Böğğğ,ögggg, ıykkk.....
AYnen böyle gidiyor canımmm
Böğğğ,ögggg, ıykkk.....
AYnen böyle gidiyor canımmm
bizimde başlasında gitsin artıkkkkkkkkk böle beklemek daha zoorr en azından şafak eksilirr
460+12
merhaba kızlar benim şafağım daha 382.dağıtıma geldi sevgilim yarın Sivasa gidiyo çok çok üzgünüm.geldiğinin tadını bile çıkaramadım geldiği günden beri ağlıyorum.
aynen canım ama öyle yada böyle geçiyor işte günler.sabır versin Allah bize:26:
evet canım aynen bizde gitmeden önce böyle diyorduk.gitti ve ilk haftalar çok berbat geçti hasret zordu.ama günler azalmaya başlayınca sabır etmeyi öğreniyor insan.
canım görüp görüp tekrar ayrılmak 3-4 ay hiç görmemekten daha kötü.tam yokluğunu kabullenip tekrar görünce insan dön başa oluyor.bende ocak 2de gittim askerimi gördüm çok kötü oluyor tekrar ayrılmak.nisanda tekrar gidicem ayrılığın acısını simdiden hissediyorum
evet görüp ayrılak çok kötü en azndan biraz da olsa alışmıştım yokluğuna.geldi tekrar gidiyo daha 1 saat önce beraberdik ve yarın gidiyo şaka gbi.2 buçuk ay kadr bişey kalmış gitmene gözün aydın şimdiden Allah kavuştursun.
aynen canım daha gitmeme var ama simdiden ayrılmanın stresi başladı.eylülde gelecek nişanımız olacak sonra gene gidecek..bunları düşündükce sinir oluyorum.gör ayrıl gör ayrıl çok zoryarın otogardan mı göndereceksin canım.otogardan ayrılmak dahada bi zor çünkü[/QUOTEne
ne güzel canım Allah tamamını erdirsin inş.gerçektn görüp tekrardan ayrılmak çok zor.yok canım ben otogara gitmycem yarın gelip tekrardan vedalaşıcak ailesi tanımıyo henüz beni.
ne güzel canım Allah tamamını erdirsin inş.gerçektn görüp tekrardan ayrılmak çok zor.yok canım ben otogara gitmycem yarın gelip tekrardan vedalaşıcak ailesi tanımıyo henüz beni.
amin canım çok sağol.tatlım en iyisi zaten gitme otogara.öyle kötü oluyorki oradan ayrılmak.otobüsün arkasından koşmuştum o pencereye yapıştı ağlaştık durduk hiç unutmamgittiği yerde inşallah rahat eder canım askerin.o rahat ederse seninde kafan rahat olur günler hızlıca geçer inşallah
bizimde başlasında gitsin artıkkkkkkkkk böle beklemek daha zoorr en azından şafak eksilirr
460+12
merhaba kızlar benim şafağım daha 382.dağıtıma geldi sevgilim yarın Sivasa gidiyo çok çok üzgünüm.geldiğinin tadını bile çıkaramadım geldiği günden beri ağlıyorum.
selam kızlar bizde 91/4'üz.
acemi birliği burdur.
usta birliği Şırnak/akçay
Canım gidicek elbet ama önce birlikte olabileceğiniz 12 günün tadını çıkarın şimdiden kenini üzme ..
460 kendiliğinden erir canım merak etme sen bi başladı mı yavaş yavaş eksiliyor.
Hem hepimiz burdayız bak birlikte geçiricez inşallah günlerimiziz
Canım Allah kavuştursun.
Ağla ağla nereye kadar kendini hırpalama bence bu kadar
Bizimde acemi Burdurdu canım
şimdi tekirdağdayız..
Daha önce tanışmış mıydık hatırlamıyorum canım.Yeşim ben
sağol canım hepimizi Allah kavuştursun.alışıncaya kadar bi süre böyle gitcek artık napalım
Memnun oldum canımm.Allahın izniyle kavuşacağız hepimizzBende hatırlamıyorum canım burcu bende:) Şanslıymışsın allah kavuştursun:)
Tertiplerr,kızlarr ben bu akşam babanneme gidicem 1 hafta kadar yokum ..
Özleyiin beniii
Ceeydoşş bakk geçen sefer haber ver dediydin merak etmeyin diye söylüyoomm
kader ortaklarım hepinizin sevgililer günü kutlu kutlu olsunnn
allah kavustursun
şafak :273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?