91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

1 gün daha biter...

Nöbettesin askerim şu anda aklında ben,,,aklımda sen,,,
1 saat kaldı dayan bitanem..kurban olurum senin o güzel ayaklarına...

Seninle Sonsuza,,,SENSİZLİĞE ASLA,,,my

ŞAFAK : 395

Sülüs Tarihiniz : ( 23 Mayıs 2011 Pazartesi )

Teskere Tarihiniz : ( 23 Ağustos 2012 Perşembe )

Çıkış Tarihiniz : ( 23 Ağustos 2012 Perşembe )

ŞAFAK : ( 395 )

TOPLAM YAPILAN ASKERLİK GÜNÜ 63

TOPLAM YAPILACAK ASKERLİK GÜNÜ 458

23 mayıs sevk başlangıç tarihi olanlar için böyledir (30 gün izin kullanılmış olarak)
Şafak söyle programından alıntıdır...............................................................................................

slm kızlarrrrr nası gidio şafaklar?
usta birliklerniz belli oldumu

Slm canım..Yeni görüyorum seni buralarda..Panodan geldin sanırım
Hemen hemen hepimizin usta birlikleri tamam..Sanırım sadece phoenix in asker acemilikte

Bilgilendirme için teşekkür edelim biz de tatlım
Bayağı azalmış bizim şafak yahuu :76:

Bilgilendirme için teşekkür edelim biz de tatlım
Bayağı azalmış bizim şafak yahuu :76:

Rica ederim canım benim ne demek..Direkt böyle kopyalamak istedim bilmeyen arkadaşlar için güzel bir örnek olabilir diye düşündüm
Evet bitanem ya bayağı olmuş

Bu sene 2.tertiplerin askerlik yapılacak gün sayısının 458 olması da çok hoş..
O bile moral bulmaya yeter...

Slm canım..Yeni görüyorum seni buralarda..Panodan geldin sanırım
Hemen hemen hepimizin usta birlikleri tamam..Sanırım sadece phoenix in asker acemilikte

ewt cnm panodan geldim ama bnm askerim 91/1 gitti..ustalar belli oldumu merak ettimde yani ustaya geldimi askerleriniz..inanın 300lerin başları çok hızlı geçio

2. tertip kral tertip diye bir tabir gördüm nette...Avantajları oluyormuş sanırım, birisi de 2 gün kısa olması mı dersin

Evet canım öyledir..
Son tertip gitmek daha fena..Arkadaşın sevgilisi 2009 aralıkta gitti..2010 yılbaşı askerde girdi..E bu sene zaten asker..2012 başında gelecek..düşün yani..biraz fena

ewt cnm panodan geldim ama bnm askerim 91/1 gitti..ustalar belli oldumu merak ettimde yani ustaya geldimi askerleriniz..inanın 300lerin başları çok hızlı geçio

Gerçekten öyle 300lere adım attığımdan beri birşey anlamadım
Sonu sıkıştırır mı diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…