kızlar cok özür dilerim acil cıkmak zorunda kaldım arkadasım geldi kuaföre gittik falan ooff basım nasıl catlıyo cok sükür yemin töreniyle ilgili degil sorun ama ben cok kötüyüm acizliğin verdiği eziklikk cenki arayıp sövememem.. içimde patlaması herseyin.. napıcam bilmiyorum..
Olay şu ltfen ciddiye alın biraz yardımınıza ihtiyacım var benim gerizekalının bi arkadası vardı kız benden once kankisiydi ben hayatına girdim görüsmeni istemiyorum dedm öyle böyle tamam dedi itiraz etmedi bu kız aralarda cıkıp durdu benimkinin karsısına.. bi ara ayrı kaldık 1 ay.. baktım benim yanmda arıyo kız ben sevda nasılsın falan aldım elime telefonu 6 ay önce görüsmenizi istemiyorum tamam dedim.. benimkide dedi kızın suratına orda konu kapandı sanmıstım.. Bide baktım ki kardesmin facesinde benim gerizekalının en yakın arkadası benimkiyle resmini koymus, kızda yorum yapmıs özledim kiiii kardesimiyazmıs bunun arkadasıda aynen yarın geliyo hayırlısıyla kardesin.d yazmıs lan siz kimsiniz ya bunun o arkadası yüzünden ben daha kac kere kavga edicem bu gerizekalıyla bittim tükendim yaa sen nasıl beni hiçe sayıp o kızla görüsürsün yazıklar olsun yaa o kız yakın arkadası dediğime bakmayın bu kızın bütün dolastıgı 7 24 takıldıgı kızlar benimkine vurgun kız ayarlamaya calısıyor falan ya, o kızın en yakınındakiler benim gerizekalının eski cıktıgı falan niye görüstürüyüm ki ben sizi ya niye ben napıyım kızlar ararsa herseyi kesip atma noktasına bile getirebilirm artık yaa
İşte böyle tek bi hareketiyle bitiriyor ya içimdeki herseyi hayvan. Bütün özlemim hasretim gitti nefret ediyorum yaa.. Yok canım benimkinin erkek yakın bi arkadasyla resmi facede, kız ona yorum yapıyor..Cerenn saçmalama tatlım ne kesip atması 3.ncü kişiler için değermi? Emin ol sevgilinin bunlardan haberi bile yoktur.Önce onla konuş kafana göre bişey yapma benim yaptığım gibi....Bozma moralini lütfen bak görüceksin kavuşucaksın..Yarın törenden sonra adam gibi sorarsın sevgiline hala görşüyomusun diye.Ki görüşmüyodur kız kendi kendine gelin güveydi,r emin ol bebeğim üzme kendinibir de anlamadığım sevgilinle o görüşme dediğin kızın mı fotosu var
İşte böyle tek bi hareketiyle bitiriyor ya içimdeki herseyi hayvan. Bütün özlemim hasretim gitti nefret ediyorum yaa.. Yok canım benimkinin erkek yakın bi arkadasyla resmi facede, kız ona yorum yapıyor..
Amann bıraksana yaa görüssede görüsüyorum dermi kii haberim yok diye kıvırcak kime güveneyimki ben içimden hicbirsey yapmak gelmiyor pastası böreği esyalarıı banyosu sacı maykyajı...K.bakma kızın kaşarlığı bu açıkça söylüyorum üzme kendini 3.kişiler için tekrar söylüyorum.Sevgilinin bence burda pek bir suçu yok yarın güzelce konuşun yüzyüze sor ama üzme tam kavuşmuşken benim fikrim bu tatlım
Amann bıraksana yaa görüssede görüsüyorum dermi kii haberim yok diye kıvırcak kime güveneyimki ben içimden hicbirsey yapmak gelmiyor pastası böreği esyalarıı banyosu sacı maykyajı...
