91/4'ler bizde burada buluşalım

ay nerde bu topiğin kızlarıııı kızıyorum yaa ölü gibiyizzzzzzzz sanki ilk defa bizimkiler gitti askere hele o pınarı bulmıyımm açtıgı başlığı terkeedip gitti

merhaba kızlar.konuyu ben açtım ama ilgilenemedim uzun süredir nete giremiyordum.nasılsınız şafaklar nasıl gidiyor :)

benim askerim hakkaride 5 ayımız yeni bitti biz günleri saymıyoruz. sayarsak hiç geçmiyormuş gibi geliyor. burası diğerlerine göre daha garip kalmış ne kadar az kişi var :)

Son düzenleme:
harika 300lerden birlikte düşüyoruz canım accık bişe kaldı 200e dayan yüreğim dayan

Şafak sayınca çok uzun geliyor canım bana ya şu an mehtap sayıyorum ben izinden sonrasını düşünürüz artık zamanı gelince5.ayımızda bitti 6. aydan 2 gün yedik bu gün itibariyle 91/4 şırnak

Şafak sayınca çok uzun geliyor canım bana ya şu an mehtap sayıyorum ben izinden sonrasını düşünürüz artık zamanı gelince5.ayımızda bitti 6. aydan 2 gün yedik bu gün itibariyle 91/4 şırnak

ne zaman geliyor izne tertip benim askerim de gelecek galiba ağustosta valla 6.aydan gün aldık yaa baya baya bitirecez biz bunu süper süper

91/4 balıkesir/erdek

ne zaman geliyor izne tertip benim askerim de gelecek galiba ağustosta valla 6.aydan gün aldık yaa baya baya bitirecez biz bunu süper süper

91/4 balıkesir/erdek

Haziranda geliyor canım sadece 1 kez izin kullanıcak zaten oda 8 gün + 6 gün yol izni var toplam 14 yanımda olucakAma olsun değil 14 gün şu an 14 dakikaya bile razıyımBir gelse ah bir gelse

öyle bi an geliyo ki 5 dk görmek bile yeter diye içinden geciriyo insan Allaha şükür sesini duymakta güzeell..

iyi geceler kızlar.bugün askerimi göndereli tam 5 ay oldu.3/1 bitti şükür.günler su gibi geçsin hepimiz için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…