2 buçuk sene oldu kuzumacısıyla tatısıyla geçti 2 buçk sene ...
bende uzun zamandır girmiyorum benim sevgilim askerde degil sevdigim askerde ama yinede buralarda takılıyorum o gittigi günden belli sadece uyuyorm zaman geçsin diye
Maşşallahh canım nicee 2,5 seneleree tatlımm..
öyle tabiki acıyıda mutuluğuda yaşadığınn tekk insan oluyorr candan öte oluyorr ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunn..
halaa tanıştığımız ilk günü dün gibi hatırlıyorum yanii hala inanamiyorum o kadar sene geçtiğine yani :)
aranızda bi şanssız benmiyim:26: 75 gün beklicem ki dagıtıma gelsn . ama söylede iyi oldugunu düşünmüyo degilm, şimdi ıspartada 3 ayımız gider geriye kalır 1 senemiz. hani şimdi yemn törenini bekliyoz geldi sayılırsonra 1 buçk ay snrada o gelcek. sizinkiler askerdeykende ben görcem yarimiii hıhhh:76:
aaa ıspartada mı yapıyor canım benim çocukluk arkadaşımın sevgiliside ıspartada tatlım. :) evet bak o konudan şanlısın ne güzell bizim yanımızda 1 hafta kalıcak taa izine kadar gelemicek bir daha
evet canım ısparta belkide tanışmışlardır tabi 7 bin kişilik askeriyede mümknmü bilmym ama Allahn işi işteevet ilk üzülüyrm sonra diyrm hani ben gitcegmi bekledm 1 haftam kaldı gidip geldkden sonra onun gelmesini beklicem böyle böyle zman hızla akaçakkk inşallah
Evet canım belli olmaz ya :) inşallah su gibi akıp gider tatlım da sen nerde oturuyorsun nasıl gidiceksin ıspartaya ?
aksaraydayım ben 6 saat mesafee. yemn törenine ailesi gitseydi onlarla gitcektm onlarda nazlanıyolar aman dedim gelmesseniz gelmeyn ben giderm yemn töreninden bign sonra gitcem. yemn töreninde gitsem bile çıkaramam ben azcık görcegime obürgn giderm çooookk görürüm
Hee anladımm canım ailesi gelseydi 2 günlüğüne gelirdi bide yani nese hayırlısı olsun :) ailen biliyormu canım?
nese ben kaçıyorum kızlar iyi gecelr
1 snedir nşanlıyım canım büyük bi nişan oldu herkes biliyo
canım benim nişanlımda aynı yerde askerliğini yapıyo ve bende aynı dertten muzdarıbım bızım sulus tarıhımızde 30 mayıs bakalım beklıyıp gorucez bu arada sakıncası yoksa kacıncı bölük sizin ?canım askerinin de 22 sinde yemın törenı olur ama sz yanından döndükten sonra o 28 günü tamamlamak için birliğine geri döner sanırım böyle
ay benimki de aradi biraz once.. :) yirim onu ben :)
telefon karti almistim ona bikac tane sifrelerini verdim ():)
kizlar siz de oyle yapabiliyorsaniz yapin :) 5tl-10 tl kartlar, kaziyosun uzerini sifreyi soyluyorsun, o da orda kart arama derdine girmiyor
aksam daha bos oluyor ararim dedi de arkadasimin kina gecesi var bu aksam, insallah duyarim telefonu :S gerci telefon elimde geziyorum aksilik olmaz herhalde :S
Ben de öyle canım aynı yerden birini görmek iyi oluyor.:) evet benimki tank şöförü 2. alayda. seninki 1 mi?
Ahh canım yaa k.bakma unuttum ben hatta bu konuyudda konuşmuştuk :) ne güzel canım siz nişanlısınız tekrardan hayırlı olsun tatlım. ne güzel rahatsındır sen :)
ö.d... çok tşk edrm kuzumo yönden şanslıyım galiba
canım benim nişanlımda aynı yerde askerliğini yapıyo ve bende aynı dertten muzdarıbım bızım sulus tarıhımızde 30 mayıs bakalım beklıyıp gorucez bu arada sakıncası yoksa kacıncı bölük sizin ?
nası yani bn hç duymadm bunu söle bakalım bna nası bşimş dha dorusu kart tmm biliormda onlarn üstünde nomu oluo kartsz arama yapılabiliomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?