- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.641
Ezgi tickerım oldu benimde çok teşekkür ederim canım. çok güzel anlatmışşın ellerine saglık canımm
Rica ederim canım ne demek :)
ordan bakınca nasıl görünüyo :82: yakınlaşıcaz günden günee
Hayır güvenim tam , sadece çok kıskanç biriyim ben yapım öyle yani , sevgilimi kuzenlerinden bile kıskanırım o derece
Gezmesine karısmıodum ama kıskandırmak için söyledikleri şeyler yüzünden gezmesini istemiyorum.
bugün telefon ve hat aldı , saat 22.30dan sonra mesajlaşıcaz. Ciddi ciddi konusucam canım. Bu davranışlarını gerçekten çekemem , bunaldım 1 değil 2 değil
her çarşı izninde aynı şeyi diyor. birkez daha aynı seyi tekrarlarsa darılıcam daha yüzüne ble bakmamm.
Bilmiyorumki canım ya bakmazlarmı gerçekten ?? Bi kız gelip adını felan sormuş bana bunu anlattı benmde yanıma brileri gelp bana adımı felan soruo
ama ben ona bşeden bahsetmiorm aklı buraada kalmasın die o anlatıo. eğer beni kıskandrmak için yaptgkları devam ederse bende ne var ne yok anlatcam GÖRSÜN nasıl bseymş kıskanmak
Bizim sayılar aynıymış Ezgi
Attık 400 leri bugün....
Senin daha az değilmiydi canım ya :44:
Canım aslında Yasemin ile aynı bizim gün sayılarımız, ilk başta o da bu gidişatla sayıyordu sonra kısa olduğunu öğrenince düştü 3 gün :) Ben düşmedim çünkü sevgilimin saydığı gün böyle gidiyor.Farklı farklı saymayalım diye bu şekilde gidiyorum...Bu sayıların hepsi temsili sayılar zaten birebir aynı değil, 30 gün izin dahilindeki sayılar kaç gün kullanacakları belli olmadığından,saydığımız günler en uzun ihtimal..:97:
Anladım canım en güzeli zaten.. Eksik çıksın, fazlası çıkmasın..
Evet canım benim fazlalıkların üzerini çizmek keyifli olacaktır :90:
Günaydın yarenler...
Benim sevgilimin dağıtımı dün belli oldu.
o yerin adını söylemekten yazmaktan bile ürküyorum. Hakkari çukurca..
araştırdım soruşturdum. muhabere olduğu için telefon başına santrale dikerler, topcu taburu dışarı gönderilen bir tabur değil dediler
daha neler söylediler ama içimde volkanlar patlıyor
herkes üzülme bitirir gelir gelir diyor
12 ay Hakkari'nin dağlarında nasıl biter, ben burda nasıl ayakta dururum hiç bilmiyorum.
Canım çekildi, dermanım bitti
ben senden güç alıcam yoksa beni düşün nasıl gidicem sen arkamda dik durmazsan dedi.
Ben nasıl ayakta dimdik durabilirim kızlar
ne yapacağım ben şimdi
Canım benimm sağ sağlim gitsin gelsin inşallah.
Ama korkma bak Benim abimde santraldeydi o kadar rahattı ki anlatamam ve istediğim her dk arayabiliyordum.
Bu vatanın her yanı bizim her yanı.. Allahım esirgesin ölüm geliyorsa ille de Hakkari de değil İstanbulda da gelir İzmirde de.. Kaderinde ne varsa onları yaşayacaklar askerlerimiz.. Bak ben hep dua ettim doğu olmasın diye ama Bitlis çıktı. Ne yapayım dövüneyim mi? Hayır.. Benim gururum ve zorluğum diğer yarenlerden daha fazla oldu. Allah biliyor ya her gün yüreğim ağzımda okuyorum haberleri.. İlk başta çok ağladım çok sızlandım ama şimdi diyorum ki iyi ki doğuda yapıyor kahraman askerim benim.
Sen güçlü olacaksın ki askerine güç verebilesin. Hadi toparlan şimdi.. Yakışmaz. Biz asker yareniyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?