Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ya cok moralim bozuk nisanlimin bi arkadasi var oyle gicik bi insanki bunun yuzunden defalarca kavga ettik ayrilma noktasina geldik ama nisanlimin sanki buna zaafi var o cocugun kiz arkadasi konusma dedigi zaman bizimkinin yuzune bakmiyo benimki vazgecemiyo resmen.askerdeyken bi kere bile aramadi sormadi ustelik ne aramalarina nede mesajlarina cevap vermedi nisanlimda gelince bi daha konusmucam diyodu dun hemen aramis aksam gorusmusler banada ben aramadim dedi kendi aramis yakaladim simdi yine gorusmus aradim yaninda benle ters ters konusuo sinirimden catlicam ya
Gülşen ağliyorum sinirimden ya bak askerdeyken aramayi birak attigi mesajlara bile cevap vermedi ya gelince bi daha konusmucam diyodu hemen koşmuş bide yaninda beni azarliyo konusma bi daha benimle dedim gitsin o beklesin o zaman demekki oyle yaraniliyo
En yakin sahitler sizsiniz bizim burda cektigimiz sıkıntı çile korku hak ediyo mu sence bole olmayi
Nefret ediyorum ya su arkadasindan telefonu gidip kafasinda parcalicam
Yanimda oldugun icin tesekkurler canim sen olmasaydin daha kotu olurdum simdi
Arayinca askinla bulusmussun die saka yaptim ole dalga gecersem tabi ole konusurmus oyle dio
Ama ben hep oyle diyorum canim ilk defa demedimki degmicek bi insan icin beni azarladi
Walla artik kendi bilir gidince insallah vicdan azabindan pismanliktan catlar
Gebertmek istiyorummm