91 li tertiplerin topiği yapalımmı arkadaşlar

selam yarenler keyifler yerlerde bakorumda biraz moralli olun kızlar askerlerinizinde moreli yerinde olsun ben şafak fln saymıorum zmanın nasıl geçtiğini anlamıyım die toplu şafak karalama yapıcam

selam yarenler keyifler yerlerde bakorumda biraz moralli olun kızlar askerlerinizinde moreli yerinde olsun ben şafak fln saymıorum zmanın nasıl geçtiğini anlamıyım die toplu şafak karalama yapıcam
aferin tertom, ben de senin taktiği uyguluyorum
Haftada 1 fln karalıyorum kağıdı, ama burda elbet görüyorum şafağımı, faceye de öyle yazıyorum

kızlar askerler nasıl?
bi süre giremedim yıllık izindeyim çarşamba bitio iznim ama hala bişey anlamadım diyebilirm.
bu arada perşembe sabah 7 te gidio benim yarim

Arkadaşlar bir şey sorucam,
Şu imza kısmınızdaki takvimler nasıl yapılıyor?
Beni aydınlatırsanız sevinirim
canım sana özelden yazacağım...

kızlar askerler nasıl?
bi süre giremedim yıllık izindeyim çarşamba bitio iznim ama hala bişey anlamadım diyebilirm.
keşke perşembe askerini yolcu ettikten sonra işbaşı yapsaydın cnm, ilk gün işe adapte olmak zor olur..
şimdiden Allah kavuştursun

aferin tertom, ben de senin taktiği uyguluyorum
Haftada 1 fln karalıyorum kağıdı, ama burda elbet görüyorum şafağımı, faceye de öyle yazıyorum

kızlar askerler nasıl?

canım sana özelden yazacağım...

keşke perşembe askerini yolcu ettikten sonra işbaşı yapsaydın cnm, ilk gün işe adapte olmak zor olur..
şimdiden Allah kavuştursun

valla iyi taktik tertom

csmt allah kavuştursu sizide canım

Kızlarrrrrr ben çok yandım çok acıdı canımmmmm herşeyim gittiiii
Nefesim yok....
Nası iyi olucamm nasıl göremeden gitti benim sevgilimmm
Siz nasıl dayandınız bana yardım edin çok kötüyümmmm çok kötüyümmm benn!

canım, o acı çok kötü biliyorum...
Sanki insanın canından bir parça kopartıp götürüolar, sanki dünya duruyor o anda, o gidince herkes gidiyor, dünya ıssızlaşıyor, yalnız kalıyorsun, canın yanıyor, çoook yanıyor hemde...
Ama buna yapabilecek birşey yok maalesef
Hepimiz yaşadık bu acıyı, tarifi yok biliyorum. Ama burada birbirimize hep destek olduk, vakit geçirdik, zamanla acımız azaldı.
Artık üzülmüyor muyum? Tabi ki üzülüyorum, ama ilk günlerdeki gibi asla olamaz...
Şimdiden Allak kavuştursun, hayırlı teskereler
Allah yardımcın olsun, aramıza hoşgeldin

benim yarim dün gitti bugün teslim oluyor. ilk günlerin bu kadar zor gececegini tahmin etmiyodum.
yaşamadan bilinmiyomuş. Dua ediyorum zaman su gibi gezsin. giden için zor oldugu kadar kalan için de zor. içi acıyo insanın çok acayip bi ayrılık. Allah hepimizi kavuştursun

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Dün gece ölecek gibi oldum. inşallah gelmelernden 1 gün önce konusuruz ve günler nasılda geçti deriz

hoşbuldk canım. İnsallah burada destek oluruz birbirimze. çünkü destege çok ihtiyacım var

ayrıca şafak takvimi nasıl yapılıyo yardımcı olabilirmsn
İnan burada o kadar rahatlıyor ki insan, çünkü herkes aynı dertten muzdarip burada...
Ben kendi arkadaşlarıma anlatamadıklarımı buradaki arkadaşlarıma anlatabiliyorum ancak, çünkü bir tek onlar anlayabiliyor bunları.
Şafak takviminin yapılışı aşağıdaki linkte anlatılıyor cnm, oradan bakarak yapabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canm allah kavuştursun.

canım allah kavuştursun yaa ama zamanla alışıosun bize ilk zamanlarda söleniodu ama biz inanmıoduk simdi bizde alıştık gibi ne kadar çok özlesekte ağlasakta bir şekilde geçio acısı biraz hafiflio işte

allah kavuştursun sizide canım bir şekilde geçicek emin olun buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…