topiğimiz ne kadar boş kalmışşş canlanın kızlar haydiiiiiiiiiiiii
valla tortoo sorma 4 kişiyiz zatençoook yalnızıız
he valla biz tembeliz birazzvalla kız görüomusun 92/1 leri ne kadar çabuk ilerlemişler biz niye böyle olduk yaa
yok yaa kafam hiçbirşey almıyo koçiş sağolsun atraksiyon dolu geçti şubattan beri.Tam kitap açıyorum çalışcam duvara bakıp düşüncelere dalıyorum ders mers moral kalmıyo.Sınavlara giricem ama umutsuz vakayım yaniitortomm sen ders çalışıyomusunn 2 gün kaldı sınava
he valla biz tembeliz birazz
yok yaa kafam hiçbirşey almıyo koçiş sağolsun atraksiyon dolu geçti şubattan beri.Tam kitap açıyorum çalışcam duvara bakıp düşüncelere dalıyorum ders mers moral kalmıyo.Sınavlara giricem ama umutsuz vakayım yanii
Siiz zeyneple maşallahh hatim ettiniz kitaplarıı
çok tembeliz torto çoook
yok ya ben son bir haftadır çalışıyorumm yawrumm hatim falan yok yani oda sadece geçmiş yıl sorularına baktım bende pek umutlu sayılmam nolcak sonumuz bizim yaa
Selam canım evet geldi sınav günü.Valla benimde aklımdan geçmedi değil dondurmak ama aşkım izin vermedi ne diye 1 yıl kayıp olsun diye.Gerçi sınıfı geçemeyince de kayıp olcak haberi yok benimkininSelam kızlar aöf sınavları gelmiş galba bizim ki askere gidiyor diye dondurdum ben bu sene nasıl bir mantıksa benim kiAllah yardımcınız olsun:18:
sorma tortoo yabende bu akşam bakcam çıkmış sorularaa
ben bu seneyi çoktan gözden çıkardım tortooo
Selam canım evet geldi sınav günü.Valla benimde aklımdan geçmedi değil dondurmak ama aşkım izin vermedi ne diye 1 yıl kayıp olsun diye.Gerçi sınıfı geçemeyince de kayıp olcak haberi yok benimkinin
Geçersiniz inş. Bizimkide dondurdu şırnakta sınava girmek zor diye ondan cesaret aldım ses çıkartamadı
SAğol canım inş.
Sizin şafak kaç?
Ya ben bu konuda çok beceriksizim aslında hep karıştırıyorum gerçi o kadar zor geçiyor ki kendimi avutmak için şafak değil mehtap sayıyorum benAma kaba taslak 324 diyebilirim tabi bu kadarda yok izninin hepsini kullanmıcak erken terhis olmak için 91/4 bizimde işte
Selam kızlar aöf sınavları gelmiş galba bizim ki askere gidiyor diye dondurdum ben bu sene nasıl bir mantıksa benim kiAllah yardımcınız olsun:18:
sorma tortoo yabende bu akşam bakcam çıkmış sorularaa
ben bu seneyi çoktan gözden çıkardım tortooo
Selam canım evet geldi sınav günü.Valla benimde aklımdan geçmedi değil dondurmak ama aşkım izin vermedi ne diye 1 yıl kayıp olsun diye.Gerçi sınıfı geçemeyince de kayıp olcak haberi yok benimkinin
Geçersiniz inş. Bizimkide dondurdu şırnakta sınava girmek zor diye ondan cesaret aldım ses çıkartamadı
harbiden ne kadarr azız 91/4 bizler yaaaaaaaaaaa
keşke dondurmasaydın canım yaaa çalışmak ne kadar sıkıcı olsadaa zevkli yineee
Zaten çalıştığım için ders çalışmaya vakit ayırmak zor geliyordu bir de askerlik stresi olunca kaldıramayacağımı düşündümAÖF bana göre değilmiş çok pişmanım ama geç kaldım anlamakta :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?