kız cok yüzsüz bisey zaten birkac ay sonra hicbirsey olmamıs gibi selamını verir sırnaşır lanet olasıca.. ya bu gerizekalıda tüm süc gecmisi beni sinir hastası etti ya!canim burda se inkinin ne sucu varki yarin sorarsin noluyo die ama yemin toreni cok guzel bi olay elin o....... su icin mahvetme
Yarın basbasa kaldıgımızda sorarım yumusarım heralde o zamana kadar iyiki suan aramıyor iyiki.. ins gece 10 gibi falan arar anca yumusarımTatlım bi sakin olur musun ? Mutluluğuna neden gölge düşürüyorsun.Kız kendi kendine gelin güvey olup kendi kendine yazıyordur...Yüzsüzse yapar lütfen üzme kendini toparlan ama bak.Sevgilinle konuşmadanda yargılama bence onu
kızlar gece 3 te yola cıkıcakmışız fakat, onlar beni biraz daha erken saatte alırlar böreği ve keki ne zaman yapsam acaba :26:
kıza msj atıcaktım eda senin yasadıkların aklıma geldi aynılarını yasıycagımı bildiğim için atmadım zor tuttum kendimi vallaaÖfkeyle kalkan zararla oturur cerencim geçenhafta yaşadım biliyorum sizede anlatmıştım adımını düzgün at kırmadan birbirinizi :) Yap bence 9-10 gibi
kıza msj atıcaktım eda senin yasadıkların aklıma geldi aynılarını yasıycagımı bildiğim için atmadım zor tuttum kendimi vallaa
edacım bizim topicte iyice bosaldı 92/4 ten bahsediyorum biz dısında kmse kalmadı niye böyle oldu yaaSen suçlu olursun bide tatlım boşver bak ders olmuş hepimize
edacım bizim topicte iyice bosaldı 92/4 ten bahsediyorum biz dısında kmse kalmadı niye böyle oldu yaa
aynen orda takılalım tertiplerimiz de gelir anaam hicbirinden ses yok yaaaaCanım ben bile girmiyorum oraya buraya yazıyorum hepistersen orda takılalım da kimse gelmio oraya burda en azından gülşah gülşen falan var
aynen orda takılalım tertiplerimiz de gelir anaam hicbirinden ses yok yaaaa
kızlar cok özür dilerim acil cıkmak zorunda kaldım arkadasım geldi kuaföre gittik falan ooff basım nasıl catlıyo cok sükür yemin töreniyle ilgili degil sorun ama ben cok kötüyüm acizliğin verdiği eziklikk cenki arayıp sövememem.. içimde patlaması herseyin.. napıcam bilmiyorum..
Olay şu ltfen ciddiye alın biraz yardımınıza ihtiyacım var benim gerizekalının bi arkadası vardı kız benden once kankisiydi ben hayatına girdim görüsmeni istemiyorum dedm öyle böyle tamam dedi itiraz etmedi bu kız aralarda cıkıp durdu benimkinin karsısına.. bi ara ayrı kaldık 1 ay.. baktım benim yanmda arıyo kız ben sevda nasılsın falan aldım elime telefonu 6 ay önce görüsmenizi istemiyorum tamam dedim.. benimkide dedi kızın suratına orda konu kapandı sanmıstım.. Bide baktım ki kardesmin facesinde benim gerizekalının en yakın arkadası benimkiyle resmini koymus, kızda yorum yapmıs özledim kiiii kardesimiyazmıs bunun arkadasıda aynen yarın geliyo hayırlısıyla kardesin.d yazmıs lan siz kimsiniz ya bunun o arkadası yüzünden ben daha kac kere kavga edicem bu gerizekalıyla bittim tükendim yaa sen nasıl beni hiçe sayıp o kızla görüsürsün yazıklar olsun yaa o kız yakın arkadası dediğime bakmayın bu kızın bütün dolastıgı 7 24 takıldıgı kızlar benimkine vurgun falan ya, o kızın en yakınındakiler benim gerizekalının eski cıktıgı falan niye görüstürüyüm ki ben sizi ya niye ben napıyım kızlar ararsa herseyi kesip atma noktasına bile getirebilirm artık yaa
Niçin kimse yokkk? gerçi siz gece kuşlarısınızhuhu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?