92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

askerimm geldii yazacam demiştim yazıorm :)) kapkara olmş yha böcük gibi :) beni ilk gördğnde mal gibi kaldı gttğnden beri 4 kilo verdm de :) sonra bn ona baktm oda 7 kilo vermş 2 yabancı gibiydk önce sadece bakıştık sonra sarıldı sımsıkı o kdr sıktıki bian dedim ölüorm herlde :) onun kollrnda ölmeye bile razydm sesimi çıkrmdm :) o konuştkça yabacı konuşuomş gibiydi seside kısılmş çok komkti otobse bndk herks sanki ona bakıodu 10 metre öteden ben askerm die suratı sırıtıodu elde değil kapkara :) künye yaptrmş bana üstnde adı yazıo asker künyesi :) fotolr fln.. ve en berbatıda bütün gün asker anılarını dinledm daha da anlatıcak gibi :)) napaym bunada şükür o hep ynmda olsa keşke bi ömür dinlerim valla :) bu kdr eğlencnn üstne gittk bide erzncna gidiş için uçak bileti aldk sonra bnde gülck hal kalmadı bide dio nie gülmüon ulan gülcek halmi kaldı die sorcağına (

Ahh o yemin toreni:) icim gittiya daha cocuk sayilacak yaslarda adi asker ama iste kendileride oraya henuz dha ayak uyduramamis yuzlerce genc.icim gitti vallaya
bi yandan askerimi gordumm kapkara olmus birtanem benimyaaa oyle bir sarildikki bugun carsi izni cuma ogleden sonra ve bugun butun gun doyasiya gezdik yarin sabahta bulusacagiz.bakalim heyecanliyim cok.ama yarin aksam ayrilmasi yine cok zor olacak

nesliiii cnm sen naptın :) nsl sennki

bukummmm ah bebeğim hiç sorma bizim ilçe akhisar çok ufak aile de bilmio ya her zamanki kafede buluşalım dedik ben gittim otrdum tam sandalyeyi çekip oturcaktım bi kaldırdım kafayı gelio ahhh allhım kapkara o koca göbiş gitmiş saçlar sakllar yok öldüm öldüm bi sarıldık kemıklerım kırılck sandm meğer ne çok özlemiş şmdi anlıyorum bende senınle aynı drumdayım hayatım habire anlattı bi cümle bitmeden diğerine başladı sadece gözlerine bakıp dinledim kokusunu çok özlemişim saçlarımın uclarıyla oynadı koktu çok özlemişim bu kokuyu dedi orda koptum zaten askısı yaaa :))) şimdi de nasıl ayrılcam korkusu başladı .s.s.s her güzel seyin bir sonu vr gibi

Sen nasilsin cnm? Demin aklimdan geciyordun gorunmuyor ortalarda die..

İyiyim ben, sabah konuştuk telefonda. İnternetten de konuşuyoruz ama bir türlü msn ye denk gelmedi. Göremedim yani. Gorusemiyicez zaten biz. Özlemişim ama onunla mesajlaşmayı, konuşmayı. Mutluyum yani.
Tam uzak mesafe iliskisi bizimki, ailem bilmediği icin görüşmek cok zor, aynı sehirde de olmayınca. Telefonunu götürecekmiş yanında, konuşuruz daha rahat artık

Sende durum nedir, eniste bey iyi mi?

ay bebğim bnm yha içii aklımı döktün sanki ( yerim bn sizi yhaa mtlu oldum :) aynn innki sanki zmn inadına çbuk geçio çok gıcık oldm ( cuma günü gidio dha yeni gldn nereye diyemiorm bile ((

hadi bakalim insallah bundan sonra daha rahat konusursunuz :)

iyi iyi, zayiflamis, yanmis.. ama dizleri agriyor cok, cokmekten cezadan mahvolmus dizleri, bir de fena oksuruyor, hala toz var cigerlerinde :S o kadari birsey degil, zamanla duzelir nasilsa..

yemin töreni 22 haziranda olmayanlar , ne zaman olacak birdaha ki tören..? 3 ağustos dedi sevgilim ama , normalde 28 gün yapılıyo gittiği yerde , 3 ağustos olursa 58 gün yapmış oluyo..
yer : manisa merkez - batı kışla

Kızlarrrr özledim hepinizi valla :))

Yemin torenımız ck guzel gectı gercekten de cok gurur verıcı bı olaymıs..Aldık askerımızı hafa sonunu cesmede gecırdık bugun de evımıze donduk Allaha çok şükür doyamadım sevgilime tabıkı ama 2 gun bı arada olmak cok ıyı geldı sımdı o kendı evınde uyuyo ben kendı evımde malesef Bu hafta çoğumuzun askeri burada topiğimiz bırazcık sessız kalıcak sanırım ama haftaya onları gonderıp bol bol gorusup ağlaşıcaz nasılsa :)

canım bende manısa batı kısladan aldım geldım askerımı senınkı ne zaman gıtmıstı kı gecen hafta kı torene katılmadı ?

6 Haziranda sülüsünü aldı - 9 haziranda da teslim oldu birliğe..

bizim sulus tarıhımız 30 mayıstı sızınkı devre kaybı sanırım onların uygulaması farklı olabiliyo evet 92/2 b olanlarla bırlıkte olur yemın torenı buyuk ıhtımalle yanı onlarda 2-3 temmuz gıbı gıdıcekler uzerıne 28 gun ekle sonrakı ılk cuma torenınız olur dıye tahmın edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…