91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Çiftler rahatsız oldukları şeyleri birbirleriyle paylaşabilir cidden rahatsız ve huzursuz olduğunu belirtirsen sana anlayış gösterip tekrarlamaması lazım ki öyle de olur muhtemelen...
Yani ben kız mevzusunu gördüklerimizden ve kendimizi baz alarak söyledim canını sıkma diye sonuçta kızlar askerlerin çıkacağı günü bekleyip onlarla tanışmak için uğraşmıyorlardır öyle değil mi?

Sen misilleme yapmadan önce konuşarak halletmeye çalış bir de ters tepmesin huzurunuz iyice kaçabilir birbirinize dediğin şekilde davranınca.

Evettt...
Şuan itibari ile durum budur;

Yolun çok başı fotoğrafta da belli ama her gün yaklaşıyoruz biteceği yere...
400 ler bitti artık 60 günü geride bıraktık...

Haftanın en güzel günü başladı,
Sabah senin sesinle uyanacağım güzel gülüşlüm

ö&b

Bitti aşkım, Geçmez dediğimiz yüreğime dert olan 400'ler bitti.
Dolu dolu 2. ayımızı doldurduk.
Senin canın sağolsun, huzurlu ol da ben her güne çentik atarım yüreğime..
Yüreğine aşık olduğum, sabrım, her gece şükür ettiğim..
Şafağımız: 399..
Küçüğün çok özledi kokunu..

Senin daha az değilmiydi canım ya :44:

Canım aslında Yasemin ile aynı bizim gün sayılarımız, ilk başta o da bu gidişatla sayıyordu sonra kısa olduğunu öğrenince düştü 3 gün :) Ben düşmedim çünkü sevgilimin saydığı gün böyle gidiyor.Farklı farklı saymayalım diye bu şekilde gidiyorum...Bu sayıların hepsi temsili sayılar zaten birebir aynı değil, 30 gün izin dahilindeki sayılar kaç gün kullanacakları belli olmadığından,saydığımız günler en uzun ihtimal..:97:

Anladım canım en güzeli zaten.. Eksik çıksın, fazlası çıkmasın..

Günaydın

Şafağımız oldu 396......Kızlar konuşmuşsunuz yeni gördüm 396 en kaba hali zaten 30 gün izin kullanılmış gibi..........eee hepsinide kullanmayacagına göre daha fazla değil mi...Sizin fazla olan 3 günüde eminim karalamak zevkli olacaktır...

Zaten birebir tutması çok zor...Şimdilik sadece dağıtım iznimiz olduğu halde 30 gün diye hesaplamak keyifli..
Dediğiniz gibi çarpı çarpı at çarpıyı

Hadi bakalım devam............

Al beni beni beni al yarim canlansın anılar
Sar beni beni sar yarim kopsun fırtınalar
Gül beni beni gül yarim dinsin gözdeki yaş
Al yarim can yarim cananım ol

Günaydın yarenler...
Benim sevgilimin dağıtımı dün belli oldu.
o yerin adını söylemekten yazmaktan bile ürküyorum. Hakkari çukurca..
araştırdım soruşturdum. muhabere olduğu için telefon başına santrale dikerler, topcu taburu dışarı gönderilen bir tabur değil dediler
daha neler söylediler ama içimde volkanlar patlıyor
herkes üzülme bitirir gelir gelir diyor
12 ay Hakkari'nin dağlarında nasıl biter, ben burda nasıl ayakta dururum hiç bilmiyorum.
Canım çekildi, dermanım bitti
ben senden güç alıcam yoksa beni düşün nasıl gidicem sen arkamda dik durmazsan dedi.
Ben nasıl ayakta dimdik durabilirim kızlar
ne yapacağım ben şimdi

Canım benimm sağ sağlim gitsin gelsin inşallah.
Ama korkma bak Benim abimde santraldeydi o kadar rahattı ki anlatamam ve istediğim her dk arayabiliyordum.
Bu vatanın her yanı bizim her yanı.. Allahım esirgesin ölüm geliyorsa ille de Hakkari de değil İstanbulda da gelir İzmirde de.. Kaderinde ne varsa onları yaşayacaklar askerlerimiz.. Bak ben hep dua ettim doğu olmasın diye ama Bitlis çıktı. Ne yapayım dövüneyim mi? Hayır.. Benim gururum ve zorluğum diğer yarenlerden daha fazla oldu. Allah biliyor ya her gün yüreğim ağzımda okuyorum haberleri.. İlk başta çok ağladım çok sızlandım ama şimdi diyorum ki iyi ki doğuda yapıyor kahraman askerim benim.
Sen güçlü olacaksın ki askerine güç verebilesin. Hadi toparlan şimdi.. Yakışmaz. Biz asker yareniyiz.

Haklısın Ezgi'cim ne desen haklısın. Evet askerliğin doğusu batısı yok bu vatan bizim. Fakat adı okadar ürkütücü ki.
henüz kabullenemedim sanırım. Ona güç vermem gerekiyorken sızlanıyorum.
korkutuyor işte... ama biraz aklım başıma geldi. Daha iyiyim şimdi...
Cevap yazdığın için sonsuz teşekkürler...

Birileri doğuları beklerken, birileri de batılarda..Kader kısmet
Herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…