91/3 teskerecilerin usta birlikleri neresi ?

iwran

My lOWeEe ( E & İ )
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
504
0
46
Ankara
evettttt acemi birliğinin bitmesine sayılı günler kaldı askerlerimizin yerleri yavaş yavaş belli oldu yolculuklar nereye ?

Sanırım aranızdaki en sanslı benim arkadaşlar benim birtanem karaböcüküm bana 45 dakika kadar uzak..
istanbul-tuzlada her hafta sonu evci izni var.. Hiç asker gibi değil acemi birliğinden bu güne kadar 54 gün geçti.. 54 gün boyunca günde en az 5 defa arıyor.. herkez seninki asker değil sanki santral memuru mübarek diyor :52:
Ama bizde 2.5 ay kadar sonra 6 ay boyunca görüsemicez.. ocakta gemisi yurtdışına çıkıyor temmuzda dönüş yapıcak.. ne yapıcam bilmiyorum şu şartlarda bile çok özlüyorum o zaman naparım bilemiyorum :43:

ya arkadaşlar bakıyorumda hepinizin sayfasının altında kavuşma günlerinizi sayan cetveliniz var ama benim yok vede yapamıyorum :( acaba yeniyim diyemi ??

Aynen canım atarsa 403 :)
Mehtapta atarsa 3 :)

Grip oldummm, salı gecesi aşkımı almaya gidicemmm bir an önce iyileşmem lazım.

Sen nasılsın canım?

geçms olsun tatlm ne guzel az kalmıs:)nişanlm benm 1 ay acemlk yaptı 15 gun once gtti dağtma ankaraya. pazarda nobetleri baslıoo doya doya hasret gidern cnm zaman cok cabuk geçio cunku gdnce alsmak zaman alıo ama üçyüzler bize mutluluk getirecek:16:

geçms olsun tatlm ne guzel az kalmıs:)nişanlm benm 1 ay acemlk yaptı 15 gun once gtti dağtma ankaraya. pazarda nobetleri baslıoo doya doya hasret gidern cnm zaman cok cabuk geçio cunku gdnce alsmak zaman alıo ama üçyüzler bize mutluluk getirecek:16:

Aaayy inşallah canım, 400ler bir bitseydi artık :(
Dayanılmaz oluyo yaa :(

Usta birliği yerleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlar ALLAH sabır versin...
İmza: DEDENİZ :1: :1:

Back
X