91 li tertiplerin topiği yapalımmı arkadaşlar

Gözünüz aydın. Benim askerim 28 gün acemilik yaptı biz yedi gün iznimizi bitireli çok oldu. İyi değerlendirin bugünleri sonrası daha zor. 4 nisanda teslim oldu taa. Rahatı iyiydi gerçi dönemindeki askerler daha gelmediği için çok sorumluluk yoktu. Bugün ilk kez dışarıda nöbete çıktı. 11- 1 nöbetinde şimdi. Allah'ım bütün askerleri korusun. Tez dönsünler sevdiklerine.

şafağımı bile unuttum
mehtabın ne zaman biteceğini düşünmek bile istemiorum

şafağını unutan biri daha var oda ben mehtabın bitemesine son 1 gün var ama ben nerdeyse nefret derecesindeyim

şafağını unutan biri daha var oda ben mehtabın bitemesine son 1 gün var ama ben nerdeyse nefret derecesindeyim
tertibim diğer topikte okudum biraz.. aynı şeyleri biz de yaşıyoruz şu an. Bakma mutluyum dediğime. Azönce yine bi kavga gürültü koptu, eskiye dair sakladığı bişeyi yakaladım. Gerçi ben yine alttan aldım ve barıştık, yatırdım uyuttum ve buraya oturdum. Benimle 1dk fazla geçirsin die ben kıyameti kopartıyorum, peşinden koşuyorum fln. öyle böyle izni bitirdik, bugün son günümüz. Şuan uyuyor ama uyandığında herşey benim istediğim gibi olmazsa karşısında çok farklı bir derya bulacak... malum, şimdi ustabirliğinde yine 1 ay çarşısı yok, ama bana çarşı çok

bugn iznimizin son günü yrn gidio ya 7gün çok çabuk geçti hiç doyamadım muradıma şafak nie böle hızlı geçmezki offf

arkadaşlar iyi akşamlar bişey sormak istiyorum bilginiz var mı? mayısta tecili bozduran birisinin ağustosta gitme ihtimali nedir cevaplarsanız sevinirim.

% 50 canım bağlı olduğu şube ağustos götürüosa şansı artabilir. ama başka bi celpte gönderiosa celbini beklemek zorunda kalabilir. bizde aralıkta tecil bozduk subat celbı beklıoduk yer yok dedıler. mayıs celbiyle gidiyo şubesi mayısta gönderio diye birazda şans işi

benimkide cuma gitti nası geçti anlamadım şimdide zaman geçmek bilmiyor
Allah kavuştursun Onlar varken zaman nasıl geçio anlaşılmıo, ama yoklarken her dakika her saniye kendini hissettire hissettire geçiyor malesef:85:

uwww demeyin böyle ben daha göndermedim bileeeee
Malesef şekerim acı ama gerçek bu:85: aşkım izinden döneli 5 gün oldu daha ama sanki 5 yıldır görmüyorum, zaman durdu gibi... ama buradaki arkadaşlarla birbirimizi avutuyoruz, vakit geçiriyoruz, zamanı biraz olsun hızlandırıyoruz sanki. Askerin heralde mayıs döneminde gidecek. O zaman seni de bekleriz buraya. Şimdiden Allah kavuştursun cnm

askerim hakkari yüksekovaya gitti bugn gideli 6 gün oldu.ya resmen saniyeleri sayar oldum çünkü sayabilecğim kdr yavaş geçio hepimizi allah sağsalim kavuştursun inş tatlım

askerim hakkari yüksekovaya gitti bugn gideli 6 gün oldu.ya resmen saniyeleri sayar oldum çünkü sayabilecğim kdr yavaş geçio hepimizi allah sağsalim kavuştursun inş tatlım
Allah hepimize sabır versin arkadaşım. İnşallah sağsalim dönerler. Sana da hayırlı teskereler şimdiden

Allah kavuştursun Onlar varken zaman nasıl geçio anlaşılmıo, ama yoklarken her dakika her saniye kendini hissettire hissettire geçiyor malesef:85:

amin canım sağol herkes kavuşsun sevdiğine hayırlısıyla inşallah öyle yada böyle geçicek bi şekilde her nekadar şuan bitmiycekmiş gibi gelsede şafak birgün bizler içinde doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…