- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
ya deryaw bende 13 mayıs 22 mayıs arası yıllık izne çıkıorm askerim 10 mayısta şubeye gidip öürencek ne zaman gittiğini ama sorun var 23-24 ve 26-27 tarihinde seminer var katılmak mecburi o tarihlere denk gelirse ben yandım
Ahh canııım, inşallah denk gelmez. Yapabileceğin bişey yok mu? Eğer denk gelirse özel durumun olduğunu belirtip katılmamazlık edemez misin? Bi araştır istersen:26:
mümkün değil cnm ya onu stres yaptım şimdi
ama zaten askerler akşam binio otobüslere biz sanırım 7 ye kadar en gec oluruz yetişirim belki olmadı o gelicek yanıma vedalaşıp gidicek o daha cok zorlaştırıcak ama bakalım dua edin bana 22sine kadar gitsin askerim yada 30undan sora :2:
Canım askerin otobüs saatini sana göre ayarlamaya çalışsın, başka bi seçenek yok gibi duruyor
İnşallah denk gelmez de, son anlarında yanında olursun askerinin... Çünkü bu duygu hayatta sadece 1 kez yaşanıyor, tekrarı yok
selam hatunlar nabersiniz nasıl gidio hayat askerler nasıl
otobüs saati :44: güzel fikir cnm hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür
Tüm Askerlerimizin Allah Yardımcısı olsun
Asker Yolu Bekleyenlerimizede Allah Sabır Versin
kızlar ben geldim topiği yeni buldum..
benmde sevgilim askerde bugün 55 gün oldu gideli... bana mektup yazmış bugün geldi.zil çaldı kapıyı bi açtm çiçek ve üstünde mektup şok oldum ..bugn çok mutluyumbu topiği bulduğum için dahada mutluyum yanlız değilim artık
kızlar ben geldim topiği yeni buldum..
benmde sevgilim askerde bugün 55 gün oldu gideli... bana mektup yazmış bugün geldi.zil çaldı kapıyı bi açtm çiçek ve üstünde mektup şok oldum ..bugn çok mutluyumbu topiği bulduğum için dahada mutluyum yanlız değilim artık
hoşbuldum kızlarbugün gidecekleri yerler belli olacak galiba
benmki aradı ama o konuyu konuşamadık bakalım tekrar ararsa çok merak ediyorum nereye gidecek acaba.. seninki nerde yapıyo şuan
belli olsa söylerdi heralde askerin, demek ki belli olmamış.
Benimki şuan izmir gaziemir'de canım..
evet canm haklısın söylerdi.Allah kavuştursn.
kızlarr pazartesi belli oluyormuş bugün değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?