- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Selam kızlar..
Benimki şuan yolda
Gidiyor ..
hayırlısıyla gelirler inş Tüm askerlerimiz. Allah kavuştursun
sülüs aldıktan snra şafak saymaya başlıyoruz dimi
sülüs aldıktan snra şafak saymaya başlıyoruz dimi
Benimde bu konuda bi fikrim yok.
Biri bizi bilgilendirse
askerim gitti
Sülüste sevk tarihi yazıyor. O gün başlıyoruz.. Yolda şafağa dahil yani. Benim askerime 2 gün yol verildi yarın teslim olucak. 2 günü düştük yoldan..
askerim gitti
yerine göre değişir tatlım, arayabilen de oluyor arayamayan da. Bazı yerlerde ankesörlü tlf sayısı çok az oluyor, askerler de kalabalık olunca sıra gelmeden askerleri çağırıyorlar. Bazı yerlerde tlf bol oluyor, askerleri de fazla sıkmazlarsa bol bol arayabiliolar. Sen yine de arayamamasına hazırla kendini, ararsa da ne güzel olur işte...konuşurken ona moral vermek istiyorum ama zor oluyor. bide bişi sorucam ilk günlerde tlfnla arama imkanları olur mu acaba? sesini duymazsam çıldırırımm
Hayırlı yolculuklar , hayırlı teskereler olsun inşallahSelam kızlar..
Benimki şuan yolda
Gidiyor ..
Hayırlı yolculuklar, Allah kavuştursun şimdidenİçim daraldı.. Hepimiz sağ sağlim kavuşalım inşallah.
Bizde sabah yola çıkıyoruz. Nasıl bırakıp gelicem bilmiyorum, Allahım sabır versin.. Yanında ağlamaktan çok korkuyorum :85:
evet, sülüsteki sevk tarihinden itibaren askerlik başlamış bulunuyor, yol da askerliğe dahil...sülüs aldıktan snra şafak saymaya başlıyoruz dimi
Allah sabır versin canımaskerim gitti
ewet canım, aynen öyle, bak 3 günü bitirdin bile diyebilirizBenimkinin sevk baslangıç tarihi 23 mayıs bitiş ise 26 mayıstı..
23ünden baslıcaz yani..
ewet canım, aynen öyle, bak 3 günü bitirdin bile diyebiliriz
ewet ama gün geçtikçe azalacak inşallah, arada o izne gelecek, arada sen gideceksin, çarşı izinlerinde kameradan görüşeceksin... fln. öyle böyle geçecek cnm.Daha cookk var
geçer canım benim geçer...sabah 6 bucukta uçağına yolcu ettik
telefonunu almıycağını söylemişti meğer hattını almış yanına adana ya indiğinde taksici abinin telefonuna taktı konuştuk Adana yı anlattı bana iskenderuna gidincede arıcak teslim olmadan
Yanında ağlamıcam diyo insan üzülmesin o dio ama sarıldığında istem dışı gidiyo gözyaşları, saklamak için direnmeyin arkadaşlar gerçekten sonra çok fena patlıyo insan dün akşamdan beri hala kendime gelemedim bende söz vermiştim ağlamıcaktım ama olmuo arkadaşlar gerçekten zor bi dönem umarım zamanla hepimizin canı yanması geçer tatlı özlemlerimizle bekleriz askerlerimizi...
ben şimdiden özledim
sabah 6 bucukta uçağına yolcu ettik
telefonunu almıycağını söylemişti meğer hattını almış yanına adana ya indiğinde taksici abinin telefonuna taktı konuştuk Adana yı anlattı bana iskenderuna gidincede arıcak teslim olmadan
Yanında ağlamıcam diyo insan üzülmesin o dio ama sarıldığında istem dışı gidiyo gözyaşları, saklamak için direnmeyin arkadaşlar gerçekten sonra çok fena patlıyo insan dün akşamdan beri hala kendime gelemedim bende söz vermiştim ağlamıcaktım ama olmuo arkadaşlar gerçekten zor bi dönem umarım zamanla hepimizin canı yanması geçer tatlı özlemlerimizle bekleriz askerlerimizi...
bende çok özledm. özlem gitttikçe büyüyor. kavuşacagımız anı bekleyerek geçiyor zaman ...kavuşucaz inşşalah sende bende. çok güzel olacak herşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?