92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

teknolojinin gözünü yiyim beee! ankesörlülere muhtacız 2013 değil 1980lerdeyiz ellaaaam

dünden beri taktım dinliyorum...

[video=youtube;vPEqrzYuyh8]http://www.youtube.com/watch?v=vPEqrzYuyh8[/video]

İyiyim canım ben
Askerin nasıl?
O da idare ediyor tatlım askerlik psikolojisi içinde o da malesef

bilsem neden geçmediğini, bi de burda 4dedi mi hava kararıyo kafayı yicem hani.denetlemesii askerliğiii kantindeki kart satılmaması çok büyük sövücem de olmuyo be!

Türkküüüüüüüüüüü kızzz sen nerdesinnnn sivereğe gittim dedin en son bana bida bişey demedinn

10. Köy Dağıtımına Tabi Bekliyor - MARDİN 27/12/2012 17.15:46

böyle ptt nin .. bu ne yaaaa kaç gündür aynı ne yavaş insanlar nerdeyse 1 haftadır bekliyor..kızlarrrr çok sinir oldum yaaaaaaa
gitsin artık şu kargom..
askerim geceleri nöbet tutmaya başladı yine çok ihtiyacı var..kıyamam ben ona yaa geceleri üşüyor

sabah sabah bi isyanlardayım kızlar ben bugün

günaydın bu arada

Son düzenleme:

Günaydınnn
Canım köye kargo belirli günlerde gidiyor ptt kargoyu ara gönderi numaranı ver onlar der sana hangi gün dağıtıma çıkaracağını.Birde kaşkol olayını dert etme canım askeriye onlara kaşkol şapka falan veriyor benimkide kullanıyor akşam nöbette tutuyor canım üzme kendini.

kargoyu aradım köy dağıtımını bekliyor dedi onlar ne zaman dağıltıklarını bilmiyorlarmış bende mardindeki ptt yi arıycaktım amaaa şimdide net çok yavaş bir türlü açılmıyor
veriyorlardır da soğuk oluyor ya canım kıyamıyorum yaa bir de rahattı ya kaç gün şimdi onada zor geliyordur kesin

Dur canım ben bulıyım sana diyim telefon numarasını mardinin.
İmşallah tekrardan rahat edersiniz tatlım nöbette telefonlaşıyor musunuz?
Canım bana yalnız özelden mardinin hangi ilçesine şubesine gönderdiğini mesaj oalrak atarmısın telefonunu bulmam için gerek

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım çok ama şimdi buldum aradım amaaaa 17:00 i geçtiği için açan yok mecburen yarına kaldı yaniii..
şubatta birisi tezkeresini alacakmış canım onun yerine geçicekmiş şubata kadar böyle malesef
santraldeyken daha uzun konuşuyorduk canım şimdide konuşuyoruz ama tabi çok rahat olmuyor.yinede şükür yani
bu arada bizde mms yaptık canım fotolarını atıyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam

Canım mutlu olmana çok sevindim banada mms ler iyi geliyor insan mutlu oluyor.
Yarın sabah ara canım 9 da falan açarlar.
Azcık daha sabır bende şubatı 4 gözle bekliyorum

Canım mutlu olmana çok sevindim banada mms ler iyi geliyor insan mutlu oluyor.
Yarın sabah ara canım 9 da falan açarlar.
Azcık daha sabır bende şubatı 4 gözle bekliyorum

9:30 sınav var ondan sonra hemen arıycam benim kurabiyeler mahvoldu yalnız
evet canım iyi ki söyledin banada çok iyi geliyor
ayrıca sevgililer günü içinde bir aklıma bir şeyler geldi bunun sayesinde
evet canım şubat gelse..gerçi biz böyle diye diye askerliği bitircez sanırım..şubat gelse mart gelse diye diye

[/B]

Olsun canım çalış sonra yine girersin
Bende yeni bir işte çalışabilirim
O zaman sabahları mecbur olamam

evet canım sınavlardan sonra 1 ay tatil beni bekliyor
ee gülşencim iş başvurusunda mi bulundun?ne zaman nerde başlıycaksın?
ayy hemende sıraladım soruları

Rica ederim canım.
Olsun kurabiyeleri saklar tatlım düşünmen yeter hoşuna gidcektir ne geldi aklına
Evet bu şekilde bitiricez ne yapalım şubatta ulaşınca hedefimiz mayıs mayısa ulaşınca ağustos gider böyle

evet canım sınavlardan sonra 1 ay tatil beni bekliyor
ee gülşencim iş başvurusunda mi bulundun?ne zaman nerde başlıycaksın?
ayy hemende sıraladım soruları

Evet canım bulunuyorum şuana kadar içime sinen olmadı.
Benim içine sinenlerden görüştükten sonra beni çağırmadılar
yarın bir görüşmem daha var hayırlısı bakalım olucak mı begencekmiyim onlar begencek mi belli değil
Belirsiz yani

şubatta ben evde olucam kargo gönderemiycem ya gerçi şimdi gönderdimde noldu tüm hevesim kaçtı
15-16 tane elimde A4 kağıtları varken fotoğraf çekilcem sonra fotoğrafçıya gidip fotoshopla birleştirtcem üzerinide seni seviyorum yazıcam vee telle göndericem..
ben bunu yapıcaktım aslında ama izne gelince diğer hediyelerle birlikte vericektim canım ama şimdi böyle gönderirim.hoşuna gider diye düşünüyorum :44:
saklar mı atar mı bilmiyorum artık ne hale gelmiştir kim bilir..
bitirelim bitirelim hayali bile güzel

ayy inş içene siner ve olur canım
yarın güzel haberlerini alırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…