- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Allah kavuştursun cnmmerhabalar.. benimde sevgilim askerde kızlarrr çok özledim onu çooook
Datlum naber?:80:Merhaba :)) Allah kavuştursun
benim de 356, tertibiz yaniiiçok teşekkürler cnm.. 357 çok var daha çook
Allah kavuştursun cnm
Datlum naber?:80:
benim de 356, tertibiz yaniii
ben de iiyim napiim işte, dopik dopik gezeyrum canım yaaiyiyim canımm benim saol senden naberr
Bendende iyilik canımm girmiyosun artık pekk
fırsat yaratmaya bak sedam ama.... bak kk seni özlüyor, yollarını gözlüyorevt canım pek girmiorum facede falan oluorum kk ya pek girmeye fırsatım olmuo
tuncelide yapıyor cnmseninki nerde yapıyor???
walla 200lerdeki ve 100lerdeki arkadaşlarda daha zor geçtiğini söylüyor ama, görecez bakalım...ne güzel :) nasıl geççek bu günler hiç bilmiyorum off off
en azından 200lere düşsede biraz rahatlasak..
fırsat yaratmaya bak sedam ama.... bak kk seni özlüyor, yollarını gözlüyor
walla 200lerdeki ve 100lerdeki arkadaşlarda daha zor geçtiğini söylüyor ama, görecez bakalım...
57 gün sonra 200lerdeyim
kahretsinnn yaa, kimin tertosu...evt terto farkındayım kk beni baya özlemiş seviliorum yaa kahretsin havam batsın
kahretsinnn yaa, kimin tertosu...
aynen walla yaa benim de başım döndü, daha varsa oralarada yazalımmmkız başım döndü tüm topiklere yazıoruz farkındamısın terto ahaha
aynen walla yaa benim de başım döndü, daha varsa oralarada yazalımmm
senle benden başka kimse gelmez heralde o topiğe, warmı ikimizden başka deliolmadı yapalım biz cadıyla deryaw topiği die bikaç topik daha
senle benden başka kimse gelmez heralde o topiğe, warmı ikimizden başka deli
benimki şırnakta yapıo canım allah sağsalim gelmelerini nasip etsin inş. tertip
hee doğru walla, o da bizdenvar var merve var bide o bugün yoğun uğrayamıoonu ben temsil ediom
walla 200lerdeki ve 100lerdeki arkadaşlarda daha zor geçtiğini söylüyor ama, görecez bakalım...
57 gün sonra 200lerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?