- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Bende aynı durumdayım elimden telefonu bi an bile bırakmıyorum arar diye
Aradı canım çok şükür duydum sesini...
Sizlere birşey sorucam siz de hergün görüşüyor musunuz telefonla? arıyor musunuz?
Biz hergün görüşüyoruz yarın arayabilirsin diyor mesela arıyorum. Yarın da 2 gibi arıycam.
Benim için iyi birşey sesini duyunca biraz olsun iyi hissediyorum da kendisi için endişeleniyorum birşey derler mi diye..Normal mi bu hergün görüşmek? Yoksa henüz yeniler diye mi bu fırsatları var?
gittiginden beri görüsemedik aramadı.nasıldır diye hep düşünüyorum. snra kendi kendime moral veriyorum daha yenidir belki o yüzden arama imkanı olmuyor diyorum. napıcagımı bilmiyorum kızlar. benmi arıyayım oranın nosunu :S
Çarşamba günü mü gitti? Hiç mi aramadı? normalde teslim olunca ailenizi arayın diyorlarmış.Berkant teslim olduktan 2 3 saat sonra arayıp iyiym ben merak etmeyin diyip kapamıştı.
Siz ulaşabilcek bir numara bulursanız arayın bakalım 1 seferlik zaten çağırırlar ozaman görüştüğünzde anlarsınız durumu sonra sizi aradığı ankesörlü numarasını arayarak çağırttırırsınız aramadığında..
Biz ankesörlüyle görüşüyoruz çavuşlar açıyor ismini söylüyorum çağırıyorlar. Numarayı da ilk kendisi aradığında kaydetmiştim.Bölüğün içindeki ankesörlü telefonmuş.
Cuma günü teslim oldu. teslim olmadan önce aradı konuştuk beni merak etme dedi.teslim olduktan snra aramadı.
Hmm sizin daha yeniymiş kayıt işlemleri falan uzun sürüyormuş onlar tam hallolmadıysa fırsatı olmamıştır belki..Pazartesiye kadar aramazsa siz ararsınız telefon numarası bulabilirseniz.
tlfn numarası bulmaya calısıcam yarın arıycam daha fazla dayanamam çıldırıcaaaammm
Haklısınız
özge sanki git gide daha kötü oluyorum. nerden çıktı bu askerlik niye gitti diyorum :S bazen fenalık geliyor çok kötü oluyorum bazende iyi. karmakarışık işte
Sen birde gel de benim iç çatışmalarıma şahit ol..Aynı senin gibi...Çok üzülüyorum ağlıyorum sızlıyorum nerden çıktı diyorum sonra ona kızıyorum açık öğretime giderken neden bıraktı diye devam etse kısa dönem yapçaktı enazından bukadar uzun olmucaktı ayrılık diyee..Hem kızıyorum hem üzülüyorum öyle böyle derken günleri deviriyorum çarşambadan berii uyuyamıyorum uyuynca karman çorman rüyalar
Bütün gün telefon elimde arıcak mı diye beklemeler..Çok fena bir de hadi diyorum şimdi bu acemilik bir şekilde duruma ayak uydurmaya çalışıcaz onlara da moral vericez konuşurken zaten boğazımda bi yumruk ona iyi konuşuyorum kendim sonra kapatınca çok kötü oluyorum...
Bu acemilik bitince birde o süreçç Bir de bizim çavuş olduğu için acemiliği 120 gün. Yani 35 gün sonra dağıtıma çıkmıycak öyle çok görüşemicez anca törende veya işte bilmiyorummmm
Etrafımda da çok anlayanım yok, aileme yansıtmamaya çalısıyorum ilk gittiğinde ailem benim içinde çok endişelendi çok kötü oldum..İçim şiş yani buraya geliyorum bakınıyorm yazıyorum ancak o...
ne denilrki bilmiyorum. onu düşünüyorum acaba uyuyormu uyuyabiliyomu yemek yiyomu felan.Dua ediyorum sürekli.Allah içimizi ferahlatsın ve sabır versin
Amin canım inşallah!..
