92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

gençler bn çkyrm öpyrm hepnizi hayrlı geceler
kocm gelcek 4 te nöbeti wramş sbha kadar mesaşlascaz uyandrablrse bni tabiii

anladım cnm inşallah bizde ağustosta kullanacağız dağıtım iznini kaç gün veriyorlar zanım

İNŞ. CNM 7 gün veriolr ama 7.gün teslm olmn gerkktiği için sbhtn yada bign öncesnden yola çıkıolr o yzden sözde 7 gün :s bzm cuma gnü 7 gn ama sbh 11 de uçkla uçuo 7.gn yok yni ((

buyrun size şafak sonu haberiii !!! hakkari yüksekovada 2 şehitt !! attır şimdi şafağı attırabilirsen (

bukum üzme kendini bak hem düzelmişsiniz artık karamsarlar gözlerinde çok büyütüyolar .s

canım inan bende senle aynı durumdayım napacağımı şaşırdım. yemn töreninde 3 gün beraberdik bugün telde sürekli ağlıyo birtanem benmya çok özlüyorum ,alışamıyorum, ben senin yanında olmak istyorum, bıktım burdan, kaçıcam gelicem ynına yoksa bu zaman geçmez vs diyor.inan bende napıcağımı şaşırdım önceden o bana destek veriridi şimdi ben ona destek veriyorum daha doğrusu vermeye çalışıyorum.geçecek çok az kaldı dağıtıma geleceksin diyorum gelse nolacak yine ayrılık olacak vs diye karamsarca düşünüyor.oysaki önceden hep o daha güçlü olurdu bana destek verirdi onada tak etti sonunda herhalde.

böyle bu canım yeri gelir biz sıkkılırız psikolojik olarak bunalırız onlar destek verir ,yeri gelir onlar bunalır biz destek veririz.ama unutma onlar bizden çok daha zor durumdalar.ellerini hiç bırakmayın askerlerinizin sizin yanında olduğunu bilmesi gerçekten onlara büyük moral oluyor zaten.benm askerimde hep der sen olmasan atlatamazdım, hep yanımdasın, iyiki varsın, sayende senin sesinden,sevginden aldığım güçle moralle daha kolay atlatıyorum günleri der hep. beraber üstesinden geleceğiz inş. iki taraf içinde gerçekten çok zor

Son düzenleme:

bu dedklernn aynısını yaşıorm ben ağlrdm o susturrdu şimdi o ağlıo bn susturuom onu çok çok ii anlıyorm ama bni anlıymzsn dio düzelck inş. diorm ama hiç sanmıorm kafayı yemş gibi aklını yitrcek habire düşünüo bitmz bu 14 ay diip diuruo konuşuorm birz rhtlıo snra yne bşlıo bugnde bn öleym cuma günü gtck tam alştm derkn yine uçck taaa 10 ay snra glck nsl dyncz bilmiorm ( annesyle knştm bn düzeltemiom seni dinlio sen bişey yap dedi bana ewde hiç yanlrnda durmuomş annesigilin gidiomş yatıomş anneside bnm düzlteceğime inanıo boğuluorm resmn ne ypcğmı bllmiorm dün büssürü bğrdm birz kndne gldi güldük fln snragece yine bşladı birzdn ynna gtcm ve yine çaresizim (

Canim bisure askerde kalinca alisiyorlar ister istemez ama bi kac gunlukte olsa sevdikleriylezaman gecirdiler mi yine ilk zamanki gibi oluyorlar sanirim ayrilmak istemiyorlar.ama yine alisirlar canimya bende napicagimi bilmiyorum bildigimtek sey var bazen biz bazen onlarin cani sıkkın olacak ama oyle boyle atlatacagiz bir sekilde.hep destek olun birbirinize yeri gelir o seni tesselli eder yeri gelir sen onu.sevgi bu zaten. Erkekler bu konuda daha zor zamanlar geciriyorlar onlar hic buyumeyen çocuk oluyor zaten. Bakmayin direncli gibi gorunduklerine onlar bizden daha caresiz ,daha gucsuz aslinda.dayanalim hep yanlarinda olalim hep guzel seyler soyleyelim onlara destek verelim.hep beraber atlatacagiz ins

İnşallah. :)

Tez zamanda iyileşir Allah in izniyle. Benimkinin de bir fotografını gördüm. Koprucuk kemiklerinin hemen altında bir yara izi var buyuk, bu ne dedim, güneşten yara oldu da iyileşti dedi. İcim gitti, kim bilir ne kadar kaldı ki güneşte yara oldu oyle. Allah askerlerimize güç kuvvet, saglik versin, isleri cok zor.

Buket, herkes aynı durumda canım uzulme.
Benimkide yemin törenine 3 gun kala, kafayı sıyirdi sanki. O gun telefonda 1 buçuk saat konuştuk. O kadar sinirliydi ki inanamazsın, şehit haberini gormuş. O konuştuğumuz bir saatin icinde bir ara kacicam ben gitmiyicem Mardin'e diyordu, bir ara ya kendime ya baskasına zarar vericem hava degisimi verirler giderim burdan diyordu, telefonda sovmedigi şey kalmadi bu nasil sistem bilmemne. Hani ne diyeceğimi şaşırdım, ne yapsam ne söylesem boş. Annem yalnız benim burada ne isim var diyordu, hasayım ben doğru düzgün bakmıyorlar bile diyordu. Yani asker psikolojisi canım, yapacak ir sey yok. Biz gorusemiyoruz, mesajlasiyoruz arada konuşuyoruz, hani beklersin ki hiç susmasın degil mı, yok kafasında bir sürü sey var onun, siniri cok bozuk, zor konusturuyorum. Dün hele bir de ters bir cevap verdi, bende mesaj atmadım. O zaten ben mesaj atmazsam, hiç atmaz. Biraz önce senin yazdıklarını okuyunca kafam yerine geldi de, attım mesaj. Ne yapacagını sende bilemiyorsun, cok zor boyle bur durum da olmak. İnşallah atlatirlar.

heralde bi benım kı sağlam kızlar ohhh dünya ona güzel vala beni hiç takmıyo sadece 2 kere görüştük bensizlikten çok mutlu imrenıyorum vallahi sizlere keşke bana oyle davransa da benı sewdğini özledğini flan anlasam ama nerde .s.s

Mutlu değildir, hiç oyle sey olur mu yorma sen kafanı.
İsteme boyle seyleri, herkesin karakteri farklı. Bak kızlar nasil zorlanıyorlar şimdi, yarinden ayrılmak kolaymış gibi birde onları avutmaya çalışıyorlar. Bir üzülürken bes üzülüyorlar şimdi.

yok canım yok bu izin benı çok soğuttu kendınden keşke gelmeseydı dıyorum burda ki kızların dediklerini okudkça kendi kednimi yiyorum .s

yok canım yok bu izin benı çok soğuttu kendınden keşke gelmeseydı dıyorum burda ki kızların dediklerini okudkça kendi kednimi yiyorum .s

Nolduki canim o kadarya. O da streslidir icinden neler geciyor,nasil bunalimlarda kimbilir .kotu dusunme atlaticaz hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…