91/4'ler bizde burada buluşalım

valla kız görüomusun 92/1 leri ne kadar çabuk ilerlemişler biz niye böyle olduk yaa
he valla biz tembeliz birazz
tortomm sen ders çalışıyomusunn 2 gün kaldı sınava
yok yaa kafam hiçbirşey almıyo koçiş sağolsun atraksiyon dolu geçti şubattan beri.Tam kitap açıyorum çalışcam duvara bakıp düşüncelere dalıyorum ders mers moral kalmıyo.Sınavlara giricem ama umutsuz vakayım yanii
Siiz zeyneple maşallahh hatim ettiniz kitaplarıı

çok tembeliz torto çoook

yok ya ben son bir haftadır çalışıyorumm yawrumm hatim falan yok yani oda sadece geçmiş yıl sorularına baktım bende pek umutlu sayılmam nolcak sonumuz bizim yaa

Selam kızlar aöf sınavları gelmiş galba bizim ki askere gidiyor diye dondurdum ben bu sene nasıl bir mantıksa benim ki Allah yardımcınız olsun:18:

çok tembeliz torto çoook

yok ya ben son bir haftadır çalışıyorumm yawrumm hatim falan yok yani oda sadece geçmiş yıl sorularına baktım bende pek umutlu sayılmam nolcak sonumuz bizim yaa

sorma tortoo ya bende bu akşam bakcam çıkmış sorularaa
ben bu seneyi çoktan gözden çıkardım tortooo

Selam kızlar aöf sınavları gelmiş galba bizim ki askere gidiyor diye dondurdum ben bu sene nasıl bir mantıksa benim ki Allah yardımcınız olsun:18:
Selam canım evet geldi sınav günü.Valla benimde aklımdan geçmedi değil dondurmak ama aşkım izin vermedi ne diye 1 yıl kayıp olsun diye.Gerçi sınıfı geçemeyince de kayıp olcak haberi yok benimkinin

Geçersiniz inş. Bizimkide dondurdu şırnakta sınava girmek zor diye ondan cesaret aldım ses çıkartamadı

SAğol canım inş.
Sizin şafak kaç?

Ya ben bu konuda çok beceriksizim aslında hep karıştırıyorum gerçi o kadar zor geçiyor ki kendimi avutmak için şafak değil mehtap sayıyorum benAma kaba taslak 324 diyebilirim tabi bu kadarda yok izninin hepsini kullanmıcak erken terhis olmak için91/4 bizimde işte

heee anladım canıım aynı devreyiz.Bende diğer devrelerden sandımda ondan sordumm yoksa şafağımız aynı yanii

Mehtap 70Ah bir gelse . Sadece 1 kez izin kullanıcak oda 7 gün 6 günde yol izni var sonra şubat'a kadar yok yine:2::2:

keşke dondurmasaydın canım yaaa çalışmak ne kadar sıkıcı olsadaa zevkli yineee

sen yaparsınnn yaaa gözden çıkarmazsın bi seneyii tortom benim

Geçersiniz inş. Bizimkide dondurdu şırnakta sınava girmek zor diye ondan cesaret aldım ses çıkartamadı

ohh aşkımın da sesini duydummm ne kadar yorgun kıyamamm tabi 12 saat nöbette nolur insann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…