• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kizlar ya cok moralim bozuk nisanlimin bi arkadasi var oyle gicik bi insanki bunun yuzunden defalarca kavga ettik ayrilma noktasina geldik ama nisanlimin sanki buna zaafi var o cocugun kiz arkadasi konusma dedigi zaman bizimkinin yuzune bakmiyo benimki vazgecemiyo resmen.askerdeyken bi kere bile aramadi sormadi ustelik ne aramalarina nede mesajlarina cevap vermedi nisanlimda gelince bi daha konusmucam diyodu dun hemen aramis aksam gorusmusler banada ben aramadim dedi kendi aramis yakaladim simdi yine gorusmus aradim yaninda benle ters ters konusuo sinirimden catlicam ya

Kizlar ya cok moralim bozuk nisanlimin bi arkadasi var oyle gicik bi insanki bunun yuzunden defalarca kavga ettik ayrilma noktasina geldik ama nisanlimin sanki buna zaafi var o cocugun kiz arkadasi konusma dedigi zaman bizimkinin yuzune bakmiyo benimki vazgecemiyo resmen.askerdeyken bi kere bile aramadi sormadi ustelik ne aramalarina nede mesajlarina cevap vermedi nisanlimda gelince bi daha konusmucam diyodu dun hemen aramis aksam gorusmusler banada ben aramadim dedi kendi aramis yakaladim simdi yine gorusmus aradim yaninda benle ters ters konusuo sinirimden catlicam ya

Canım sakin ol sen tepkini vermişsin zaten bundan sonraki tepkin bence tepkisizliğin olsun:34::34:

Gülşen ağliyorum sinirimden ya bak askerdeyken aramayi birak attigi mesajlara bile cevap vermedi ya gelince bi daha konusmucam diyodu hemen koşmuş bide yaninda beni azarliyo konusma bi daha benimle dedim gitsin o beklesin o zaman demekki oyle yaraniliyo

Gülşen ağliyorum sinirimden ya bak askerdeyken aramayi birak attigi mesajlara bile cevap vermedi ya gelince bi daha konusmucam diyodu hemen koşmuş bide yaninda beni azarliyo konusma bi daha benimle dedim gitsin o beklesin o zaman demekki oyle yaraniliyo

Erkekler maalesef bizim gibi değiller canım biz daha gerçekciyiz onlar biraz bu konularda akılsız bir lafa hemen kanıyorlar.Birde hani sevgilini nişanlını falan dinliyorsun demesinler diye sana öyle çıkışmış olabilir arama sakın bırak o seni arasın.Anlıycaktır hatasını canım sakin olmaya çalış

En yakin sahitler sizsiniz bizim burda cektigimiz sıkıntı çile korku hak ediyo mu sence bole olmayi

En yakin sahitler sizsiniz bizim burda cektigimiz sıkıntı çile korku hak ediyo mu sence bole olmayi

Anlayacaktır hatasını oraya gidince yine ilk arayacağı ilk bir şey olduğunda koşacak insan sensin biliyordur
Arada böyle tatsız olaylar maalesef olabiliyor canım

Arayinca askinla bulusmussun die saka yaptim ole dalga gecersem tabi ole konusurmus oyle dio

Arayinca askinla bulusmussun die saka yaptim ole dalga gecersem tabi ole konusurmus oyle dio

Canım o şekilde konuşmana kızmış demek ben olsam canım sakince arkadaşının ismini söylerdim aa onla mı görüştün derdim.
O ona yeterdi bazen az tepki çok tepkiden iyidir 8 sene bana bunu öğretti daha iyi oluyor yoksa sinirle söylenen sözler dönüp dolaşıp seni buluyor onlar önüne koyuyorlar haklıyken haksız durmuna düşebiliyorsun

Back
X