• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyi gidiyo Allaha şükür canım ohh ne güzelll konusmussunuz bi sürüü

Evet canımda 1 saatte konuştuğumuz oluyo az geliyo ama şükrediyoruz :16: Ohh ohhh iyi gitsin tabi sonu yine özlem hasret ama anın keyfine bakmak lazım.Benimde dağıtıma son 27 falan çok heyecanlıyımmmm

Evet canımda 1 saatte konuştuğumuz oluyo az geliyo ama şükrediyoruz :16: Ohh ohhh iyi gitsin tabi sonu yine özlem hasret ama anın keyfine bakmak lazım.Benimde dağıtıma son 27 falan çok heyecanlıyımmmm

walla gelmesını beklemek cok guzel bı heyecannnnn ben ümidi kesip yatmıştım ama uyandıgımda yanımdaydı :)

walla gelmesını beklemek cok guzel bı heyecannnnn ben ümidi kesip yatmıştım ama uyandıgımda yanımdaydı :)

Evet geliceği günü iple çekiyorum oda aynı şekilde tabiii.Bir de dağıtımı nereye çıkıcak onu çok merak ediyorum her şeyin hayırlısııı

Beni sev hep unutma
bana mesaj atmıyorsun sen beni sewmiyorsun triplerine girmeye başladı umarım iyicene girmez

Ayy yazık ya tipik asker şeysi.Benimkide geçen beni bırakmıycaksın dimi dedi bende adam olursan orda hayır dedim :1::1: Tatlım elinizin altnda telefon var çok şanslısınız bu konuda at sende çocuğa mesaj merakta bırakma.:5:

Ayy yazık ya tipik asker şeysi.Benimkide geçen beni bırakmıycaksın dimi dedi bende adam olursan orda hayır dedim :1::1: Tatlım elinizin altnda telefon var çok şanslısınız bu konuda at sende çocuğa mesaj merakta bırakma.:5:

Canım sizde ustaya geçin sizde telefon sokucaksınız:32::32:
Tatlım telefonu çekmiyor kendi kendime sürekli mesaj atıp ne yapım:1::1:
Bir çekiyor bir çekmiyor

Canım sizde ustaya geçin sizde telefon sokucaksınız:32::32:
Tatlım telefonu çekmiyor kendi kendime sürekli mesaj atıp ne yapım:1::1:
Bir çekiyor bir çekmiyor

Aa o var dimi olsn sen at çekince gitsin hiç değilse atmadın diyemezzz :1: Yok canım ya biz sokabilirmiyiz doğu olmazsa bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla batıda çokta müsaade yok.Birde yakalanır falan o riski göze alamam ben

Aa o var dimi olsn sen at çekince gitsin hiç değilse atmadın diyemezzz :1: Yok canım ya biz sokabilirmiyiz doğu olmazsa bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla batıda çokta müsaade yok.Birde yakalanır falan o riski göze alamam ben

Canım herkes sokuyor artık
Gülşahla Türkünün kü kıbrısta bak onlarda sokacaklar gülşahınkinin ki vardı da maalasef yakalattı
Doğuda karakollarda kart bile satılmıyor herkes kullanıyor rahat batı telefon konusundan daha sıkı evet

Canım herkes sokuyor artık
Gülşahla Türkünün kü kıbrısta bak onlarda sokacaklar gülşahınkinin ki vardı da maalasef yakalattı
Doğuda karakollarda kart bile satılmıyor herkes kullanıyor rahat batı telefon konusundan daha sıkı evet

Canım biliyorum doğuda rahat hatta komutanlar görmemezlikten falan geliyo.Ama batıda sıkıntı.Ay batı çıksında telefon melefon istemiyorum ben :15:

Back
X