91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Çok zordu elini bırakıp askeriyenin kapısından gözden kayboluşunu izlemek.. :85:
Allahım tüm askerlerimizi korusun..

canım iskenderuna denizci olarak mı gitti askerin benim eşimde acemiliğini iskenderunda yaptı telefon kulubeleri çok tel hattını kullanamayabilir acemilikte inşallah bol bol konuşabilirsiniz.

bende eşimi çarşamba günü burdur' a bırakıp geldim... aylardır güya kendimi hazırlıyordum ama o anda anladım ki hiç bi işe yaramamış...

kızlar benim de sevgilim çarşamba günü teslim oldu çanakkale 116 jandarmada.daha çok yeni hepimizin umarım çabuk geçer hayırlısı olsun hepimiz için biz zaten farklı şehirlerde olduğumuz için bırakamadım bile askeriyeye.of şimdiden özledim

Cumartesi akşamı gidiyor.
Haftasonu sınavlarım var ve ben hiçbirşeye elimi sürmüyorum içimden hiçbirşey gelmiyor
Kendimi daha şimdiden boşlukta hissediyorum

aynı durumdayım canım bu hafta sınavlarım başladı ne çalışabiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum aklım kalbim hep onda.. zor bi döneme denk geldi ama atlatıcaz hepimiz

Cumartesi akşamı gidiyor.
Haftasonu sınavlarım var ve ben hiçbirşeye elimi sürmüyorum içimden hiçbirşey gelmiyor
Kendimi daha şimdiden boşlukta hissediyorum

aynı durumdayım canım bu hafta sınavlarım başladı ne çalışabiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum aklım kalbim hep onda.. zor bi döneme denk geldi ama atlatıcaz hepimiz

Güçlü olmak zorundayız, kendimizi bırakmak yok..
Zor çok zor ama geçicek..

Günüm gecem işim gücüm her şeyim yarım her şeyim eksik..
Bilgisayar açmaya elim gitmiyor bir buraya bakayım diye geldim.
Hep aklımda heppp
Gittiğinden beri her gün arıyor sesini duyma fırsatım oluyor biraz olsun içim rahatlıyor ama...
Ne diyeyim çok zormuşşşş! :2::2::2:

Bizim de şafak 453 nasıl geçer bu günler.

aynı şeyleri hissediyorum her gece ağlayarak uyuyorum sabah 6ya saatimi kurup aramasını bekliyorum ama bugün aramadı oof sayılı gün geçer derler ama ne zormuş nasıl geçicek bi gün bizim de şafağımız 2 haneli olucak mı? şafak 454..

Bu gece gidecek
Koca şehir gözüme bomboş gelmeye başladı.
Sınavlarım berbat geçti.
Çok zor ayrılık çok..

Bende aynı durumdayım elimden telefonu bi an bile bırakmıyorum arar diye

of kızlar nolcak halimiz ben de sabahtan beri telefonla geziyorum ama hala aramadı
canlarım geçicek alışıcaz sonra izne gelicekler belki yakın olursa biz gidicez geçicek biticek..

beni de o düşündürüyo eğer o da kötü biyer olursa ve rahat olmazsa naparım diye düşünüyorum o napar oralarda dua edelim kızlar elimizden tek gelen bu ve acemilik bitip de gelcekleri kavuşcamız günü düşünelim her şeyin hayırlısı

(

Ben de bu gün görüşemedim..Annesi aramış askeriyeyi görüşmüş. bana önceki gün aramayın burayı dediği için aramamıştım bu gün
Annesine de beni arayacağını söylemiş bakalım bekliyorum gözüm telefonda, beklerken gelip bir bakayım dedim sizlerin nasıl geçiyor günleriniz diye...
Bütün gece rüyamda gördüm zaten karmakarışık şeyler tesirindeyim hala

Muhakkak arar merak etme.. Ben dünde görüştüm, bugünde.. Arama sorunu olmadı bundan sonra da olmaz umarım..
Günler beklemekle geçiyor.. Her an her saniye, ne yaptı uyuyabildi mi yemek yedi mi arkadaş edindi mi.. Bunları düşünerek geçiyor

ben de gün boyu bekledim sonunda akşam 6 gibi aradı kızlar eğitimler başlamış artık zor arıcakmış yemek yemiş arkadaş da edinmiş sesi gayet iyiydi.ama ben kötüyüm ya gittkçe daha zor oluyo farkına varıyorum durumun bir gün bile bu kadar zor geçerken 453 gün oof of

Aradı canım çok şükür duydum sesini...
Sizlere birşey sorucam siz de hergün görüşüyor musunuz telefonla? arıyor musunuz?
Biz hergün görüşüyoruz yarın arayabilirsin diyor mesela arıyorum. Yarın da 2 gibi arıycam.
Benim için iyi birşey sesini duyunca biraz olsun iyi hissediyorum da kendisi için endişeleniyorum birşey derler mi diye..Normal mi bu hergün görüşmek? Yoksa henüz yeniler diye mi bu fırsatları var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…