- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.661
Haklısın Ezgi'cim ne desen haklısın. Evet askerliğin doğusu batısı yok bu vatan bizim. Fakat adı okadar ürkütücü ki.
henüz kabullenemedim sanırım. Ona güç vermem gerekiyorken sızlanıyorum.
korkutuyor işte... ama biraz aklım başıma geldi. Daha iyiyim şimdi...
Cevap yazdığın için sonsuz teşekkürler...
Mahallemizde asker gönderiliyor şuan.. Of çok kötü oldum
Haklısın Ezgi'cim ne desen haklısın. Evet askerliğin doğusu batısı yok bu vatan bizim. Fakat adı okadar ürkütücü ki.
henüz kabullenemedim sanırım. Ona güç vermem gerekiyorken sızlanıyorum.
korkutuyor işte... ama biraz aklım başıma geldi. Daha iyiyim şimdi...
Cevap yazdığın için sonsuz teşekkürler...
Kötü olmaktan ziyade, orada bile teselli ara bak birileri yeni giderken bizim askerlerin 2 ayı oldu...geride bıraktıgımız günlerden geçeçek olan yarenlere Allah sabır versin..
Hepimize
Haklısın canım.. Vedalaşmaları görmemek için kaçtım içeri. O da hayırlısıyla gitsin inşallah..
O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Bak bir gitsin 3-4 gün geçsin fikirlerin değişecektir. Gücünüze güç katacaksın o zaman.
Şuanda gittiği yerin nasıl bir yer olduğunu bilmemek de korkutuyor. Bilemiyorum. Siz de haklısınız ama benim de içim acıyor.
Elimden bir şey gelmiyor. Elimden ne gelirse onu yapıcam. Allah tüm mehmetciği korusun düşmana göz açtırmasın.
her askerin anası babası kardeşleri bekleyenleri var. kimsenin içine ateş düşürmesin.
Şuanda gittiği yerin nasıl bir yer olduğunu bilmemek de korkutuyor. Bilemiyorum. Siz de haklısınız ama benim de içim acıyor.
Elimden bir şey gelmiyor. Elimden ne gelirse onu yapıcam. Allah tüm mehmetciği korusun düşmana göz açtırmasın.
her askerin anası babası kardeşleri bekleyenleri var. kimsenin içine ateş düşürmesin.
Merhaba kızlar...
Ben de geldim bir bakayım size dedim
Günüm güzel geçti çarşı günümüzdü.:97:
Sizler nasılsınız bakalım?
Selam tatlım
Ohh ne güzel/güzel geçmesine sevindim..
Allah ağzımızın tadını bozmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?