91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

konuşurken ona moral vermek istiyorum ama zor oluyor. bide bişi sorucam ilk günlerde tlfnla arama imkanları olur mu acaba? sesini duymazsam çıldırırımm
yerine göre değişir tatlım, arayabilen de oluyor arayamayan da. Bazı yerlerde ankesörlü tlf sayısı çok az oluyor, askerler de kalabalık olunca sıra gelmeden askerleri çağırıyorlar. Bazı yerlerde tlf bol oluyor, askerleri de fazla sıkmazlarsa bol bol arayabiliolar. Sen yine de arayamamasına hazırla kendini, ararsa da ne güzel olur işte...

Selam kızlar..
Benimki şuan yolda
Gidiyor ..
Hayırlı yolculuklar , hayırlı teskereler olsun inşallah

İçim daraldı.. Hepimiz sağ sağlim kavuşalım inşallah.
Bizde sabah yola çıkıyoruz. Nasıl bırakıp gelicem bilmiyorum, Allahım sabır versin.. Yanında ağlamaktan çok korkuyorum :85:
Hayırlı yolculuklar, Allah kavuştursun şimdiden

sülüs aldıktan snra şafak saymaya başlıyoruz dimi
evet, sülüsteki sevk tarihinden itibaren askerlik başlamış bulunuyor, yol da askerliğe dahil...

Allah sabır versin canım

Son iki gün..
İki gün sonrası nasıl geçecek

Şu askerliğide düşürmediler gitti 15 ay bu dile kolay

sabah 6 bucukta uçağına yolcu ettik
telefonunu almıycağını söylemişti meğer hattını almış yanına adana ya indiğinde taksici abinin telefonuna taktı konuştuk Adana yı anlattı bana iskenderuna gidincede arıcak teslim olmadan

Yanında ağlamıcam diyo insan üzülmesin o dio ama sarıldığında istem dışı gidiyo gözyaşları, saklamak için direnmeyin arkadaşlar gerçekten sonra çok fena patlıyo insan dün akşamdan beri hala kendime gelemedim bende söz vermiştim ağlamıcaktım ama olmuo arkadaşlar gerçekten zor bi dönem umarım zamanla hepimizin canı yanması geçer tatlı özlemlerimizle bekleriz askerlerimizi...

geçer canım benim geçer...
ilk gönderirken ağlayın ki askeriniz de kendini sıkmasın, rahat olsun... Zaten ağlamamaya çalışsan da ister istemez ağlıo insan. Ben gideceğini öğrendiğimden otobise bindirene kadar sürekli ağladım, yüzüne bakıp bakıp ağladım. Zaten kayınvalidemle gözgöze geldik mi başlıoduk iki sulugöz
Amaaa gittikten sonra tlfda ağlamak fln, işte bu üzer askerleri...

bundan sonra her telefon çaldıgında kalbimiz küt küt atıcak aşkım arıyo diye. inşallah hergün duyarız seslerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…