Kızlar, yarinizle konuşmuşsunuz ne guzel. :)
Ben bir haftadır yoktum, bir hafta daha olayacağım sanırım. Bur selam veriyim dedim. Guzel geçirin bu haftayı yarinizle.
drakula kılıklı zeynep)))
olmzdı ztn o iş öğlen ddm bn sze çk sçma güne gder gbi öğlen yemin törenimi olurmş komutanlar dalga geçmştr ayı maymun gbi oynatıolar ztn bzmkiler parmağındaaynn öle çk komik gözüküolar pek bi çirkin oluolar bide kokuları değişio en çk o koyuo ((((( sn bi git gel ondn snra bna yaz bakalım ilk aklına ne geldi anlatında acık hwamz değişsn ))
nesliiii cnm sen naptın :) nsl sennki
Sen nasilsin cnm? Demin aklimdan geciyordun gorunmuyor ortalarda die..
bukummmm ah bebeğim hiç sorma bizim ilçe akhisar çok ufak aile de bilmio ya her zamanki kafede buluşalım dedik ben gittim otrdum tam sandalyeyi çekip oturcaktım bi kaldırdım kafayı gelio ahhh allhım kapkara o koca göbiş gitmiş saçlar sakllar yok öldüm öldüm bi sarıldık kemıklerım kırılck sandm meğer ne çok özlemiş şmdi anlıyorum bende senınle aynı drumdayım hayatım habire anlattı bi cümle bitmeden diğerine başladı sadece gözlerine bakıp dinledim kokusunu çok özlemişim saçlarımın uclarıyla oynadı koktu çok özlemişim bu kokuyu dedi orda koptum zaten askısı yaaa :))) şimdi de nasıl ayrılcam korkusu başladı .s.s.s her güzel seyin bir sonu vr gibi
benimki de öyle 28 nde yola çıkıyo 29 unda teslm olacak
herkesn öle cnm 29 unda teslm :S bizimki uçakla gtck die 29 una aldk otbsle gtseydi 28 inde bnckti(
benımkı korkuyo uçaktan ya bende yollara güvenmıyorum bir de kayseri mayın flan bilemiyorum uçak diye tutturdum ama bakalım
yok cnm kayseriyi dert etme bişey yok orda bn sık sık gidiom ora :) hiç mayın görmdm daha :) bişey olmz m.etme
inşallh beebğim saolasın birde bnımkının yeri erciyes kışla emniyet komutanlığıymış nasıl bir yer ki
İyiyim ben, sabah konuştuk telefonda. İnternetten de konuşuyoruz ama bir türlü msn ye denk gelmedi. Göremedim yani. Gorusemiyicez zaten biz. Özlemişim ama onunla mesajlaşmayı, konuşmayı. Mutluyum yani.
Tam uzak mesafe iliskisi bizimki, ailem bilmediği icin görüşmek cok zor, aynı sehirde de olmayınca. Telefonunu götürecekmiş yanında, konuşuruz daha rahat artık
Sende durum nedir, eniste bey iyi mi?
yemin töreni 22 haziranda olmayanlar , ne zaman olacak birdaha ki tören..? 3 ağustos dedi sevgilim ama , normalde 28 gün yapılıyo gittiği yerde , 3 ağustos olursa 58 gün yapmış oluyo..
yer : manisa merkez - batı kışla
canım bende manısa batı kısladan aldım geldım askerımı senınkı ne zaman gıtmıstı kı gecen hafta kı torene katılmadı ?
6 Haziranda sülüsünü aldı - 9 haziranda da teslim oldu birliğe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?