91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Öyle tabi ki ..Benim askerim İzmir'de mesela biliyorsunuz...oda batıya düştü kısmet böyleymiş...ne yani daha fazla günümü var yada yarına garantisimi var hayır...ne olacagımız belli değil..Allah ömür ve sağlık versin...

Nerde olurlarsa olsunlar elimizden tek gelen sağlıkları için duacı olmak..Bu kadar basit..
Çözüm arasan bulamazsın , o kadar düşündüm aradım aradım kendim de kayboldum...2 ay bitti...
Ağlamak ve sızlamakla hiçbirşey olmuyor..he burnumun direği sızlıyor o ayrı...
Buna mecburuz herşeye göğüs germek ve beklemek zorundayız...

Mahallemizde asker gönderiliyor şuan.. Of çok kötü oldum

Kötü olmaktan ziyade, orada bile teselli ara bak birileri yeni giderken bizim askerlerin 2 ayı oldu...geride bıraktıgımız günlerden geçeçek olan yarenlere Allah sabır versin..

Hepimize

O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Bak bir gitsin 3-4 gün geçsin fikirlerin değişecektir. Gücünüze güç katacaksın o zaman.

Kötü olmaktan ziyade, orada bile teselli ara bak birileri yeni giderken bizim askerlerin 2 ayı oldu...geride bıraktıgımız günlerden geçeçek olan yarenlere Allah sabır versin..

Hepimize

Haklısın canım.. Vedalaşmaları görmemek için kaçtım içeri. O da hayırlısıyla gitsin inşallah..

Haklısın canım.. Vedalaşmaları görmemek için kaçtım içeri. O da hayırlısıyla gitsin inşallah..

Amin canım hayırlısıyla herkesin öyle...
Tek biz değiliz seven gönderenlerin yüreklerine ateş düşüyor şu anda..
Zaman sadece zamanla bir şeylerin üstesinden gelinebiliyor...

O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Bak bir gitsin 3-4 gün geçsin fikirlerin değişecektir. Gücünüze güç katacaksın o zaman.

Şuanda gittiği yerin nasıl bir yer olduğunu bilmemek de korkutuyor. Bilemiyorum. Siz de haklısınız ama benim de içim acıyor.
Elimden bir şey gelmiyor. Elimden ne gelirse onu yapıcam. Allah tüm mehmetciği korusun düşmana göz açtırmasın.
her askerin anası babası kardeşleri bekleyenleri var. kimsenin içine ateş düşürmesin.

Eeee için yanacak , yana yana zaten idrak edebileceksin iyice...bu işler böyle..
Ama usta birlik acemiliğe göre çok daha rahat..Farkedebilecek sin..

Aminnn canım aminn.. Hadi toparla kendini de askerin aradığında sesin güçlü gitsin ona da moral olsun

selamün aleyküm yarenler
nerdesniz uyudunuz mu yoksa

hmmm neyse ben bşiler yazıp kaçayım.
yavaş yavaş şafaklari yiyip bitiriyoruz. Ramazan'a 1 hafta kaldı. çok seviyorum ramazan ayını. inşallah çabucak geçer. ve bi sonraki ramazan kavuşuruz hepimiz sırayla. o zaman en güzel bayramı yaşarız

Merhabalarrr

Bu akşam yine nöbetçiyiz 23.30..........

Ahhhhhh bitanem ömrüm nefesim çok özledim seni çooookkkk...
Sensiz hiçbir şeyin tadı anlamı yok..
Herşey çok yavan...:26:

Merhaba kızlar...
Ben de geldim bir bakayım size dedim
Günüm güzel geçti çarşı günümüzdü.:97:
Sizler nasılsınız bakalım?

Selam tatlım
Ohh ne güzel/güzel geçmesine sevindim..
Allah ağzımızın tadını bozmasın...

Yaklaştım sana prensiiiimmmmmmmm..........

"Bekle çocukken kaçırdığım uçurtma dönsün gelsin..."
dedin...
Bekliyoruz fıstığım ki hemde çok bekliyoruzz...:97:
Bak bir gün daha yaklaştı işte
398!

ö- fıstığım benim ama ne fıstığım?:76:
b-antep fıstığın
ö-yerim o antep fıstığını ben...Hammm!
b-kıhkıhkıh

ö&b

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…