etmiş yani
tavrını koy bence canım birde şunu söyleyim askerde diye herşeyi alttan almayın sonra tepenize çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…