- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
sabah 6 bucukta uçağına yolcu ettik
telefonunu almıycağını söylemişti meğer hattını almış yanına adana ya indiğinde taksici abinin telefonuna taktı konuştuk Adana yı anlattı bana iskenderuna gidincede arıcak teslim olmadan
Yanında ağlamıcam diyo insan üzülmesin o dio ama sarıldığında istem dışı gidiyo gözyaşları, saklamak için direnmeyin arkadaşlar gerçekten sonra çok fena patlıyo insan dün akşamdan beri hala kendime gelemedim bende söz vermiştim ağlamıcaktım ama olmuo arkadaşlar gerçekten zor bi dönem umarım zamanla hepimizin canı yanması geçer tatlı özlemlerimizle bekleriz askerlerimizi...
Cumartesi akşamı gidiyor.
Haftasonu sınavlarım var ve ben hiçbirşeye elimi sürmüyorum içimden hiçbirşey gelmiyor
Kendimi daha şimdiden boşlukta hissediyorum
aynı durumdayım canım bu hafta sınavlarım başladı ne çalışabiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum aklım kalbim hep onda.. zor bi döneme denk geldi ama atlatıcaz hepimiz
Allah sabır versin arkadaşımGüçlü olmak zorundayız, kendimizi bırakmak yok..
Zor çok zor ama geçicek..
aynı şeyleri hissediyorum her gece ağlayarak uyuyorum sabah 6ya saatimi kurup aramasını bekliyorum ama bugün aramadıoof sayılı gün geçer derler ama ne zormuş nasıl geçicek bi gün bizim de şafağımız 2 haneli olucak mı? şafak 454..
Günüm gecem işim gücüm her şeyim yarım her şeyim eksik..
Bilgisayar açmaya elim gitmiyor bir buraya bakayım diye geldim.
Hep aklımda heppp
Gittiğinden beri her gün arıyor sesini duyma fırsatım oluyor biraz olsun içim rahatlıyor ama...
Ne diyeyim çok zormuşşşş! :2::2::2:
Bizim de şafak 453nasıl geçer bu günler.
of kızlar nolcak halimiz ben de sabahtan beri telefonla geziyorum ama hala aramadı
canlarım geçicek alışıcaz sonra izne gelicekler belki yakın olursa biz gidicez geçicek biticek..
(
Ben de bu gün görüşemedim..Annesi aramış askeriyeyi görüşmüş. bana önceki gün aramayın burayı dediği için aramamıştım bu gün
Annesine de beni arayacağını söylemiş bakalım bekliyorum gözüm telefonda, beklerken gelip bir bakayım dedim sizlerin nasıl geçiyor günleriniz diye...
Bütün gece rüyamda gördüm zaten karmakarışık şeyler tesirindeyim hala
Muhakkak arar merak etme.. Ben dünde görüştüm, bugünde.. Arama sorunu olmadı bundan sonra da olmaz umarım..
Günler beklemekle geçiyor.. Her an her saniye, ne yaptı uyuyabildi mi yemek yedi mi arkadaş edindi mi.. Bunları düşünerek geçiyor
Muhakkak arar merak etme.. Ben dünde görüştüm, bugünde.. Arama sorunu olmadı bundan sonra da olmaz umarım..
Günler beklemekle geçiyor.. Her an her saniye, ne yaptı uyuyabildi mi yemek yedi mi arkadaş edindi mi.. Bunları düşünerek geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?