91 li tertiplerin topiği yapalımmı arkadaşlar

alışıcaz biliyorum ama ilk günler zormuş ilk 1 ayı atlatalım snra daha kolay gelir inş
evet bi ilk günler bir de son günler çok zor geçermiş...
İlk günlerin zorluğunu gördüm gerçekten, bakalım inşallah son günler de bir gelsin de hayırlısıyla, görelim zorluğunu

burada seni anlıyan kişilerle konuşmak iyi geliyor. çünkü herkesin ortak özlemi ne hissettigimizi anlıyabiliyoruz karşılıklı. şafakları beraber sıfırlarız inş :)

ah canım benimmm aynısını bıraz daha fazlasını yaşıyorum kendımı buraya atttım kapandım aglıyorum sızlıyorum kalbımdekı agırlık azalmıyorr...Teslım oldukdan sonra aradı 1 2 saat ıcınde ıyıyım askım merak etme dedi o tıtreyen sesi kulaklarımdan gıtmıyor ölürüm ben onaa...
Çok karamsarım suanda nası gecıcek nasıl gecıcek...
Yardıma morale ıhtıyacım var hep takıp edıyordum uzaktan bu konuları attım kendımı buraya bıraz olsun boşaltayım ıcımı dıye...

Aynı gun annem anjiyo oldu o teslım olurken 2 ye ayrıldım...Bugunu atlatsam bii aklım kalbim sıgmıyor bana..

yanımda bırılerı olsun özge geçicek desinn çok ıhtıyacım var...
ölücem yoksa..

yanındayken zaman çabuk geçer, uzaktayken zaman geçmez. ama her ne olursa olsun günler geçmeye mahkumdur. herşeye alışıyo insan. ilk günler diye bu kadar içimiz acıyo zor oluyo. ama onlarada belli etmiyelim güç verelim. beraber yazıcaz şafak dogan güneş diye. emin olabilirsn aynı şeyleri hissediyorum seninle.

ağla, sızla, içinden ne geliyorsa onu yap, ama askerine belli etme, çok üzülür cnm...
ben de aşkımın teslim olduğu gün göğsümde kist olduğunu öğrenmiştim

burada seni anlıyan kişilerle konuşmak iyi geliyor. çünkü herkesin ortak özlemi ne hissettigimizi anlıyabiliyoruz karşılıklı. şafakları beraber sıfırlarız inş :)
ewet, çok iyi geliyor hatta bir süre sonra burası alışkanlık bile yapıyor

birgün daha geçtii onsuz Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun bekleyenlerinede sabırlar versin..şafak:363

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…