Eki Görüntüle 593268
Eki Görüntüle 593269
Eki Görüntüle 593270
Bunlardan hangisi türkücüm güzel
Rızann annesinin doğum günü geliyor ona alıcam ben ince topuk seviyorum ama annesi pek beceremiyor yürümeyi ondan bu tarz tercih ettim
giyim tarzı nası bilmiyorum ama bence ortadaki grili iyi bi model. tam topuk ve platformlar her zaman daha dengeli bir yürüyüş sağlar, malum anne bi de o.
benim fikrim griden yana..
bencede gri canım tabi bu tarz giyebilir mi?sanırım tabanıda tam düz değil kolay kolay kaymaz
Selam tatlım.
İYi diyelim iyi olsun sen nasılsın?
Canim bende ikinci ve ucuncu resimdekini begendim ucuncu daha klasik
bu hafta çıkıcak mı tatlım?
Türküü nerelerdesin senn
Eki Görüntüle 593268
Eki Görüntüle 593269
Eki Görüntüle 593270
Bunlardan hangisi türkücüm güzel
Rızann annesinin doğum günü geliyor ona alıcam ben ince topuk seviyorum ama annesi pek beceremiyor yürümeyi ondan bu tarz tercih ettim
hiç bilmiyorum ki canım, biliyosun cumartesiden beri de konuşmadık.
gülşah kuzenin nişanı şubat ayı başında yapılacak ona koşturuyoruz valla ailecek, kusura bakmayın... bi de ben kargo yollucaktım yarın danama beklemeye aldım haber yok adamdan baksana yollasam nası al dicem. lefkoşanın numarası var o sorun değil ararım ama zor duruma düşsün istemiyorum hem o arasın istiyorum..
:2:ağlamıcam hayır ya, batmaz mısınız gözüme iğneler!
Kızlaar nasılsınız görüsmeyelii :) yarim dağıtım iznine geldi 7 gün boyunca yanyanaydıık uğurlarken ailesi gelmedi hava limanına tek basıma ugurladım bu sefer.. hayatımın en zor anıydı karsılıklı agladık resmenbi de usta birliğe çankaya köşküne cıktıı komutan habercisi olarak sanırm öyle biseyy :)
Canım 3 bence :) Hatta siyah veya daha koyu bir renk olsa daha hoş olabilir
Tatlım siyah rengi maalesef yok
Teşekkür ederim fikir verdiğin için
Türkü yaaa aglama bakk carsiya cikicak artikkk bol bol kameradan gorup hasret giderirsinn bende sevgililer gununde bisiler gondermek istiom ama kargo kabul etmiolar dio benimki
Akşamları neden zaman geçmiyor
Türkü kendini bırakmak yok
Biliyorum çok zor insan haber alamıyınca deliriyor
Arıycak canım kartı bitmiş olabilir veya çok yoğundur denetleme olacak olabilir.
Arayabilse eminim hemen arar ağlamak yokk tamam mı tatlım
sende ağır şeyler yollamazsın canım.tüketebileceği ya da cebinde sokabileceği bişiler yollarsın ne bileyim bende hiç bilmiyom ki. 25 kasımda gördüm en son gülşah sıyırcam artık..
bilsem neden geçmediğini, bi de burda 4dedi mi hava kararıyo kafayı yicem hani.denetlemesii askerliğiii kantindeki kart satılmaması çok büyük sövücem de olmuyo be!
Canim seni cook iyo anliyorum insan kendini ölmüş bitmiş gibi hissedio nefes alamio resmen
Türkücüm zor günler biticek zamanla inan ustaya geçicek az kaldı alt devremiz az kaldı az daha sabır daha rahat edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?