92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

3 ağustosa denk geliyo daha çok varmış ya.. teşekkürler açıklaman için kelebekd..

oofffffffffff kızlar hemen anlatmak istiyorum yaa bu izinde bile bunu yaşadım ya benden kısmetsizi yoktur ya yaşadığımız yerde eğlence parkı gibi bi tesis var yeşillendrmşler harika doğayla iç içesin oraya gidelim dedik gitti şehir merkezine biraz uzak ve çok sıcaktı şehir içi otobüsüyle gittk çok güzel eğlendık fotoğraflar falan çekildik tam eski sevglilerinden knuşuoduk ki dönüş için tekrar otobuse bindiğimizde eski sevgililerinden biri ordaydı ben kızı tanımıyorum baya ilerledikten sonra bir şey söylcm ama kızma dedi bak en önde oturan emine eski sevglim dedi kız pek güzel değilmiş ama çokkkkkkkkkkk kıskandım kızın içine düştüü resmen bir de beni senle görünce içimin yağları eriyo dedi bendde demek hala aklında bi duygu hissettğine göre dedim güldü sadeece offfff çokk kızdım çokk şmdi içimi bi şüphe kapladı ((((

allah aşkına biri bana yardım etsn kafayı yicem bnm askercağızm sanırım bunalmda yada depresynda yada kafayı yedi hepsi olblr çocuğum hiç knşmuo öle mal mal bakıo soru soruom rtek cümlelk cvplar verio sonra yine uzun uzun bakıo ağlıck gibi gözleri doluo anlt nlur knş diom konuşamıo boğzm düğüm düğüm olıuo dio ( beni gönderme nolur dio ben napcm blmdğim şhrde kmsem yok alışamıom bn senszliğe daha 2013 ağstosa çok var dio dlga geçiom diom bak nisanda gelcn d.günüme bana güsel bişey al diom daha çok var gelmz o günler dio ( msjlaşırkn bile hep negatif ilk gldiği gün askerlk anılarını anltıodu susmaz bu artk diodm ama şimdi anltsn die ben kendimi parçlıorm ( cuma günü gitck çok güsel şeler yapıoz gezioz fuara gttk orda bile doru dzgn gülmedi ynnda mutluyum ama bugnde bitcek diip duruo ben ne yapcğmı n diceğimi bilmiom bana bi akl vern nolur

Merhaba canım böyle olması çok normal, herkes herkes kolay kolay atlatıp sindremiyor.
Sen hep yanında ve destek ol.
Eli mahkum alısacak caresi yok bunun
Allah kolaylıgını veriyor.

biz çok zor alışıcaz galba (

yok kuzum yok öyle deme hepimiz neler çektik çok ama çok zor.
ben sevgilimin ne hallerini biliyorum üzgün umutsuz ama geçiyor.
54 günümüz kalmıs hala diyor ki askım bitiyor değil mi ayrılmamak üzere kavusuyoruz

enişte hala inananamıyo yazık kmblr neler yaşıolr orda bu kdr bunaldğına göre :S bn 3bçk senedr hiç görmdm sewglmi böle çok karamsar geçecek inş. :S sizin şafakta nazar maşallah hayrlı teskereler inş. sağ salim

Son düzenleme:

canım hiç sıkma kendini ruh halleri çok değişken oluyor benim askerim 75 gün yapıcak acemi ama yemin töreninde 3 gün yanındaydım inan bi anı bi anını tutmuyor telefonda da öle bi bakıorum bitmez bu napıcaz biz dio bi bakıorum o beni teselli edio seninki de öle bi durumdadır alışmak değil belki ama zamanla hepimiz bu süreyi atlatmayı öğrenicez inşallah

ayrıca kesinlikle sen moralini bozma yanında hep gülümse ve daima destek ol.ben hep ikimiz için de çok zor ama geçicek ve o zaman tüm engeller kalkmış oluo diorum hep bunu hatırlatıyorum sen de yap gerçekten iyi gelio ve herşey bittiğinde yaşayacağınız güzel günlerden bahset

bende öle yapıorm zaten cnm polyanna gibi oldm innki :) şimdi brz kndne getrdm çok şükür destek olcm die bi maymun olmadğm kaldı innkii geçcek inş. geçcekte o geçne kdr bizde kndmzden geçcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…