bizim sulus tarıhımız 30 mayıstı sızınkı devre kaybı sanırım onların uygulaması farklı olabiliyo evet 92/2 b olanlarla bırlıkte olur yemın torenı buyuk ıhtımalle yanı onlarda 2-3 temmuz gıbı gıdıcekler uzerıne 28 gun ekle sonrakı ılk cuma torenınız olur dıye tahmın edıyorum
Merhaba canım böyle olması çok normal, herkes herkes kolay kolay atlatıp sindremiyor.
Sen hep yanında ve destek ol.
Eli mahkum alısacak caresi yok bunun
Allah kolaylıgını veriyor.
biz çok zor alışıcaz galba(
yok kuzum yok öyle deme hepimiz neler çektik çok ama çok zor.
ben sevgilimin ne hallerini biliyorumüzgün umutsuz ama geçiyor.
54 günümüz kalmıs hala diyor ki askım bitiyor değil mi ayrılmamak üzere kavusuyoruz
enişte hala inananamıyo yazıkkmblr neler yaşıolr orda bu kdr bunaldğına göre :S bn 3bçk senedr hiç görmdm sewglmi böle çok karamsar geçecek inş. :S sizin şafakta nazar maşallah hayrlı teskereler inş. sağ salim
allah aşkına biri bana yardım etsn kafayı yicem bnm askercağızm sanırım bunalmda yada depresynda yada kafayı yedi hepsi olblr çocuğum hiç knşmuo öle mal mal bakıo soru soruom rtek cümlelk cvplar verio sonra yine uzun uzun bakıo ağlıck gibi gözleri doluo anlt nlur knş diom konuşamıo boğzm düğüm düğüm olıuo dio( beni gönderme nolur dio ben napcm blmdğim şhrde kmsem yok alışamıom bn senszliğe daha 2013 ağstosa çok var dio dlga geçiom diom bak nisanda gelcn d.günüme bana güsel bişey al diom daha çok var gelmz o günler dio ( msjlaşırkn bile hep negatif ilk gldiği gün askerlk anılarını anltıodu susmaz bu artk diodm ama şimdi anltsn die ben kendimi parçlıorm ( cuma günü gitck çok güsel şeler yapıoz gezioz fuara gttk orda bile doru dzgn gülmedi ynnda mutluyum ama bugnde bitcek diip duruo ben ne yapcğmı n diceğimi bilmiom bana bi akl vern nolur
ayrıca kesinlikle sen moralini bozma yanında hep gülümse ve daima destek ol.ben hep ikimiz için de çok zor ama geçicek ve o zaman tüm engeller kalkmış oluo diorum hep bunu hatırlatıyorum sen de yap gerçekten iyi gelio ve herşey bittiğinde yaşayacağınız güzel günlerden bahset
bnde geldim aranıza 92/2 şafak 423 HATAY da yarim
bnde geldim aranıza 92/2 şafak 423 HATAY da yarim
h.gldn cnm acemilikmi hatay da ?
bnmki acemlği 25 gn htay/iskenderunda yaptu canm bahriyeli....
Nerde sennki, ne olarak yapyo?
hoşbuldum canm, evet acemilik hatay serinyolda 75 gün orada kalacak.
hatay serinyol canım acemiliğini yapıyor orada 75 gün kalcak jandarma olarak yapıyor
aramza hoşgldn o zmn :)
senin askerin nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?