92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gulsencim haklisin canim resmen yeniden gonderio gibisin ama bak ne kadar zamandir hem yaninda hem safak atti sukredelim halimize bitanem cerennnn noolduu

Şükretmezmiyim canım ediyorum ama en önemlisi sağlık sağlıklı bir şekilde gelmesini veya orda kalmasını tercih ederdim.Şuan bizde kim var biliyormusunuz kızlar sevgilimin yegeni

kızlar cok özür dilerim acil cıkmak zorunda kaldım arkadasım geldi kuaföre gittik falan ooff basım nasıl catlıyo cok sükür yemin töreniyle ilgili degil sorun ama ben cok kötüyüm acizliğin verdiği eziklikk cenki arayıp sövememem.. içimde patlaması herseyin.. napıcam bilmiyorum..
Olay şu ltfen ciddiye alın biraz yardımınıza ihtiyacım var benim gerizekalının bi arkadası vardı kız benden once kankisiydi ben hayatına girdim görüsmeni istemiyorum dedm öyle böyle tamam dedi itiraz etmedi bu kız aralarda cıkıp durdu benimkinin karsısına.. bi ara ayrı kaldık 1 ay.. baktım benim yanmda arıyo kız ben sevda nasılsın falan aldım elime telefonu 6 ay önce görüsmenizi istemiyorum tamam dedim.. benimkide dedi kızın suratına orda konu kapandı sanmıstım.. Bide baktım ki kardesmin facesinde benim gerizekalının en yakın arkadası benimkiyle resmini koymus, kızda yorum yapmıs özledim kiiii kardesimi yazmıs bunun arkadasıda aynen yarın geliyo hayırlısıyla kardesin.d yazmıs lan siz kimsiniz ya bunun o arkadası yüzünden ben daha kac kere kavga edicem bu gerizekalıyla bittim tükendim yaa sen nasıl beni hiçe sayıp o kızla görüsürsün yazıklar olsun yaa o kız yakın arkadası dediğime bakmayın bu kızın bütün dolastıgı 7 24 takıldıgı kızlar benimkine vurgun falan ya, o kızın en yakınındakiler benim gerizekalının eski cıktıgı falan niye görüstürüyüm ki ben sizi ya niye ben napıyım kızlar ararsa herseyi kesip atma noktasına bile getirebilirm artık yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…