- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
arkadaşlar benim askerim ocakta şubeye gitti mayıs 22 sine sevk tarihi vermişler.
10 unda gel gitceğin yeri öğren demişlerdi. son 1 ayımız biz şimdi den üzülmeye başadık daha 460 var nası olcak anlamıorum herkes bişeler dio beni iyi etmek için ama olmuo sanırsam
mayısta gidenler kaçıncı tertip oluo bide yemin töreninden sonra dağıtıma geliolar ya kaç gün kalıolar siz bilionuz mu
teşekkürler
canım öncelikle aramıza hoşgeldin:80:
Yanılmıyorsam mayısta gidenler 91/2 tertip oluyorlar.
Şimdiden üzülmeye başlamayın da, son 1 ayınızın tadını çıkarmaya bakın, çünkü üzülmeye o kadar çok vaktiniz olacak ki...
Yemin töreninden sonra hemen dağıtım olmayabiliyor. O gideceği yere ve yapacağı işe göre değişiyor. Mesela benim askerim Şubatta 91/1 İzmir gaziemir'e gitti, 1 ay sonra yemin töreni oldu. Meslek sınavlarını kazanan arkadaşları yemin töreninden hemen sonra dağıtım oldular ve usta birliklerine gittiler. Ama benim askerim mayıs da dağıtım olacak, hala gaziemirde şuan. Dağıtım izni de 7gün fln oluo, o da gideceği yere göre değişiyor.
Hayırlısı olsun, bu günlerin tadını çıkar. Zaten 460 gün üzülüyorsun
Hayırlı teskereler
saol canım sanada hayırlı teskereler inşallah.
umarım mayısta güzel bi yere düşer seninde askerin
son 1 ayımızı değerlendirmek için gezi planları yaptık bizde uyguluyoruzda yavaştan.
ama bazen bi sessizlik alıo o an çok çaresizleşio insan bunu aşabilirsem en azından daha rahat olucam :44:
Amin canım, sağol, Allah hepimizi askerlerimize sağsalim kavuştursun inşallah...
Ne güzel siz aylar öncesinden öğrenmişsiniz gideceğini, bizim gideceği 1hafta 10gün önce fln belli olmuştu. O kısacık zamanda ne yapacağımızı bilememiştik
Zaten hergün biyere asker yemeğine davetliydik, çarşı alışveriş işleri de vardı... Anlayacağın iki ayağımız bi pabuca girmişti. Son günlerimizde o kadar kötü olmuştum ki, yüzüne bakıp bakıp ağlıodum, o da beni teselli ediyordu. Ve gittiği gün korkunç, sanki dünya durmuş gibi, ilk bir ay ise cehennem azabı gibi gelio insana. Şimdi biraz daha alıştım. Hala canım yanıo ama ilk gün gibi değil, çünkü yavaş yavaş zaman geçmeye şafak azalmaya başlıo... Burda vakit geçirmek de baya iyi gelio, kızlarla dertleşmek falan iyi oluo.
Bugün şafak 404
Kızlarla beraber şafak sayarken zaman biraz olsun akıyor. Askerin gidince seni de bekleriz.
Sana da şimdiden hayırlı teskereler...
mutlaka burda olucam 460 gün boyunca kenetlenlenmeye ihtiyacımız olucak hepimizin çok çok teşekkürler yardımların için
mutlaka burda olucam 460 gün boyunca kenetlenlenmeye ihtiyacımız olucak hepimizin çok çok teşekkürler yardımların için
Rica ederim canım, birbirimize destek olmak için buradayız
canım hoşgeldin aramıza derya arkadaşım sana herbişeyi anlatmış saolsun son günlerinizin keyfini çıkarın aşkına bol bol sarıl şimdilik bunu yapın zatn gittikten sonra çok vaktin olcak üzülmek için şimdiden hayırlı tezkereler allah kavuştursun canım
canım hoşgeldin aramıza derya arkadaşım sana herbişeyi anlatmış saolsun son günlerinizin keyfini çıkarın aşkına bol bol sarıl şimdilik bunu yapın zatn gittikten sonra çok vaktin olcak üzülmek için şimdiden hayırlı tezkereler allah kavuştursun canım
tertibim yaa nasılda destek oluon herkeze yaa seviom kıs ben seni
cadıkazani senin şafak kaç
rica ederim canımıniçi, ne demek
ben de seni seviyorum beeee
canım cadıkazanıyla biz tertibiz, 2 gün var aramızda.
Benim şafak 403
ayy ne biliyim tertip yaa zaten aşkitom benden 1 hafta fazla sayıyo nerdeyse:26:tertip fark 3 güne çıkmış nasıl oldu?
ayy ne biliyim tertip yaa zaten aşkitom benden 1 hafta fazla sayıyo nerdeyse:26:
ama safaksoyleden hesaplatıom 403 çıkıo, ben kime inancam bilmiom.
Şafak fln saymıcam yaa öfff
tertip o durum bizdede var o benden fazla sayıyo onlar 460 dan düşüo galiba ondan öyle biri bunları uyandırsın yaff
Tam 460 değil di mi yaa? Diyorum diyorum benimkine, olur mu öyle şey, 460 değil de kaçmış dio bana
Peki 460 olmamasının açıklaması ne kuzum, biliosan söyle de, yoksa ikna edemicem ben bu çocuğu
ne güsel 300 lü sayılara as kalmış arkadaşlar
maşallah
allah kavuştursun canım acemimi yoksa ustamı askerin
Askerimi ilk gönderdim baktım 460'ın bütün çarpanlarını bölenlerini ayırdım. Kaç hafta, kaç ay, 20.23 ,
10.46 vs ama sonuç değişmiyor her yoldan elde tam 460 gün var sonra bıraktım saymayı arada bi bakıyorum. Daha iyi geliyor. Her gün o kadar zamanı düşünerek vakit geçmiyor. Bunun yerine geldiğinde yaşayacağımız güzel günleri düşünüyorum. Daha iyi geliyor.
Gönderdim zaten oturup ağlayacak vaktim olmadı derse yetişmem gerekiyordu. Öğrenciye de diyemezsin ya nişanlımı geçirdim benim yas tutmam lazım sınava az kalmış. Ama üzüntüyü de yaşamak lazım içte kalınca daha kötü oluyor. Neyse herkes kendine iyi baksın askerlerimizde bizlerde ki güzel günlerde sağlıklı olalım.
ben yıllık izine ayrılmıştım son günlerinde, zaten hayatta gittiğinin ertesi günü işe fln gidemezdim o halde. hayat devam ediodu dışarda ama benimki durmuştu resmen.
Bide sağlıkta hata olmaz, olmamalı, en ufak bi hata insanın canına mal olur, o yüzden işe gitmemekle çok iyi etmişim, acımı doya doya yaşadım, hala daha yaşıorum.
Mesela üzerimde aşkımın hırkası var şuan, koklayıp koklayıp ağlıyorum hala. Birazdan aşkımın yatağına yatacağım, yastığını koklaya koklaya uyuyacağım, ağlayacağım. Gündüz insanlara iyi kuvvetli görünebilmek için geceleri içimdeki acıyı boşaltmam gerekio...
Ewet herkes kendine iyi baksın tatlım, öptüm iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?