- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
evet bi ilk günler bir de son günler çok zor geçermiş...
alışıcaz biliyorum ama ilk günler zormuşilk 1 ayı atlatalım snra daha kolay gelir inş
canım, o acı çok kötü biliyorum...
Sanki insanın canından bir parça kopartıp götürüolar, sanki dünya duruyor o anda, o gidince herkes gidiyor, dünya ıssızlaşıyor, yalnız kalıyorsun, canın yanıyor, çoook yanıyor hemde...
Ama buna yapabilecek birşey yok maalesef
Hepimiz yaşadık bu acıyı, tarifi yok biliyorum. Ama burada birbirimize hep destek olduk, vakit geçirdik, zamanla acımız azaldı.
Artık üzülmüyor muyum? Tabi ki üzülüyorum, ama ilk günlerdeki gibi asla olamaz...
Şimdiden Allak kavuştursun, hayırlı teskereler
Allah yardımcın olsun, aramıza hoşgeldin
ah canım benimmm aynısını bıraz daha fazlasını yaşıyorum kendımı buraya atttım kapandım aglıyorum sızlıyorum kalbımdekı agırlık azalmıyorr...Teslım oldukdan sonra aradı 1 2 saat ıcınde ıyıyım askım merak etme dedi o tıtreyen sesi kulaklarımdan gıtmıyor ölürüm ben onaa...
Çok karamsarım suanda nası gecıcek nasıl gecıcek...
Yardıma morale ıhtıyacım var hep takıp edıyordum uzaktan bu konuları attım kendımı buraya bıraz olsun boşaltayım ıcımı dıye...
Aynı gun annem anjiyo oldu o teslım olurken 2 ye ayrıldım...Bugunu atlatsam bii aklım kalbim sıgmıyor bana..
yanımda bırılerı olsun özge geçicek desinnçok ıhtıyacım var...
ölücem yoksa..
ağla, sızla, içinden ne geliyorsa onu yap, ama askerine belli etme, çok üzülür cnm...ah canım benimmm aynısını bıraz daha fazlasını yaşıyorum kendımı buraya atttım kapandım aglıyorum sızlıyorum kalbımdekı agırlık azalmıyorr...Teslım oldukdan sonra aradı 1 2 saat ıcınde ıyıyım askım merak etme dedi o tıtreyen sesi kulaklarımdan gıtmıyor ölürüm ben onaa...
Çok karamsarım suanda nası gecıcek nasıl gecıcek...
Yardıma morale ıhtıyacım var hep takıp edıyordum uzaktan bu konuları attım kendımı buraya bıraz olsun boşaltayım ıcımı dıye...
Aynı gun annem anjiyo oldu o teslım olurken 2 ye ayrıldım...Bugunu atlatsam bii aklım kalbim sıgmıyor bana..
yanımda bırılerı olsun özge geçicek desinnçok ıhtıyacım var...
ölücem yoksa..
ewet, çok iyi geliyor hatta bir süre sonra burası alışkanlık bile yapıyorburada seni anlıyan kişilerle konuşmak iyi geliyor. çünkü herkesin ortak özlemi ne hissettigimizi anlıyabiliyoruz karşılıklı. şafakları beraber sıfırlarız inş :)
evet bi ilk günler bir de son günler çok zor geçermiş...
İlk günlerin zorluğunu gördüm gerçekten, bakalım inşallah son günler de bir gelsin de hayırlısıyla, görelim zorluğunu
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Dün gece ölecek gibi oldum. inşallah gelmelernden 1 gün önce konusuruz ve günler nasılda geçti deriz
alışıcaz biliyorum ama ilk günler zormuşilk 1 ayı atlatalım snra daha kolay gelir inş
merhabalar.. benimde sevgilim askerde kızlarrr çok özledim onu çooook
merhabalar.. benimde sevgilim askerde kızlarrr çok özledim onu çooook
allah kavuştursun cnm şafak kaç?
Merhaba :)) Allah kavuştursun
çok teşekkürler cnm.. 357 çok var daha çook
iyilik bebem senden naber
evt çok var benimde 359 tertibiz nerde yapıo askerliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?