92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

2 buçuk sene oldu kuzum acısıyla tatısıyla geçti 2 buçk sene ...

Maşşallahh canım nicee 2,5 seneleree tatlımm..
öyle tabiki acıyıda mutuluğuda yaşadığınn tekk insan oluyorr candan öte oluyorr ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunn..
halaa tanıştığımız ilk günü dün gibi hatırlıyorum yanii hala inanamiyorum o kadar sene geçtiğine yani :)

aranızda bi şanssız benmiyim:26: 75 gün beklicem ki dagıtıma gelsn . ama söylede iyi oldugunu düşünmüyo degilm, şimdi ıspartada 3 ayımız gider geriye kalır 1 senemiz. hani şimdi yemn törenini bekliyoz geldi sayılır sonra 1 buçk ay snrada o gelcek. sizinkiler askerdeykende ben görcem yarimiii hıhhh:76:

saoll bebegmmm aynen öyle bende ilk günkü gibi hatırlıyorm herşeyi..

aaa ıspartada mı yapıyor canım benim çocukluk arkadaşımın sevgiliside ıspartada tatlım. :) evet bak o konudan şanlısın ne güzell bizim yanımızda 1 hafta kalıcak taa izine kadar gelemicek bir daha

aaa ıspartada mı yapıyor canım benim çocukluk arkadaşımın sevgiliside ıspartada tatlım. :) evet bak o konudan şanlısın ne güzell bizim yanımızda 1 hafta kalıcak taa izine kadar gelemicek bir daha

evet canım ısparta belkide tanışmışlardır tabi 7 bin kişilik askeriyede mümknmü bilmym ama Allahn işi işte evet ilk üzülüyrm sonra diyrm hani ben gitcegmi bekledm 1 haftam kaldı gidip geldkden sonra onun gelmesini beklicem böyle böyle zman hızla akaçakkk inşallah

Evet canım belli olmaz ya :) inşallah su gibi akıp gider tatlım da sen nerde oturuyorsun nasıl gidiceksin ıspartaya ?

Evet canım belli olmaz ya :) inşallah su gibi akıp gider tatlım da sen nerde oturuyorsun nasıl gidiceksin ıspartaya ?

aksaraydayım ben 6 saat mesafee. yemn törenine ailesi gitseydi onlarla gitcektm onlarda nazlanıyolar aman dedim gelmesseniz gelmeyn ben giderm yemn töreninden bign sonra gitcem. yemn töreninde gitsem bile çıkaramam ben azcık görcegime obürgn giderm çooookk görürüm

Hee anladımm canım ailesi gelseydi 2 günlüğüne gelirdi bide yani nese hayırlısı olsun :) ailen biliyormu canım?

canım askerinin de 22 sinde yemın törenı olur ama sz yanından döndükten sonra o 28 günü tamamlamak için birliğine geri döner sanırım böyle
canım benim nişanlımda aynı yerde askerliğini yapıyo ve bende aynı dertten muzdarıbım bızım sulus tarıhımızde 30 mayıs bakalım beklıyıp gorucez bu arada sakıncası yoksa kacıncı bölük sizin ?

nası yani bn hç duymadm bunu söle bakalım bna nası bşimş dha dorusu kart tmm biliormda onlarn üstünde nomu oluo kartsz arama yapılabiliomu

Ben de öyle canım aynı yerden birini görmek iyi oluyor.:) evet benimki tank şöförü 2. alayda. seninki 1 mi?

Canım dün gece benimki aradı. belki aramışsa seninki söylemiştirde dün baya zorlamışlar çok kötüymüş hiç bitmicek sandım bugün falan dedi.
Dün daha bir sıcakmış, birde kapkara oldum demiştim ya sana dedi bugün 2 katı oldum resmen dedi sol tarafım felaket dedi.
2,5 saat boyunca güneşin altında hazır olda bekletmişler. bütün 2. alayı toplamışlar komutan konuşma yapmış kıpraşma olmuş doğal olarak o sıcakta
komutan 1 kere uyarmış 2 kere uyarmış hareket etmeyin die 3. de başlarına söylemiş komutan gittikten sonra bunların hepsine yat kalk sürün koşturmuşlar baya falan
çok kötüymüş canım ya anlatırken içim gitti valla

yok canım benım askerım oyle değil benımkıının 21 ndeydı arkdaşa yazdım onu ben benımki amasyada

nası yani bn hç duymadm bunu söle bakalım bna nası bşimş dha dorusu kart tmm biliormda onlarn üstünde nomu oluo kartsz arama yapılabiliomu

benimkine kart dayandiramadigimiz icin, ogrendik her turlu careyi :)

simdi cnmcim postaneye gidiyorsun diyorsun ki telefon karti alicam, ama asker icin. Sifre oluyormus uzerinde kaziyormusuz diceksin, adam sana vercek uygun bir kart.

Yurtkart var, IPC kart var, Alo Card var.. hepsi sifreli. Karti aldiktan sonra uzerinde kazinacak yeri var (eski Turkcell kontor kartlari gibi) , orayi kaziyorsun. Bir de telefon numarasi var mesela 0811 256 0 900 . Onu da veriyorsun sevdicegine. O oradaki ankesorlu telefondan once bu numarayi ceviriyor, sonra oraya Kazidigin yerdeki sifreyi tusluyor. Ondan sonra da arama yapiyor seni ariyor )

ben telefonda soyluyorum; telefon numarasi bu (cunku her firma kartinin degisiyor), sifresi de bu diyorum. O yaziyor onlari sonra onlari kullanip arama yapiyor iste :)

ucuz kartlar; 5-10 tl falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…