Benim her konuşmada o titreyen sesini duydugumda zırhım düşüyor :2:
Sonra yine toparlanmaya çalışıyorum..Onlar için çok zor hem özlem hem oranın şartlarına alışmak...
Su gibi aksın şu 1 yıl..
yabancı bir ortama gittiler. hem onun zorlugu hemde sevdiklerinden ayrı olma zorlugu. ben şmdi çıkıyorum napcam bilmiyorum. yanmda olsaydı smdı sarılır aglardım. dua edelim askerlerimize
Evet canım benim...Ben de çıkıyorum yazmam gereken gelişim raorları var tabi kafamı toplayabilirsem
Haber alırsan paylaşırsın burada da inşallah güzel haberler alırsın.Hoşçakal.
Şükürler olsun şimdilik telefon sorunumuz yok.. Bugün 5 kez aradı ve kısa konuşmadık.. Sanırım ilk zamanlar diye tolerans gösteriyorlar. Umarım böyle devam eder..Aradı canım çok şükür duydum sesini...
Sizlere birşey sorucam siz de hergün görüşüyor musunuz telefonla? arıyor musunuz?
Biz hergün görüşüyoruz yarın arayabilirsin diyor mesela arıyorum. Yarın da 2 gibi arıycam.
Benim için iyi birşey sesini duyunca biraz olsun iyi hissediyorum da kendisi için endişeleniyorum birşey derler mi diye..Normal mi bu hergün görüşmek? Yoksa henüz yeniler diye mi bu fırsatları var?
özge sanki git gide daha kötü oluyorum. nerden çıktı bu askerlik niye gitti diyorum :S bazen fenalık geliyor çok kötü oluyorum bazende iyi. karmakarışık işte
Şükürler olsun şimdilik telefon sorunumuz yok.. Bugün 5 kez aradı ve kısa konuşmadık.. Sanırım ilk zamanlar diye tolerans gösteriyorlar. Umarım böyle devam eder..
Bende öyleyim.. Bazen kendimi iyi hissediyorum geçicek diyourm. Bazen de içimde kocaman bir boşluk, yalnızlık.. Geçmeyecek gibi..
askerin nerde yapıyo görevini
Benimkinin sevk baslangıç tarihi 23 mayıs bitiş ise 26 mayıstı..
23ünden baslıcaz yani..
hehhhh işte aradıgım konu nihayet..sabah aşkımla konustum içtimadan önce aradı sevk tarihim neydi diye sordu meger o gün baslıyomus..burda ondan bahsediyolar askım dedi.
hatta gecen babam da aynısını sölemişti
arkadsın gibi benim askeriminde sevk başlangıc tarihi 23 mayıs bitiş 26 mayıs
ama sülüsünde 27 yazıodu o zaman teslim oldu..eger dediğiniz gibiyse 6 günlük asker bitanem
değilse bugun 3.günü
şuraya bak 3 gün için bile ne kadar ümitliyimm
napim daha şimdiden çok özledimm
herkesi allah kavustursun
Benimkinin sevk baslangıç tarihi 23 mayıs bitiş ise 26 mayıstı..
23ünden baslıcaz yani..
hehhhh işte aradıgım konu nihayet..sabah aşkımla konustum içtimadan önce aradı sevk tarihim neydi diye sordu meger o gün baslıyomus..burda ondan bahsediyolar askım dedi.
hatta gecen babam da aynısını sölemişti
arkadsın gibi benim askeriminde sevk başlangıc tarihi 23 mayıs bitiş 26 mayıs
ama sülüsünde 27 yazıodu o zaman teslim oldu..eger dediğiniz gibiyse 6 günlük asker bitanem
değilse bugun 3.günü
şuraya bak 3 gün için bile ne kadar ümitliyimm
napim daha şimdiden çok özledimm
herkesi allah kavustursun
Sülüste yazan tarihten başlanmıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?