- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
aferin tertom, ben de senin taktiği uyguluyorumselam yarenler keyifler yerlerde bakorumda biraz moralli olun kızlar askerlerinizinde moreli yerinde olsun ben şafak fln saymıorum zmanın nasıl geçtiğini anlamıyım die toplu şafak karalama yapıcam
canım sana özelden yazacağım...Arkadaşlar bir şey sorucam,
Şu imza kısmınızdaki takvimler nasıl yapılıyor?
Beni aydınlatırsanız sevinirim
keşke perşembe askerini yolcu ettikten sonra işbaşı yapsaydın cnm, ilk gün işe adapte olmak zor olur..kızlar askerler nasıl?
bi süre giremedim yıllık izindeyim çarşamba bitio iznim ama hala bişey anlamadım diyebilirm.
bu arada perşembe sabah 7 te gidio benim yarim
aferin tertom, ben de senin taktiği uyguluyorum
Haftada 1 fln karalıyorum kağıdı, ama burda elbet görüyorum şafağımı, faceye de öyle yazıyorum
kızlar askerler nasıl?
bi süre giremedim yıllık izindeyim çarşamba bitio iznim ama hala bişey anlamadım diyebilirm.
bu arada perşembe sabah 7 te gidio benim yarim
canım sana özelden yazacağım...
keşke perşembe askerini yolcu ettikten sonra işbaşı yapsaydın cnm, ilk gün işe adapte olmak zor olur..
şimdiden Allah kavuştursun
izindeyim tertomvalla iyi taktik tertom
csmt allah kavuştursu sizide canım
canım, o acı çok kötü biliyorum...Kızlarrrrrr ben çok yandım çok acıdı canımmmmm herşeyim gittiiii
Nefesim yok....
Nası iyi olucamm nasıl göremeden gitti benim sevgilimmm
Siz nasıl dayandınız bana yardım edin çok kötüyümmmm çok kötüyümmm benn!
Kızlarrrrrr ben çok yandım çok acıdı canımmmmm herşeyim gittiiii
Nefesim yok....
Allah yardımcın olsun cnm, aramıza hoşgeldin...benim yarim dün gitti bugün teslim oluyor. ilk günlerin bu kadar zor gececegini tahmin etmiyodum.
yaşamadan bilinmiyomuş. Dua ediyorum zaman su gibi gezsin. giden için zor oldugu kadar kalan için de zor. içi acıyo insanın çok acayip bi ayrılık. Allah hepimizi kavuştursun
Allah yardımcın olsun cnm, aramıza hoşgeldin...
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...fak-panonuz-safak-kac-tezkereci-guzeller.html
buraya da bekleriz...
İnan burada o kadar rahatlıyor ki insan, çünkü herkes aynı dertten muzdarip burada...hoşbuldk canım. İnsallah burada destek oluruz birbirimze. çünkü destege çok ihtiyacım var
ayrıca şafak takvimi nasıl yapılıyo yardımcı olabilirmsn
benim yarim dün gitti bugün teslim oluyor. ilk günlerin bu kadar zor gececegini tahmin etmiyodum.
yaşamadan bilinmiyomuş. Dua ediyorum zaman su gibi gezsin. giden için zor oldugu kadar kalan için de zor. içi acıyo insanın çok acayip bi ayrılık. Allah hepimizi kavuştursun
Kızlarrrrrr ben çok yandım çok acıdı canımmmmm herşeyim gittiiii
Nefesim yok....
benim yarim dün gitti bugün teslim oluyor. ilk günlerin bu kadar zor gececegini tahmin etmiyodum.
amin canımcanm allah kavuştursun.
allah kavuştursun sizide canım bir şekilde geçicek emin olun buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?